Гоблени-26

• 87 860
  • 606
  •   1
Отговори
# 255
имам удоволствието да ви съобщя, че кита99 ще остави за ден-два гоблените, понеже роди своята Елена - 50,5 см, 3700 грама, тази сутрин в 10.10 местно време, т.е. съвсем скоро.

здраве и спокойствие желая на двете   bouquet

# 256
имам удоволствието да ви съобщя, че кита99 ще остави за ден-два гоблените, понеже роди своята Елена - 50,5 см, 3700 грама, тази сутрин в 10.10 местно време, т.е. съвсем скоро.

здраве и спокойствие желая на двете   bouquet

Тити това е страхотна новина!   bouquet Да са живи и здрави и двете и дано скоро и Кита се появи!  Hug

Марулчеее страхотно са се получили!  Hug

Сисаче браво!  Hug

tarzanka благодаря че го сподели!   bouquet

Ilina_balerina гоблена е много хубав!  Peace Ако искаш се регистирай! По-лесно е да се учиш "в движение"!  Wink

# 257
  • Стара Загора
Благодаря на всички за топлия прием! Честита рожбичка на Кита!

tarzanka, утре обещавам да пратря схемичките, а относно ключодържателчето, то по принцип е предназначено само за снимки, но аз успях да поместя в него и снимка, и гобленче Joy (не беше много лесно). А си го бях купила от едно фото, точно с тази цел. Хубава вечер на всички!

# 258
ЧЕСТИТО КИТААААААА!!!!!!!!!
ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ЗДРАВЕ и ти и малката Елена   bouquet
Тарзанка  направо ме разби-страхотни снимки и на фона на музиката просто чудесно  Grinning
Марулче ,Сисак -страхотен резултат,поздравления

# 259
Минавайки набързо не мога да не пожелая на Кита и Елена и на цялото семейство ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ в живота
Аз нямам време да ви изчета, ще има да наваксвам. Много красиви неща сте показали! Браво  bouquet Сега нямам спокойствие да гобленарствам, друга треска ме тресе. Доскоро!

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
поздравления за младото майче Кита  Wink и малката принцеса Елена  Heart Eyes
да сте живи и здрави и мнооого да ви глезат домашните  Hug

Гууди и Мимито и Светла,не става така,не излиза нито палетте,нито конверт колорс,май самите схеми вече така са запаметени в този сайт.Не се притеснявайте,ще обръщам с конверторите,когато ми се наложи.

не разбрах точно какъв е проблема, при мен ПМ излиза така:

# 261
Честита Елена на Кита    bouquet  мда,, май ще се наложи да изостави гоблените за кратко  Joy

ИлинаБалерина, как е името на твоя гоблен и има ли някъде картинката? Това , което си ушила обаче е красиво  Peace

# 262
  • варненка от София
Китеее, Китееее, аз толкова те мислих и чаках, отидох на плаж и гледам щастливата вест дошла!
И понеже знам, че и от болницата ще ни наглеждаш, поне тъй рече преди, искам да ти пожелая всичките най-хубави неща на земята. Да си една горда многодетна майка!

Нека в красивата пелена се гушка щастливото ти бебче!

# 263
Кита честито ти принцеса Елена. Да ти е жива и здрава и мноооооого да ви радва!  Heart Eyes bouquet

# 264
Честито на кита и само да те радва малката кукла-това са най-хубавите моменти в живота. Praynig

Тарзанка,останаха ми очите в този клип,без звук.Утре ще гледам пак..Мноооого яко.

Гууде,всъщност ми излиза палет,но няма конверт колорс.Не мога да сложа снимка,но става въпрос за
http://homyakov.net/index.php?name=Files&op=cat&id=1
като ги сваля на компютъра .В самата програма РМ не знам как излизат. Sad

Благодаря на всички за всеотдайността.

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 00:43 от ina221

# 265
КИТА ДА ТИ ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА Е МНОГО КРОТКА И ПОСЛУШНА ТА ДА МОЖЕ МАМА ДА ШИЕ!

# 266
  • София /Абсурдистан
Честита радост на Кита!

# 267
КИТА , Честито и от нас с Мимито ! Hug

Да ти е жива и здрава малката душица   bouquet Весело и безгрижно детство й пожелаваме от все сърце  Heart Eyes

# 268
  • гр.Добрич
Кита, честита ти бебка!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Сисак, много готино дупе. За подарък ли щеше да бъде?

Илина балерина
, гоблена ти е много хубав. Незнам къде намираш трудност във форума newsm78, но ако искаш да си част от нас, ЗАПОВЯДАЙ Hug

Кетри, къде изчезна?

# 269
 smile3501  К И Т А !Аз като една фея ористница babydust7 да намина и да пожелая на бебо много здраве,щастие ,късмет и всичко най-добро и на цялото семейство любов и много усмивки!
Да заръчаш на Елена ,че си я заплювам за снаха,че и имам Константин,а ти се възстановявай и мятай "Сиси"-подарък за свекито/разбирай за мене/,че аз само чета и май не шия последно време newsm03.Поздравявам всички момичета за красотите ,които показвате . И аз се  Thinkingкъде е Кетри?

Общи условия

Активация на акаунт