® E-bay - тема 11

• 31 123
  • 800
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • into the blue
vikuna какво целиш,искаш да ти върне парите или...?Не че имам опит в диспутите,но ако напишеш какво искаш по-точно все ще се намери някой да те посъветва как да постъпиш.Според мен както патето е написало му драсни едно писмо,че стоката не отговаря на описанието и си искай парите Peace

# 257
Защо искаш да се криеш,заради фийдбека ли?
тоя има 7500 чифта ей такива красоти,заради тях искам да се скрия,немога да изкупя всички
 newsm53 и малко кришка-мишка заради фийдбека,да

# 258
  • София
Vikuna, може да повдигнеш диспут,че item not as described  и ще се разправяте носени ли са или не. Но за пощенските нямаш право.  Stop Той си е написал колко пощенски иска, няма значение какво пише на пакета. Освен това обикновено в пощенските се включват и таксите към и-бей, опаковка и т.н. Та 5 лири не е много изобщо. Но ако са носени маратонките му кажи,че ще пуснеш диспут и да ти върне поне част от парите или пък всичките,а ти да му ги пратиш обратно.  Peace

# 259
  • Бургас
има ли някой в Бургаска област ?

Мда!  Wink

# 260
# 261
малко ще ми е и не е NWT, като за втора употреба е скъпичко ми се струва

# 262
Хм ,получих мейл от пай пал, че бидингът ми е отменен, има ли някой идея защо?

# 263
Vikuna, може да повдигнеш диспут,че item not as described  и ще се разправяте носени ли са или не. Но за пощенските нямаш право.  Stop Той си е написал колко пощенски иска, няма значение какво пише на пакета. Освен това обикновено в пощенските се включват и таксите към и-бей, опаковка и т.н. Та 5 лири не е много изобщо. Но ако са носени маратонките му кажи,че ще пуснеш диспут и да ти върне поне част от парите или пък всичките,а ти да му ги пратиш обратно.  Peace

писах му , а той ми отговори това.... Apologies for this supply error,we sometimes trust that what is says on the box - is what is inside, obviously on this occasion the manufacturer has decided otherwise.  In cases such as this we find it prudent to refund in full.Do not return the items.  Paypal will notify you shortly of your refund.
помагайте с превода , че от онлайн преводача нищо не разбрах  newsm78

# 264
  • София
Черпиш ,мацка!!! Ще ти възстановят всички разходи, а ти няма нужда да връщаш маратонките!  Sunglasses Скоро ПейПал ще те уведоми за върнатите пари.

# 265
Спе4елих една коли4ка и искам да я платя,но се сетих,4е си смених картата в ПП акаунта,но той все о6е ми седи верифайд.Дали мога да я платя въпросната коли4ка която е над 200$ оба4е не съм пускала код за втората карта?

# 266
Спе4елих една коли4ка и искам да я платя,но се сетих,4е си смених картата в ПП акаунта,но той все о6е ми седи верифайд.Дали мога да я платя въпросната коли4ка която е над 200$ оба4е не съм пускала код за втората карта?
ами пробвай, надали някой ще може да ти каже. Понякога става да се плащат 200 долара  без верификация.

# 267
Казах 200 за да не казвам цялата сума-530$ е.Май пак 6е прехвърляме пари ooooh!

# 268
Е какво ще пазаруваме тази вечер smile3508
или да си уредим среща с Морган Фрийман ,да поиграем малко голф newsm78
mamahrisi какво си пазари от ЛаРедутчето

Няма да пускам всичко което купих, че да не ми се скарат, само 2-3 неща които много харесах, ето ги:
http://www.laredoute.fr/vente-short-ado-fille-a-carreaux-active- … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-le-sweat-active-wear.aspx?producti … 2&prodcolor=1
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-couleurs-d-ete.aspx?produc … 2&prodcolor=2

# 269
Казах 200 за да не казвам цялата сума-530$ е.Май пак 6е прехвърляме пари ooooh!
да не казвам голяма дума, но при мен изчезна този проблем, след като от неполучени неща ми възстановиха няколко пъти пари. И сега си плащам нормално по 300-4-- долара, Но не знам за не veryfied.

Общи условия

Активация на акаунт