Гоблени-26

• 87 741
  • 606
  •   1
Отговори
# 60
Абе вие отваряте ли сайта на гоблените.ком, на мен ми дава, че форума е в профилактика, а сутринта влизах нищо му нямаше.

# 61
Може ли някой да ми даде схема на четирилистна детелина? Искам да ушия двечки за подарък, но не мога да открия схема.
Или пък някоя схема на ножички, гребенчета и такива неща подходящи за фризьорски салон.
Ето тук качих три малки четирилистни детелинки (едната е с подкова , другата с калинка , а третата само детелинка )
Избери си ... Flowers Four Leaf Clover http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com/file/index  Flowers Four Leaf Clover

Аз нямах интернет , а вие през това време цяла целиничка темичка сте изписали.... Crazy
Четох, четох , ама нямам време да изчета всичко... А и намам с какво да ви се похваля.... В момента си довършвам "Щастливото завръщане " , но не съм го снимала ... (почнала съм го много отдавна , но го бях зарязала и шиех други неща) Обещавам да го снимам и да го покажа  Naughty

Свалих си схемите на тези две гобленчета , и се чудя дали след това да не се захвана с тях... Но нямам легенда с номерата на конците  Sad (приложили са само снимка на чилетата , а аз не искам да налучвам цветовете по снимка Tired) Някой има ли номерата на конците  Praynig

Търся също и тези брезички ...
Много ми харесват  Heart Eyes
А ще почвам нова работа сега в понеделник , като оздравее малката ... Дано намирам време и за шиене  Crazy

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 13:59 от Мимито & Светла

# 62
Абе вие отваряте ли сайта на гоблените.ком, на мен ми дава, че форума е в профилактика, а сутринта влизах нищо му нямаше.
На мен ми се отваря без проблем  Simple Smile
(оттам днес си свалих първия от тези двата гоблена за които търся номерата на конците)

# 63
  • София
Нямам проблем с гоблените.орг отварям си ги идеално

# 64
Свалих си схемите на тези две гобленчета , и се чудя дали след това да не се захвана с тях... Но нямам легенда с номерата на конците  Sad (приложили са само снимка на чилетата , а аз не искам да налучвам цветовете по снимка Tired) Някой има ли номерата на конците  Praynig
това са комплектовки на казанлъшки гоблен и няма номера на конците. по-добре си ги вземи готови е моето мнение около 20-25 лева са мисля

# 65
Хайде и аз като никога да се похваля,докато не ме е напуснал трудовия ентусиазъм и да го зарежа в скрина  Embarassed
До тук съм стигнала ,а крайният резултат би трябвало да е този

Не знам защо така бледи излизат цветовете  newsm78 в действителност са по-ярки,нещо настройките на скенера не са в ред,а хич не му разбирам Sad

# 66

Аз влизам бе проблем

# 67
# 68
Момичета благодаря!   bouquet И днес имаме Т, но е никаква- до 37,3!  Wink Кръвната картина е Ок и засега болницата се отлага!  Party

# 69
здравче, супер новини. да го нацелуваш бръмбара от мен  Hug

# 70
  • Sofia
Здравче, много се радвам  Hug Стискам палци да скоро и тази температура да я няма  Peace  bouquet

# 71
  • Съвсем в края на света
Здравче браво на Мартин, да я свалите и тази Т. Да го нацелуваш от мен Simple Smile
Аз пак няма да ви покажа пелената, едно пате ми се е опънало здраво.
Благодаря за пожеланията момичета, надявам се девойката да дочака доФтора. Simple Smile

# 72
# 73
Момичета много сте написали и много работи сте нашили и все хубави . Поздравявам Ви.  bouquet
Здравче новините са радостни пожелавам на малкия бързо оздравяване, за съжаление болестите идват бързо, а си отиват по-бавно и майките трябва да имат голямо търпение. Мажагата ще се справи и с температурата, както е показал и добра кръвна картина.  newsm10
Kita  на теб скъпа пожелават леко раждане и да ни се обадиш когато се роди бебчо. smile3541

# 74
  • Варна
Здравче, стискам палци за детенцето - вярвам, че Марти ще се оправи много бързо!
Марулке, тези цветни рамки стоят просто страхотно! Много идейно и свежарско!

А сега да помоля, някой случайно да има схемата на това от Вервако:

Общи условия

Активация на акаунт