® E-bay - тема 11

• 31 126
  • 800
  •   1
Отговори
# 240
desex зависи както има в пратката
до тук - $50 ддс + 20тина лева попълване на декларация и превод в банката

# 241
  • София
mam@, ти сърце имаш ли,бе,жена! Как ни ги пльосна тия чанти, без предупреждение! И кво ся, ще се разоряваме с чантите, а ти ще изкупиш всички други хубави работи, нали?  Mr. Green

Wiwian
,много сладки ламБи. Да си ги нацъцкаш в градинката, между вносния канабис и вносните китки,мммм, чудничко!  Joy Joy Ама аз освен на тераската, да им се радват съседите..... Между другото, канабисът цъвтял много красиво. Аз не съм виждала на живо, но един приятел си беше засадил в саксийка.  ooooh!

# 242
Някой за сенките които показах , ще сподели ли нещо? Мммм ?  Crazy

# 243
  • София
Ми чехли гледам, ама 2 моми не ми отговарят дали ще пратят до тук и взех да се ядосвам.  Close Като не искат да пишат поне, че няма и толкоз. А така-през 15 мин. проверявам за отговор, че изтичат след 3 часа търговете.

Toppolinka, най-вероятно просто никой не е ползвал такива, затова никой не пише. Аз лично се притснявам да си сложа на очите някакви неизвестни неща, пък били те и от Щатите.  Peace

# 244
Сигурно вече е питано, но... губи ми се една пратка от Англия, уж пусната на 6-ти юни.  Може ли да се проследи къде е?

# 245
  • виртуално
Един бърз въпрос към единствения ни мъж в темата:
поръчаха ми да търся service manual за мотор, намерих от две издателства Haynes и Clymer - кое е по-добро?

# 246
  • Русе
Моля помагайте ми бързо Praynig Praynig Praynig на по4ивка съм и пак няма спиране ooooh!

С кой вид по6ти се дава номера за проследяване?
Спе4елих една коли4ка и малко ме е страх,4е никак не е евтина.Искам да ми я пратят на американски адрес оба4е за по сигурно искам да имам номер.

таси ,ако е до амер.адрес и с обикновена доставка пак ти дават тракинг номер.

# 247
Момичета и момче имам нужда от съвет . Току що получих едни барбешки маратонки от Англия . Пише че са нови , а те са си поносенки .И  още нещо за доставка ми е взел 5 лири , а на опаковката от пакета пише 2.15 лири  newsm78 Как да постъпя сега ?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … #ebayphotohosting

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 14:06 от vikuna

# 248
Момичета и момче имам нужда от съвет . Току що получих едни барбешки маратонки от Англия . Пише че са нови , а те са си поносенки .И  още нещо за доставка ми е взел 6 лири , а на опаковката от пакета пише 2.95 лири  newsm78 Как да постъпя сега ?
Може първо да му пишеш,че пощенските,които ти е взел са много повече и да видим какво ще каже.С моят скромен опит само за това се сещам. Peace

# 249
Кой и кога приключва диспут?

# 250
има ли някой в Бургаска област ?

# 251
  • into the blue
Значи казуса е следния:в обявата пише шипинг до България 7.4$,но това не мога да си обясня,защо продавача иска още 2,преводача ми превежда HANDLING FEE-друга такса:
   SHIPPING CHARGES FOR CLOTHING ITEMS TO CANADA/INTERNATIONAL:

SHIPPING IS DETERMINED BY THE WEIGHT OF THE PACKAGE. A HANDLING FEE OF $2.00 WILL BE CHARGED FOR THE FIRST ITEM AND .50 CENTS FOR EACH ADDITIONAL ITEM.

# 252
  • Варна
Хандинга си е за опаковката и др разходи на продавача. Да иде до пощата, да носи нещата до там и т.н.
Срещала съм обяви с доста по-голям от 2 долара хандинг.

# 253
Момичета и момче имам нужда от съвет . Току що получих едни барбешки маратонки от Англия . Пише че са нови , а те са си поносенки .И  още нещо за доставка ми е взел 6 лири , а на опаковката от пакета пише 2.95 лири  newsm78 Как да постъпя сега ?
Може първо да му пишеш,че пощенските,които ти е взел са много повече и да видим какво ще каже.С моят скромен опит само за това се сещам. Peace

ок  , а това че не са нови в кутия както пише ??Има ли смисъл изобщо да се занимавам с него ? Какво целя да постигна ?  bouquet

# 254
  • На черешата
Пише,че са нови без кутия. Peace
Пиши му,че според теб не са нови и,че ще пуснеш диспут за това и за пощенските.

Общи условия

Активация на акаунт