Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на конците за гоблени?
Къде се намира магазинът на Ванинa и какви са цените на конците там?
Как да различа символите на конците при шиене на гоблени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на конците за гоблени?
-
Къде се намира магазинът на Ванинa и какви са цените на конците там?
-
Как да различа символите на конците при шиене на гоблени?
-
Какво представляват 3-4 бода под краката на птицата в гобленовата схема?
-
Къде мога да намеря схема на четирилистна детелина или ножици за гоблени?

и не мога да проверя има ли го още 

! Докато се върна и вие сте я преполовили вече
И аз с огромно нежелание се върнах от почивката... Ама каква почивка беше само... Чист планински въздух, прекрасно време, разходки в гората и по поляни осеяни с цветя и билки, аромат на борове и свежа зеленина, тишина, нарушавана само от песен на птички и от виковете на радост на моето пиленце, което направо си подивя там на воля... направо приказка... Моите мъже се постараха да ми оставят и време за шиене - седях си на спокойствие пред къщичката на верандата и си боцках с кеф, а те тримата по мъжки се разхождаха някъде наоколо,за да не ме безпокоят, че иначе малкия е като лепенка за мене... ако мога с една дума да си опиша почивката - това беше "идилия" ! Толкова много напреднах с гоблена, че ми остана още малко, ама ще ви го покажа вече в завършен вид за да му се порадвате!
Виждам, че имаме и нови попълнения - добре дошли на всички и се радвам, че ставаме все повече ! 
аз съм свободна в петък - 11-ти. когато кажете...