Гоблени-26

• 87 862
  • 606
  •   1
Отговори
# 225
темите са в архива, затова ти излиза че нямаш мнения

# 226
Мимито и Светла, получих, благодаря!

# 227
Ето ви още едно  хубаво нещо:

http://cafe-noir.gallery.ru/?albums=1

Не съм сваляла още оттам,но има много....
Пък може и да го знаете,аз сега го намерих.

И да питам за ПМ-някой знае ли отдолу като излезнат правоъгълничетата с цветовете-дадени са с ДМС,има ли начин да се направят с анкор?Май на РС ститч можеше ,но сега за тази програма не знам.Не ми се обръщат с конверторите,защото не са верни.

Приятна вечер и успешна седмица на всички.

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 18:01 от ina221

# 228
  • София /Абсурдистан

Unknown_lady, пише че се шие на 14 Аида, аз го ших на толкова, има бяло за шиене, и е гобленен бод, но не се попълва цялото.
Ето тук са ми схемите.
По късно ще пусна снимката му, интересно, мислех, че съм го показала. Има и липсващ цвят.
Не мога да намеря кой беше номера, от него се шиеше много. Бях питала тук в темите, после като го намерих го писах пак. Сега си рових в мненията и преди 18 октомври никога не съм писала в гобленарските теми, интересно.  newsm78
Както и да е ще го потърся и ще го напиша.

Липсващият цвят е ДМС 341.
Всичко ли се шие с ДМС ?

# 229
Ina221, страхотна находка, мерси!  bouquet
Кажи сега как се тегли, моля те Grinning

# 230
Не знам,аз опитах с флашгет- моята торент програма ,но не става.

Дърпа ги,но в компютъра не ми ги отваря.Освен направо печат на каквото ти хареса.

Да се включи някой по-вещ,че очите ми изтекоха  #Crazy

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 18:21 от ina221

# 231

И да питам за ПМ-някой знае ли отдолу като излезнат правоъгълничетата с цветовете-дадени са с ДМС,има ли начин да се направят с анкор?Май на РС ститч можеше ,но сега за тази програма не знам.Не ми се обръщат с конверторите,защото не са верни.
Ами като щракнеш върху някой от цветовете с десен бутон на мишката , и избираш най-горния ред - color . И там си избираш последната опция - convert . Ивече си избираш какъв вид конец , и convert all  Simple Smile

# 232
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ina221 - Благодарско за сайта   bouquet
Кетри, Здравче и другите мацки с които върлувахме  Laughing в ДМЦ преди мнооого време - спомняте ли си за мишоците, които след това търсехте при бабата на продавачката? ей ги на  Mr. Green http://cafe-noir.gallery.ru/watch?a=eI3-BGX

# 233
  • Стара Загора
Здравейте! Аз досега не съм се включвала, не че съм искала, но не знам защо Embarassed Много ми е приятно във вашата компания, така че е редно вече и да участвам, а не само да чета Simple Smile А тъй като мога да помогна с нещо, съвсем не мога да се сдържа, може би чаках такъв момент.

ina221 относно страницата http://cafe-noir.gallery.ru/ като щракнеш върху някоя снимка, долу вдясно има "Все размеры". Натискаш, избираш "Исходная" и след като ти зареди картинката в реален размер, я запаметяваш с десен бутон по обичайния начин Hug

Съвсем скоро обещавам да покажа скромния си труд, сега съм на работа. Всъщност ето тук съм качила малко дреболийки, които съм направила.
http://www.astera.snimka.bg/album.php?album_id=199288
То не че има още много за показване... но все пак има още малко Simple Smile

До скоро, прегръщам ви и да знаете, че ви чувствам много близки Simple Smile

ПП
Goody, албумът с мишчиците е много сладък. Да ви попитам, дали някой е срещал схемата със бекстича на тази мишка? Много често съм я срещала в различни албуми, но има само схема на картинката, а много ми харесва, но без бекстич не струва Sad Той не че е толкова сложен, но не обичам да експериментирам.

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 23:17 от Astera

# 234
  • Съвсем в края на света
Unknown_lady, мисля  че това е липсващият конец.
Всичките конци са ДМС.
ето я и  снимката
Астера, на картинката, която си показала много добре се вижда контурният бод, аз бих я ползвала вместо схема, ама това от мързел де.

# 235
Добрютише,
радвам се ,че ви харесват,аз цяла нощ се пулих там.

Благодаря на Мимито и Светла и Астера,става така работата,аз с компютрите не се оправям много.Днес ще свалям .Има всичко за всеки вкус.

На Астера в албума видях панама като от мойта свекърва,значи става за кръстчета,а имам 2 метра близо.Аз си мислех,че ще става грубо ,но е добре.

Лек и ползотворен ден на всички.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 08:32 от ina221

# 236
Не помня дали обсъждахме за тегленето от multiply,но ако някай знае как,моля да ми подскаже.Искам да си изтегля някои неща,а не мога да си ги увелича.

# 237
  • София
Имаше тема в гоблените, но така и не съм я чела цялата, но от 2-3 поста разбрах, че махат опцията zoom, за тея дето не си плащат.
Eто я темата: http://www.goblenite.org/showthread.php?t=2808

# 238
  • Стара Загора

На Астера в албума видях панама като от мойта свекърва,значи става за кръстчета,а имам 2 метра близо.Аз си мислех,че ще става грубо ,но е добре.

Моята е от майка ми Simple Smile И също е в промишлени количества. За грубото - наистина не е толкова грубо, но на мен лично ми беше мнооооооого трудно и неприятно да шия на нея Confused

# 239
Да,много мека и тънка,сигурно с гергеф ще е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт