® E-bay - тема 11

• 31 119
  • 800
  •   1
Отговори
# 120
Не, щото никой не ми помага  Cry
Та, търся си тънки дънки  Crazy Как да филтрирам търсенето  Thinking

# 121
Това с ракийката няма да стане, ние с Дуранго не пием. Да вземеш да си купиш кафе и да насадиш в градинката, вместо да търсиш семена за цветя. И помежду кафето - малко Мери Джейн  Laughing И малко тютюнец, та да ги редуваме - кафе, цигара, ганджа...  
Пепи и аз не съм привърженик на ракията,ама вие като гости,аз като домакиня съм длъжна първо ракийка да ви предложа Laughing
моята любима част-кафе, цигара, ганджа...  залеза забравихме да добавим,комбинацията вече е перфекто Peace
 newsm53

# 122
цък за Дуранговото момче  Wink

# 123
  • виртуално
да продължа темата за среброто: някъде гледах гривна и колие с водно конче, ама сега не мога да се сетя къде. Ако може да помогнете

намерих ги

# 124
Здравейте. Миналата седмица си поръчах 2 вида сенки от ибей. Взимали ли сте си сенки от там и доволни ли сте ?
И за колко време горе долу идва поръчката? Защото за едната ми написаха от 2 до 5 работни дни, което разбира се ми се струва.. невероятно Simple Smile

# 125
  • На черешата
Здравейте. Миналата седмица си поръчах 2 вида сенки от ибей. Взимали ли сте си сенки от там и доволни ли сте ?
И за колко време горе долу идва поръчката? Защото за едната ми написаха от 2 до 5 работни дни, което разбира се ми се струва.. невероятно Simple Smile

От кой ибей и от къде ще дойде поръчката?

# 126
Опс, забравих да кажа Simple Smile
От Американския , ще дойде до София .  Crazy

# 127
Възможно е - може да е приорити поща.

# 128
teo_71,има и от големите за по 13-15 долара Wink
Crossing Arms Whistling Laughing

#Cussing outСпечелих си една страхотна чанта за 10 евро от немския Ебай Twisted Evil-и тоя тъпанар ми иска38евро за доставка при положение че пишеше за цялаевропа 8-10евро #2gunfire

# 129
А отзиви за гримове имате ли ?

# 130
  • Варна
Какво търсите тук? Що не сте на разпродажбите в Ларедут и Промод? Mr. Green

# 131
 Twisted EvilГледаме навсякъде да "огреем" Joy

# 132
  • Варна
Да питам има ли желаещ за поръчка на обувки от продавача на wiwian,ще излезе по-евтина доставката... Wink

# 133
  • На черешата
Какво търсите тук? Що не сте на разпродажбите в Ларедут и Промод? Mr. Green

Mr. GreenСлед 3 седмици и там.

# 134

kакво значи от  ибей? То да не е супермаркет? Има милиони продавачи, които продават хиляди марки.

Общи условия

Активация на акаунт