® E-bay - тема 11

• 30 994
  • 800
  •   1
Отговори
# 525
  • На черешатааа
  bouquet  bouquet благодаря.срашно мила и отзивчива си.

# 526
Да ми препоръчате качествена марка очила за плуване и шорти за плуване за 18-годишен младеж?

# 527
  • into the blue
Поставих неутрална оценка на една госпожа от щатите,а сега тя иска да се свържа с и-бей  и да си преправя оценката,че чак ми заповядва с Now!Какво може да стане евентуално,да не се наложи да си сменям IP-то скоро  newsm78

# 528
  • into the blue
Получих и следното писмо в пощата от NetNeutrals.com :
An Independent Feedback Review has been started at NetNeutrals.com involving a feedback dispute on a recent eBay Motors transaction. You are invited to enter the NetNeutrals.com Forum to submit your point of view and work toward a resolution to the dispute. NetNeutrals.com can help you reach resolution with the aid of an independent neutral mediator or reviewer if needed.

To access this case, please visit www.netneutrals.com/loginnn.asp and enter Item number 160242353997.
You will need to log in using your eBay ID.

You have 14 days to join the Forum. If you do not join within that time, the Forum will expire.

For more information about eBay's Independent Feedback Review Process, visit eBay at http://pages.motors.ebay.com/services/independent-feedback-review.html

NetNeutrals.com is an online dispute resolution program for eBay Motors transactions. NetNeutrals.com helps you resolve disputes quickly and easily through our free online negotiation forum or with the help of a trained Neutral with automotive service experience. Our Neutrals are trained to serve as a mediator to help you reach an agreement, or as an Independent Reviewer to decide if feedback meets eBay's guidelines for rating withdrawal. Either way, the dispute is resolved and you can get back to business.

# 529
  • някъде там
Получих и следното писмо в пощата от NetNeutrals.com :

Това какво е?  #Crazy

# 530
  • into the blue
Ми не знам,жената си иска +.Това е някакъв сайт,свързан с и-бей,относно недоволните от поставените оценки, доколкото разбрах от прочетеното.     

# 531
A това какво трябва да значи : eBay Note: This user is no longer registered on eBay.

Пише ми го под един спечелен артикул от едно китайче.Ще имам ли главоболия?

# 532
  • into the blue
Ми тва е положението-неутрален съд един вид.Утре на бистър ум ще вляза да видя как е хавата там,пък да ми е за урок Tired

# 533
...ако не натиснеш нищо- пейпал ще решават! това е!
Благодаря! Това ме интересуваше, помислих си че, ако не отговоря нищо може да прекратят диспута.
Т.е. сега не трябва да се връщам в резолюшън център-а, за да доизяснявам въпроса, а просто си трая?

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 03:10 от sunina

# 534
Мара Пепеляшка не се цупи дееее
забавно си беше  Laughing
хич не се занимавай с тях, според мен
 Hug  bouquet

# 535
Мара извинявай. Казано чесно за пръв път го виждам това
според мен каката се е уляла. Едно е да спориш за кола за $10 000 и друго за чехли за $10
снимай чехлите как се вижда пръста възможно най скоро логни се там и пусни линк със снимката
пусни апарата да се вижда датата

# 536
  • На черешата
Носила ги е с мръсни карака,затова има пръсти. Mr. Green

# 537
  • София
Пепеляшке, да не ти пука! Ти не вършиш нищо нередно. Не е описала точно или е послъгала в описанието и ти не си щастлива от това. Какъв и е проблемът! Вярно,че е малко субективно- веднъж уж носени, но може и за 12 часа ,все пак. И да мрънка-все тая. Снимай ги и прати снимката при диспута и готово.  Peace

# 538
 PraynigКои дебитни карти-"минават" през пейпал успешно-някой плаща ли с такава?

# 539
  • Sofia
аз плащам с такава Виза на ЦКБ

Общи условия

Активация на акаунт