Гоблени-26

• 87 879
  • 606
  •   1
Отговори
# 165
Мерси,Иваничка,точно такива си харесах няколко разновидности ,у нас всичко почти е в такива цветове и много ще ми вървят,ако ги ушия някога.
Обаче с три ката конец или два?И панамата някаква рехава ми се видя,с големи разстояния между нишките.

П.П.Извинявай,видях официалния им сайт и там панамата е като на щампираните гоблени и с един кат вълнен конец се шие. Laughing

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 16:46 от ina221

# 166

Мимито & СветлаHug  love001  Kissing Heart  Kissing Heart  love001 нямам думи да ти опиша колко съм щастлива, че от твоя сайт си свалих патето яки - любимата песен на дъщеря ми е и никъде в нета не можах да я открия. търся я от години!!!  newsm10 newsm51 newsm51

Hug Hug

# 167
  • варненка от София
miangelova, пробва ли с комбинацията на клавиши ctrl+c и после ctrl+v. По-прицип винаги работи.
Аз съм тук, след малко меже и да покажа пелена. Simple Smile

Вътре с бебе ли ще е пелената или без Flutter? Аз вече те очаквам с новина, а ти още шиеш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 168
  • Съвсем в края на света
Марулка, как ме бъзикаш ти, нала чакаме доФтора да се върне от Германия.
С бебе е пелената, ама отвън, показва ви я.

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 21:58 от kita99

# 169
  • варненка от София
Марулка, как ме бъзикаш ти.
С е пелената, ама отвън, показва ви я.

Нееее, не те бъзикам, а ти се радвам и очаквам с теб! Иначе линка нещо не е активен, пробвай пак. Hug

# 170
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Марулка, как ме бъзикаш ти, нала чакаме доФтора да се върне от Германия.
С е пелената, ама отвън, показва ви я.

видоооооооооох яяяяяяяяяя  Party Party
и зайчето дето я крепи видях  Heart Eyes и моите любими патки и жирафче видях, че даже и един скакаУец  Joy
мноооого ми харесват  Confused дали трябва да родя още едно  бебе, че да ги направя и аз?

# 171
  • Съвсем в края на света
Оправих го, това щотоууу мноооо бързам
Goody, давай пиле, бързо се шие, само дето 9 месеца бременееш Simple Smile
Отивам за оценките на Ина.

# 172

На Клейтън и М.Пауъл има много схеми в сайта ,дето го даде Прасчо ,
не знам какво ви липсваше на Мимито и Светла и Иваничка.
Ами ето това ни липсва и на двете...

Ipanema Beach
JCIB853

Ще го потърся , но аз трябва пак да се регистрирам , че не ми се получи нещо регистрацията  EmbarassedУж внимавах и не съм объркала паролата , ама не мога да вляза  Rolling Eyes Embarassed

Иваничка  Heart Eyes БРАВО това е супер-

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 23:13 от Мимито & Светла

# 173
Китааа страхотна е!  Heart Eyes  Дай Боже и новото попълнение скоро да го видим сладко спящо в нея!  Hug 

# 174
Здравейте,

пожелавам на кита леко  раждане,моите и двете бяха със секцио,та много не разбрах кво стана. Хубавко нещо за завиване.

Това( ипанемата бийч ) е много як плаж в рио ,ще търся и аз да помогна/

Ето ви на клейтън неща Hug
благодарение на прасчо,има я и вашата ипанема  Peace

http://homyakov.net/index.php?name=Files&op=cat&id=205

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 23:56 от ina221

# 175
  • София /Абсурдистан
Moмичета, доволна съм че ви доставих тази малка радост Hug. И лееекичко злорадствам че ви пуснах по хлъзгавата пътека на изкушенията Joy Питате ли ме мене как ми е търбуха, дето цяла седмица грухам от тоя сайт Animal Pig Joy
Малко обяснения за Лейдито:
Първо си правиш регистрация, после поглеждаш вляво- под колонката с календара, пише навигация. Там, в тази колонка, по-долу, има иконки- зелена и синя дискетки. Ако щракнеш на зелената- попадаш в полето на схеми в графичен формат, а на синята- в електронен (PM, PC- st., pdf). Така; явява ти се надпис схеми- щракваш- и се показват тематичните раздели, по които са събрани схемите. Избираш си нещо- щракваш на надписа- явява ти се прозорче с картинката и под нея надпис- скачать. Този надпис се явява само ако си регистрирана.  Това е. И тъй като има страшно много схеми, вкл. и на криви къщички в PM, май си струва да започнеш да ползваш тази програма. Мога да ти кажа основните неща за нея в 5 изречения; мисля че добре обяснявам. В замяна само ще моля да ми кажеш дали си се справила.  Hug
Ура! Справих се! Грухенце, цунка по муцунка  Hug Hug Hug

# 176

Ето ви на клейтън неща Hug
благодарение на прасчо,има я и вашата ипанема  Peace

http://homyakov.net/index.php?name=Files&op=cat&id=205
Не открих къде е ипанемата  Embarassed
а аз търся това

А то има  това
 newsm78 или аз незнам как да го намеря  newsm78

Сайта е чудесен  Heart Eyes Прасчо, благодаря  bouquet

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 09:56 от Мимито & Светла

# 177
Здравейте момичета.Как са софиянки след гърмежа.Надявам се всички да сте добре  Praynig

Аз свърших мадамата с белезниците.Утре ще се хваля,като я снимам.Пак си започнах конете на водопой и този път съм си обещала,да не започвам друго,преди да го завърша.

Пелената на Кита е много сладка.Харесвам го това пате.Ама и момченцето е кукла.Понеже аз съм дърта,ще го взема за мъж на моето момиче.Кита,даваш ли го.Ако има и други кандидатки,ша са борим  Hug

# 178
Кита пелената е прекрасна, от каква материя е? Айде кога ще се връща тоя дофтур, та да се роди бебчо.
Момичета аз пак ви моля за тоя пусти pdf файл, дайте акъл как да го превърна в word-ски. Иначе трябва да го печатам на цяло, ох г мъка, мъка. Thinking

# 179
Понеже аз съм дърта,ще го взема за мъж на моето момиче.Кита,даваш ли го.Ако има и други кандидатки,ша са борим  Hug
Ъ-ъ-ъ  smile3506 таковата, предполагам, че говориш за лелината девойка  smile3522 или аз нещо незнам  smile3530

Общи условия

Активация на акаунт