Гоблени-26

• 87 688
  • 606
  •   1
Отговори
# 120
           Благодаря момичета за разяснението за файловече. Аз търсех Сейв Ас, но не открих .НО 2 глави мислели по-добре от една! Лек ден!

# 121
          Ако не е тайна ще споделиш ли? Че пробвах с едни програмки, но даже не можах да ги подкарам да вървят.Мерси предварително!
Ами като отвориш скицата на гоблен в РМ, после натискаш на менюто File има един ред посредата пише - Export to grafics faile . И вече само натискаш Next (има там да избираш това -онова ... резолюция , тип на файла...) накрая само -Brouse -избираш къде да ти го запише  Peace

Аз съм пробвала така,но картинката става голяма и принтера не може да я разпечата.Ако пък я разпечата,ще е много ситно,трябва преди това да я режеш.Е какво пък,пробвай и ти.Може да се получи.Ако ли не,ще ти обясня за по-горе споменатите програмки.Не е трудно да се работи с тях,а може да са ти от полза и за други неща  Hug

# 122
 Всъщност оригиналната комплектовка на "Коне на водопой" е на Wiehler.... Hug 
http://www.wiehler-gobelin.com/horses-trough-p-429.html?language=en

# 123
То е ясно,че е на Вилер,но не можем да си позволим да си го купим оригиналише.В БГ  почти всичко е копирано от тях.

# 124
  • гр.Добрич
Даааа, не ми харесва чак толкова, че да дам 200лв. за него. Laughing На оргиналната снимка кладенеца е с по-ярки цветове, но може и от снимката да е.

# 125
  • София /Абсурдистан
Имам много голяма молба към можещите и знаещите  Simple Smile Не мога да се справя с програмата РМ и да трансформирам файл в ПДФ, просто нямам такава опция, или поне при мен не излиза, а много искам да я разпечатам. Моля някой който може, да ми трансформира този файл - това е Венеция-та на Шалей и да ми я изпрати на ninicol@abv.bg или да я качи някъде, та който я харесва, да може също да си я свали. Предварително благодаря   bouquet
Файла е тук http://dl.dump.ru/file_download/839626

# 126
sissak - ти си на ти с тези програми би ли ми обяснила-инсталирах си ПМ но някой файлове не ми ги отваря.Показва ми че се отваря с тази програма но когато река да отворя файла ми дава съобщение че нещо не става. newsm78
Във нас нямам принтер и искам да си ги прехвърля на работа където пък съответно я намам програмата ПМ #Cussing out
Ако ми обясниш стъпка по стъпка как да си отварям файловете и да ги прехвърлям  от вкъщи на работа
ще те черпя newsm47

# 127
Имам много голяма молба към можещите и знаещите  Simple Smile Не мога да се справя с програмата РМ и да трансформирам файл в ПДФ, просто нямам такава опция, или поне при мен не излиза, а много искам да я разпечатам. Моля някой който може, да ми трансформира този файл - това е Венеция-та на Шалей и да ми я изпрати на ninicol@abv.bg или да я качи някъде, та който я харесва, да може също да си я свали. Предварително благодаря   bouquet
Файла е тук http://dl.dump.ru/file_download/839626

Изпратена е в  *.pdf

Качена е тук: http://sissak1.mylivepage.com/file/530/3049_Venice.pdf

sissak - ти си на ти с тези програми би ли ми обяснила-инсталирах си ПМ но някой файлове не ми ги отваря.Показва ми че се отваря с тази програма но когато река да отворя файла ми дава съобщение че нещо не става. newsm78
Във нас нямам принтер и искам да си ги прехвърля на работа където пък съответно я намам програмата ПМ #Cussing out
Ако ми обясниш стъпка по стъпка как да си отварям файловете и да ги прехвърлям  от вкъщи на работа
ще те черпя newsm47

За да преобразуваш ти трябва програмата DoPdf. Можеш да я изтеглиш от тук:

http://www.download.com/doPDF-Free-PDF-Converter/3000-10743_4-10 … p;cdlPid=10857852

