Гоблени-26

• 87 858
  • 606
  •   1
Отговори
# 240
ina221, е това е един страхотен линк  smile3501 smile3501 smile3508 smile3501 smile3508 smile3508
за обръщането на конците мога да ти обясня на PCStitch. с ПМ не работя...
аз още не съм пробвала да свалям от линка, но ако не може - опитайте да печатате на PDF с виртуален принтер. някъде по-нагоре в темата имаше линк откъде може да се свали. като се прибера може да го намеря и да го пусна пак.

astera, добре дошла и направо да те започна - страхотни неща, направо ме хвърли в захлас. я кажи някоя и друга схемичка на показаните нямаш ли - особено се впечатлих от ключодържателя и от калинката на детелина... ммного ще благодаря, ако можеш да ми ги дадеш (въпреки че и прасетата са големи сладури и също няма да ги откажа  Crazy) мишката на тоалетната ме разби - много яко... супер

sissak, от multiply увеличаваш снимката като натиснеш ZOOM вдясно над нея. ако нямаш такава опция, значи вече са я махнали (те имат условие, че ако 6 месеца никой не си поръча снимката на принтер, изтриват големите размери) като ти излезе голямата снимка, с десен бутон Safe Image As... и така... надявам се, че успях да помогна  newsm51

абе на гергефа още ми е трудно да свикна - не знам, все ми се разхлабва плата и не мога да опъна и все опъвам...

# 241
Тарзанка,
аз не искам да правя схеми.Искам от сайта на Прасчо-хомяков.нет като ги свалям схемите,излизат с ДМС,а в нашия град се продава анкор и пъпетс.На гоблените не искам да поръчвам конци ,а и сега не мога да пътувам с децата.
Та ако може тези правоъгълничета да са с анкор,да не ги преобръщам.Не знам дали обясних правилно....Мъчих и не става.

# 242
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И да питам за ПМ-някой знае ли отдолу като излезнат правоъгълничетата с цветовете-дадени са с ДМС,има ли начин да се направят с анкор?Май на РС ститч можеше ,но сега за тази програма не знам.Не ми се обръщат с конверторите,защото не са верни.

Тарзанка,
аз не искам да правя схеми.Искам от сайта на Прасчо-хомяков.нет като ги свалям схемите,излизат с ДМС,а в нашия град се продава анкор и пъпетс.На гоблените не искам да поръчвам конци ,а и сега не мога да пътувам с децата.
Та ако може тези правоъгълничета да са с анкор,да не ги преобръщам.Не знам дали обясних правилно....Мъчих и не става.

на лентичката най-горе, петото е palette - натискаш
излиза падащо меню: седмата по ред опция е convert colors - натискаш
долу се отваря прозорец с една лентичка в която можеш да избереш Анхор, Крейник, още много (на мен автоматично ми предложи Анхор, но ако при теб излезе друго, натисни стрелкичката в дясно от лентата, намери Анхор в списъка и го избери)
натисни бутона convert all
(двете кутийки под лентата с конците трябва да са чекнати)

успех

# 243

Благодаря,Гууди,малко ми е като китайския,но после като заспи малката ще мъча пак и ще ти пиша.

# 244
Ето какво получих снощи от гоблените.сом,писах им.

Здравейте,достъпа до форума не е ограничен по никакъв начин,има малък проблем,който се проявява най-често при клиентите на бтк.За да можете да отваряте форума нормално,временно направете тези настройки на вашия компютър:

1. Отворете файла "hosts", намиращ се в
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

2. Отворете го с Notepad и напишете най-накрая тези 2 реда:

83.148.104.25 goblenite.org
83.148.104.25 http://www.goblenite.org

3. Рестартирайте компютъра.

Този метод работи безотказно и ако проблема продължава
да съществува при вас, значи не сте следвали точно инструкциите.

С най-добри пожелания,
екипа на Гоблените.com - всичко за вашето хоби!
http://www.goblenite.com - онлайн магазин
http://www.goblenite.org - форуми за гоблени

Исках да видя и аз аджеба какво толкова има там и днес и това трябва да правя.Копирах го,нали и някой друг питаше.

# 245
Да се похваля с мадамския задник

# 246
  • варненка от София
Изпуснах ви аз от поглед, но в тези жеги не ми се шие, а само проверявам кой какво е сътворил.

Аз да се похваля вече с окончателно завършен и висящ проект - зеленчукове на Вервако

Ина, това е нещото, което направих и аз, за да имам достъп до форума, но го правих преди месеци, опитай и ти и ще видиш, че и там си заслужава да се чете и без да обиждам накой, но там информацията е мноооого по-голяма, да не говорим, че повечето надникваме и в другото форумче и черпим идейки, схемички, информация и т.н.

Сисаче, мацката е страхотна, само малко цветово ми се слива, не зная от снимката ли е така или от подбора на конци, но ръцете й се сливат с тялото и фона и много не си личат. Надявам се не ми се сърдиш  Embarassed

# 247
Мисля да се сливат,защото омесих конците.Някои са ДМЦ,други Ариадна  newsm78

Качвам скан на списание Галерия-Бродерия за юли 2008
Понеже от Мултито не могат вече да се теглят увеличени картинки,в секция "Photo" слагам само картинките

http://sisssak.multiply.com/photos/album/42

Ще кача схемите като архив в сеция "video".

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 13:14 от sissak

# 248
Марулкамного хубави са станали гобленчетата.Хареса ми и как са се получили рамките,а също свързването им с халките.Много суперско,както се изразява моя син.

# 249
Браво на шиещите -Марулка и Сисак,много са хубави. Laughing

Гууди и Мимито и Светла,не става така,не излиза нито палетте,нито конверт колорс,май самите схеми вече така са запаметени в този сайт.Не се притеснявайте,ще обръщам с конверторите,когато ми се наложи.

А с гоблените.орг още се боря.
Те не ми дават да вляза,обаче линковете си им стоят и пак си изтеглих доста (от работещите).....

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 17:08 от ina221

# 250
ina221 – благодаря за хубавия сайт !  Свалих си доста нещица ! newsm51

Astera – добре дошла ! Гобленчетата ти са много сладурски !  newsm10  Най-много ми хареса онова прасенце със сърчицата  Joy А това в ключодържателя как го сложи вътре ? Моят син веднага си даде заявката - искам вика да ми избродираш едно малко черепче така в ключодържател...  ooooh!  Благодаря и за разяснението как да видим снимките в реален размер от сайта, предоставен ни от ina221. Толкова се мъчих и щраках къде ли не – само там не се сетих да пробвам  Hug

Kita99 – гоблена с дъжда е станал страхотен ! Хайде чакаме и една радостна новина... Не дойде ли оня дофтор-щъркел вече  stork-boy

Марулке – как го измисли това с прикачването на рамките – направо са супер !  smile3501

Sissak – и на мен нещо ми се сливат ръцете, ама при този хубав задник...  smile3508 кой ще ги гледа ръцете... newsm62

# 251
# 252
Здравейте, в този форум е истинско мъчение да се качва нещо. Е, за тези, които честичко го ползват може би не е, но аз досега щях да ушия доста кв.см., взирайки се къде ли не в Интернет, докато Ви покажа снимката на гоблена, който шия. Жалко, че снимката тук е в много начален етап, но ако ми издържат нервите още един път ще се опитам да кача това, което сега е ушито.

Желая приятно забавление и на останалите, защото аз вероятно ще си остана само посетител. В скайпа, например е "песен" комуникацията.    Rolling Eyes   А тук може да ти се отще да пишеш, да показваш или каквото и да там друго.

Благодаря на всички, които явно се справят отлично, въпреки затрудненията и са ни предоставили и систематизирали толкова много и полезна информация.    Confused

Поздрави и приятно шиене!!!   Stop

# 253
           Че като толкова не ти харесва не влизай! А ако пък вземеш,че се регнеш няма да ти е чак толкова зле,ама твоя воля!  Иначе гоблена ти е чудесен, поздравления!

# 254
sissak, уау какво дупе  smile3521

marulke, браво  smile3501 smile3501 smile3501 ето едно отлично изпълнение. много ми харесва

аз просто нямах търпение да споделя с вас един линк:
http://www.youtube.com/watch?v=odBjWkQ030Y
гледайте го със звук и се гордейте!!!

Общи условия

Активация на акаунт