® E-bay - тема 11

• 31 019
  • 800
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Няма какво да направиш, изчакай да ти отговори. Той е пуснал доста такива неща. И да изтече точно този търг-има други. Ще купиш като ти пише колко е шипинга. Погледни му нещата,които продава да се успокоиш.  Peace

# 511
  • на Мелмак
здравейте момичета! Искам да си купя телефон от тези китайските,вие имате ли впечатления от тях?Добри ли са?

# 512
здравейте момичета! Искам да си купя телефон от тези китайските,вие имате ли впечатления от тях?Добри ли са?
Аз имам от китайските . Ами става камерата му е по малко от обявената,не поддържа всички формати,но аз си го взех да си гледам телевизия и да съм с един телефон работещ с 2 карти. Wink Иначе батерията му издържа доста което напълно ме устройва.
Сега спешен въпрос -Когато се опитвам да платя ми казва че немога да платя с тази карта да регистрирам или да избера друга Какъв може да е проблема.Кредитна е в срок на валидност,верифицирана?  newsm78 Някакви идей
Това ми изписва Your credit card, ending in 7875, cannot be processed. Please select a different funding option or add a new credit card to complete checkout.

ПЛАТИХ СИ

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 19:10 от Мил@

# 513
Wiwian,  аз така и не разбрах за какво ти е тоя мегафон? Светни ме,де, че ми е отвъд въображението! Praynig
aunt Ogg за мъжо е Peaceда вика надалеч да му се чува гласчето Laughing

# 514
Един ентусиаст китаец ми поиска 113 долара за доставка на чифт дънки Mr. Green

# 515
представятели си wiwian какви покупки е направила, та мъжът и с мегафон я увиква ... то сигурно е профилактично и за съседката де...
 Joy

# 516
Китайчето ми върна паричките (много бързо  Laughing ), поне така показва Пейпал, сега обаче да ги чакам ли да ми влязат в кредитната карта или ще ми останат като сума в ПП акаунта??

Звънях в банката и ми казаха, че нямало вариант да ми се върнат в картата, но аз все пак да питам юзърите с опит  Mr. Green

# 517
Китайчето ми върна паричките (много бързо  Laughing ), поне така показва Пейпал, сега обаче да ги чакам ли да ми влязат в кредитната карта или ще ми останат като сума в ПП акаунта??

Звънях в банката и ми казаха, че нямало вариант да ми се върнат в картата, но аз все пак да питам юзърите с опит  Mr. Green
на мен ми се връщат по картата

# 518
От моя скромен опит съм установила следното, ако е трябвало да потвърдиш, че ще приемеш парите, тогава си остават в акаунта и можеш сама впоследствие да ги прехвърлиш в картата си, а можеш да ги ползваш и директно от акаунта си. Ако са ти върнати, без да те питат, автоматично отиват в картата след около 2-3 дни. При мен такъв беше случаят след спечелен диспут. Надявам се да съм го обяснила що - годе разбрано  Embarassed

# 519
Моля за малко помощ, преди десетина дни пуснах диспут за неполучена стока, днес получих известие за пратка от пощата. Взех си го, но ми е пратено друго, не това което поръчах! Междувременно продавача не каза нищо 10 дни, днес ескалирах и описах, че съм получила грешна пратка. Той пък пратил тракинг номер, който вече е без значение. Сега в пей пал-а пише: Please review this information and determine whether you would like us to continue processing your claim. You may cancel this claim by clicking "Cancel Claim" below. If we do not hear from you, we will resume our investigation in 2 days.Имам 2 опции: Cancel claim и Return to resolution center.
Някой може ли да ми каже какво да правя сега?

# 520
Пишат ти да погледнеш информацията и да решиш дали искаш да продължиш диспута.Можеш да го затвориш като натиснеш cancel .Ако  не дадеш никакъв отговор те ще подновят "разледването" си. cancel claim е ,ако искаш да прекратиш диспута,ако не натиснеш нищо- пейпал ще решават! това е!

# 521
# 522
представятели си wiwian какви покупки е направила, та мъжът и с мегафон я увиква ... то сигурно е профилактично и за съседката де...
 Joy
Аааа Дуранго за 10г брак е рано още да  правиме харем я,съседката да трай до пенсия Joy
а я кайи сега как се увиква ,имаш ли опит
 Joy Joy Joy

# 523
казано чесно не, няма за какво

# 524
какво ще купуваме тази вечер,който е тук да помага с идеи Joy

Общи условия

Активация на акаунт