® E-bay - тема 11

• 30 975
  • 800
  •   1
Отговори
# 555
 PeaceМерси за отговорите  bouquet  bouquet  bouquetще се вади нова някаква значи-друг въпрос мога ли на един ПП акаунт да си адна няколко карти или важи 1 карта на акунт.Нещо се вбесявам с тоя пейпал вече а ми се трипат неща които не мога да платя Close

А и друго-понеже обясних вече проблема с плащането взех да пиша наред напродавачите да ми предложат друг начин за плащане а не през ПП-направо с кредитната карта или незнам с какво и едните ми предложиха ордер-сложих един ентър Laughing-получих конгретюлейшън-и Laughing
-и сега какво да чакам-плащал ли е някой с таквоз чудо-мъни ордер откъде да го чакам да дойде тоя ордер и като как ще ми приберат парите newsm78

# 556
  • някъде там
teo_71.може 2 карти,сигурно и повече даже,аз имам 2 регистрирани  Peace

# 557
  • into the blue
Якето на Анджи се продаде за 10300$,язък хамериканец го е спечелил,и то отявлен фен на киното,съдейки по фийдбека му!

# 558
  • Варна
Момичета и момчета Grinning, миналата седмица купих едни ролери за дребната от Англия, шипинга беше 10 лири. Днес получавам това писъмце Please let me know when you get the roller blades as they went in the post on Saturday in two bags as the cost for them both was much more than the orginal £10
... най-вероятно ще иска да и доплащам. Та да питам, случвало ли ви се е да ви искат  допълнително  пари и плащали ли сте? newsm78

# 559
Аз доколкото разбирам ти казва, че ги е изпратила в два отделни пакета, тъй като иначе цената е била повече от 10 лири. Мисля, че само те предупреждава, че пакетите са два. Ама не съм сигурна, де... моят английски не е блестящ.

Дуранго, имам си ток, нет и вода (засега). Ама в Редута има страхотни намаления и вниманието ми е изцяло там (почти)

# 560
Момичета и момчета Grinning, миналата седмица купих едни ролери за дребната от Англия, шипинга беше 10 лири. Днес получавам това писъмце Please let me know when you get the roller blades as they went in the post on Saturday in two bags as the cost for them both was much more than the orginal £10
... най-вероятно ще иска да и доплащам. Та да питам, случвало ли ви се е да ви искат  допълнително  пари и плащали ли сте? newsm78
Аз доколкото разбирам ти казва, че ги е изпратила в два отделни пакета, тъй като иначе цената е била повече от 10 лири. Мисля, че само те предупреждава, че пакетите са два. Ама не съм сигурна, де... моят английски не е блестящ.
Точно това те предупреждава - да не се учудиш, че пакетите са 2 на брой

# 561
 Joy Joy Joy

Ами ако вземе да пристигне само единия ролер Joy Joy Joy

илонитка   bouquet  bouquet  bouquet

А нещо по питанката ми за ордера-никой ли няма понятие за що иде реч Praynig newsm78

# 562
  • Варна
Мда. Embarassed
С моя ангилизки и славата на англичанките какъв превод съм си направила. ooooh!
Мерси!

Тео, ще го кара като тротинетка... hahaha

# 563
Якето на Анджи се продаде за 10300$,язък хамериканец го е спечелил,и то отявлен фен на киното,съдейки по фийдбека му!
Пепеляшке представяш ли си някой българин да се обзаведе с якето на Джоли  Joy,абе като се има предвид от кой е втора употреба почти без пари е Joy

# 564
от утре като си вдигам телефона ще викам "American Trucks Buglaria, добър ден"
 Joy

# 565
  • into the blue
Пепеляшке представяш ли си някой българин да се обзаведе с якето на Джоли  Joy,абе като се има предвид от кой е втора употреба почти без пари е Joy

Не знам що ми се щеше да е някой от нашенско,ама цък,всичко е един кръговрат,от Джоли дошло при американче отишло!

# 566
от утре като си вдигам телефона ще викам "American Trucks Buglaria, добър ден"
 Joy
  car003 newsm01 motor travel  phoneuu
 Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 23:12 от wiwian

# 567
по добре камион, от колкото яке
 Joy

# 568
  • на пистата
ние пак сме на вълна мотори,сега хареса пък този http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330247235603 това мойто хлапе ще ме умори

# 569
камион ами аз тъй като гледам ти скоро автобус ще трябва да си заръчаш,че да може всичките вкупом да ни повозиш ,ама май ще трябва да го търсиш на два етажа, че то нии и покупките ще искаме да си натоварим newsm78  хмм май-на 3 етажа че да може и градинката с китките и доматите да сложим
 Blush
дойдоха ми"ментетата" мис сиксти,много добре си изглеждат,но не мога да ходя с тях,много тънък тоз ток бе,бъстунче ще ми трябва newsm27

Общи условия

Активация на акаунт