Инсталираш и тя се прави,че е принтер.Като тръгнеш да разпечатваш си избираш да разечатваш от нея и вместо да ти го разпечата както става през обикновен принтер,ти дава да си го съхраниш като pdf файл.Това е.
 Би ли ми изпратила някой от файловете,които не можеш да отвориш на s2103@abv.bg

# 128
  • София /Абсурдистан
Сиси, благодаря ти страшно много  за файла bouquet  bouquet  bouquet
Инсталирах си програмата DoPdf .
Ако не е много нахално, дали може да обясниш стъпка по стъпка кое след кое се натиска  Embarassed за да се използва да преобразува файловете. Опитвам, ама не знам как и нищо не става, смотана съм. Голям срам Embarassed

# 129
sissak ееее ша та черпя Hug

Unknown_lady -не се притеснявай не си само ти Blush

Отварям схемата и избирам от файлове принтер,и му давам уж да печата,той после ти казва че ще го принтира през DoPdf и същевремено го прави на Pdf файл(sissak-в правилна посока ли съм Rolling Eyes) само дето май стана доста големичък newsm78

Sissak ако можеш да ни ограмотиш  newsm17
Взе си ти беляна главата май Grinning smile3521

# 130
  • Sofia
Днес купувах конци на Анхор и ДМС вече по 90 ст.за бройка. Толкова ли са вече, или само аз ги намирам по толкова  newsm78

Лейди, аз преди няколко дни питах по въпроса. На Христо Ботев попаднах на едно магазинче в което продават DMC и Анхор по 85, а Мадейра по 95. Убеждаваха ме че са най-евтините в София и че те зареждали други магазини. newsm78-кой знае
    Ина, къде на Христо Ботев се намира тази "Заря"?

# 131
  • София
Имам съмнения, че бившите Заря сега са - "Златен гоблен" - Хр. Ботев 76.
Съмненията ми са относно опаковката - имам стари на Заря, скоро ми подариха една комплектовка с почти същата опаковка - само дето има една лепенка на DMC, само че фирмата е Златен гоблен.

# 132
sissak ееее ша та черпя Hug

Unknown_lady -не се притеснявай не си само ти Blush

Отварям схемата и избирам от файлове принтер,и му давам уж да печата,той после ти казва че ще го принтира през DoPdf и същевремено го прави на Pdf файл(sissak-в правилна посока ли съм Rolling Eyes) само дето май стана доста големичък newsm78

Sissak ако можеш да ни ограмотиш  newsm17
Взе си ти беляна главата май Grinning smile3521

Точно така става.Гледай как му разбирате  Hug

# 133
  • в зоната на здрача
Имам съмнения, че бившите Заря сега са - "Златен гоблен" - Хр. Ботев 76.
Съмненията ми са относно опаковката - имам стари на Заря, скоро ми подариха една комплектовка с почти същата опаковка - само дето има една лепенка на DMC, само че фирмата е Златен гоблен.
Ако говорите за магазина на Ботев и Сливница,то него отдавна го няма..
А този за който говори Fun ,по диагонал на Данаята,вече хич не му е евтин конеца..
но е удобен заради многото  видове конци..
Онази седмица в "От игла до конец" си купувах конци и си бяха по 0.80лв.
Мисля,че и в ДМЦ-то са си по толко,чакам да ми се обадят за гоблена и ще проверя точно.

# 134
Добро утро,

Да,"Заря" е фирмата на таткото-на кутиите пише "Христо Ботев" 72,а неговата дъщеря с други момичета са направили "Златен гоблен" и сигурно са на № 76 ,защото са много наблизо. Влизала съм и имат ушити по стените много гоблени.Цветовите съчетания са много добри,аз имам доста ушити от тях.Но сега може да са останали само момичетата,защото таткото работеше само с български конци ,а те да са преминали на дмс,не знам,много отдавна съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт