Гоблени-26

• 87 851
  • 606
  •   1
Отговори
# 105
Ето го и моя гоблен "Коне на водопой": /извинете за лошата снимка, правена е навремето от телефона ми, май, май ще трябва да обновявам албума си с по-хубави снимки  Blush/

Моята комплектовка е на ТПК "Заря" гр. София. Някой знае ли дали още съществуват  newsm78

# 106
  • София
Статуята на свободата я имам, ама другия и аз го нямам...
А кой е третия, че не го виждам?

# 107
Статуята на свободата я имам, ама другия и аз го нямам...
А кой е третия, че не го виждам?
Третия беше този ,
но си го изтеглих от линковете на anonimka  Heart Eyes и затова редактирах си поста - махнах го и останаха останалите два  Wink
А статуята на свободата щи ми го пратиш ли  Praynig Имейла ми е    
mimito-dobri4koto@dir.bg

# 108
Може ли някой да ми даде схема на четирилистна детелина? Искам да ушия двечки за подарък, но не мога да открия схема.
Или пък някоя схема на ножички, гребенчета и такива неща подходящи за фризьорски салон.
http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=23183&d=1163672105

# 109
Добър ден на всички и добре дошли на новите майчета
Аз снощи в 24 часа завърших Първата целувка   newsm10
Сега приключих с домакинстването, децата са при майка ми за един месец, мъжо изчезна-смятам на спокойствие да си подкарам вазата
Гууди,нали ша ма подкрепяш аморално ,молим-мисли за мен и сънувай вази с макове  smile3521      newsm51

# 110
  • sf
аз минавам набързо да почерпя за РД-то на малкия, който беше вчера,де.  Менюто е по желание  Grinning
още сме на море- скъсвам се от шиене, ама бавно върви.

# 111
Донсита честит празник на твоя малчуган    bouquet
Честито и на всички именници днес да са живи и здрави  Hug
Момичета имам едно питане-взех за моя блиска зодии на Ланарте обаче панамата е много ситна за нея и ме помоли да и намеря и поръчам по-едра.Искам да поръчам от Гоблените, има голямо разнообразие обаче на описание цвят е даден номер например цвят-3840 .Как да се ориентирам точно какъв цвят е панамата и според вас 14 каунт дали ще е добре?

# 112
И още нещо- какво значи продава се на платна-колко е голямо едно платно?  newsm78

# 113
Иваничка , благодаря за "Статуята на свободата " - получих я  Hug
Схемата е много хубава и четлива  Heart Eyes
Остава да намерим и последния от серията ... На тебе освен този дето и аз го нямам , кой друг ти липсва ?
 Да ти го пратя ако искаш ... Heart Eyes

аз минавам набързо да почерпя за РД-то на малкия, който беше вчера,де.  Менюто е по желание  Grinning
още сме на море- скъсвам се от шиене, ама бавно върви.

Да ти е жив и здрав   bouquet
А на колко годинки стана  Tada

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 17:05 от Мимито & Светла

# 114
Момичета , много съм радостна  Grinning
Разбрах как скицата която е на гоблен в РМ , може да се запази във формат JPEG изображение - като снимка   Grinning
 newsm44 newsm68
Много се радвам , понеже нямам си принтер , а имам доста гобленчета на РМ , които бих искала да си принтирам ... (а където и да ида да вадя скицата , казват , че нямат програмата РМ , и не могат да отворят файла, и да ми го принтират  Naughty)

# 115
          Ако не е тайна ще споделиш ли? Че пробвах с едни програмки, но даже не можах да ги подкарам да вървят.Мерси предварително!

# 116
  • София
Ами сега, като погледнах, май само Ipanema Beach, ми липсва и на мен...
Ама никъде не съм я срещала за момента  Rolling Eyes
А относно ПМ - то си има или Save as... или export - не помня, но не ми се пуска сега програмата и там може да се зададе в какъв формат да се запази. Но понякога картинката става много голяма и аз съм си играла да ги режа с Paint  Peace

# 117
          Ако не е тайна ще споделиш ли? Че пробвах с едни програмки, но даже не можах да ги подкарам да вървят.Мерси предварително!
Ами като отвориш скицата на гоблен в РМ, после натискаш на менюто File има един ред посредата пише - Export to grafics faile . И вече само натискаш Next (има там да избираш това -онова ... резолюция , тип на файла...) накрая само -Brouse -избираш къде да ти го запише  Peace

# 118
Пепи ,
и на мен ми е интересно за "Заря" дали ги има още.Поръчвала съм си доста техни,момичетата бяха много точни и ми ги изпращаха по пощата.Мога да видя на някоя кутия телефона как им беше,но иначе са в София на "Христо Ботев".Някоя съфорумка от София може да минава оттам случайно.

# 119
Конете съм ги шила и 1:1 и 1:4 ,защото на казанлък оставаха много конци и си направих два.Бяха в едни зелени кутии едно време.
Цветовете ми са горе долу като на Пепи и очите на кучето са зелени.Белия кон е с бяло и сиво.

Общи условия

Активация на акаунт