Гоблени-26

• 87 865
  • 606
  •   1
Отговори
# 210
Ако си бях взела гоблена на работа,щях да ушия сума нещо.Ама шефа сигурно няма да остане очарован......... Mr. Green
Що бе той шефа ти го няма. Шиий си ший..... ppp

# 211
Аз също в тези гоблени.орг никога не мога да вляза,регистрация имам ,писах им и пак не мога.Но вече  не се и опитвам.

Тук си ми е най интересно при вас Hug

# 212
  • Sofia
Fun,tarzanka, за магазина в София става дума,аз съм от провинцията и десетина пъти съм ходила в него,момичетата от София може да помогнат с повече инфо.За on-line поръчка,мисля,че можеше от магазина на goblenite.com, имам спомен и Милена стил да го предлагаха. Моят достъп до сайта на goblenite.com е проблемен,почти не успявам да вляза Cry и не мога да проверя има ли го още Hug

Ето тук го намерих,гледай след средата на страницата  Peace
   КАжи горе долу къде на Стамболииски-по-близо да ЦУМ, или в обратна посока. Че тия дни имам още ходене до Стамболииски. А от Милена и гоблените ще ми излезе 10-ина лева с доставката.

# 213
мацки, хайде на среща  Hug аз съм отново в софия  Flutter
Ти какво, правиш пак тук?
Качи ли първо дофтора на Кита на самолета, нали на теб разчитахме  Joy
aaa, качих го и си дойдох, че искам на моренце

# 214
  • София
aaa, качих го и си дойдох, че искам на моренце
Малко на чат да го обърна, ама имаш ли снимкови доказателства Simple Smile
Aми хайде другата седмица, ама нещо много хора ми липсват, явно вече са запрашили по почивки Simple Smile
Fun, според мен става дума за магазин Флоранс, който е на Ст. Стамболов 8  или още известно мястото, като - паркинга на Пиротска. иначе се намира сравнително Близо и до Стамболийски, но не е на него.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=a7a7d0eb3128c993a5da275c78789044&a … 3&x=0&y=0

# 215
Fun, според мен става дума за магазин Флоранс, който е на Ст. Стамболов 8  или още известно мястото, като - паркинга на Пиротска. иначе се намира сравнително Близо и до Стамболийски, но не е на него.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=a7a7d0eb3128c993a5da275c78789044&a … 3&x=0&y=0

Да,Ст.Стамболов,не Стамболийски  Embarassed Embarassed Embarassed Нали съм си от провинцията,простете ми грешката  Sad

# 216
  • София /Абсурдистан
Знае ли някой с какви конци се шие това? Мисля, че с ДМС, ама не съм сигурна. И на бяла панама ли се прави, или бялото е пълнеж?

http://show.7ya.ru/private.aspx?Rubrid=83137&ob=0

# 217
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добро утро къщовници-гобленарки  Heart Eyes

ДЖ добре дошла  Hug пози път поостани повечко, че да се видим  Blush
Лейди - не знам какви са конците и как се шие (в схемата би трябвало да има нещо), но пък мноооого ми харесва този дъжд  Blush
хубавицииии, шийте и заради мен и показвайте по-често, може пък да ми даде начален тласък и аз да се хвърля на нещо  Crazy

# 218
  • варненка от София
Този дъждовния мисля, че Кита го беше започвала, ако още не е родила може да се включи и да сподели  Hug

Ките, кво става, м?

# 219
а кой шиеше лебедово езеро на казанлъшки гоблен?

# 220
Привет и от мен в новата темичка  wavey ! Докато се върна и вие сте я преполовили вече  Wink И аз с огромно нежелание се върнах от почивката... Ама каква почивка беше само... Чист планински въздух, прекрасно време, разходки в гората и по поляни осеяни с цветя и билки, аромат на борове и свежа зеленина, тишина, нарушавана само от песен на птички и от виковете на радост на моето пиленце, което направо си подивя там на воля... направо приказка... Моите мъже се постараха да ми оставят и време за шиене - седях си на спокойствие пред къщичката на верандата и си боцках с кеф, а те тримата по мъжки се разхождаха някъде наоколо,за да не ме безпокоят, че иначе малкия е като лепенка за мене... ако мога с една дума да си опиша почивката - това беше "идилия" ! Толкова много напреднах с гоблена, че ми остана още малко, ама ще ви го покажа вече в завършен вид за да му се порадвате!

А и вие като гледам много красоти сте нашили докато ме нямаше - браво на вас !  smile3501 Виждам, че имаме и нови попълнения - добре дошли на всички и се радвам, че ставаме все повече !  Hug

Забравих кой шие "майчино щастие" на Дименшънс,но е разкошно просто.Аз незнам дали бих се справила с нещо толкова сложно.

sissak - аз го шия и както казах по-горе съвсем скоро се надявам да ви го покажа завършен!

Искам и да ви почерпя, че моето голямо момче преди два дни навърши вече цели 16 години и е много щастлив от това!

А сега погледайте малко красоти от мен, макар и не по темата надявам се да ви заредят с енергия да продължавате да творите ! А пък аз да продължавам да свиквам пак с горещините, че много ме морят ... sweating

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 11:11 от vvvitality

# 221
Виталити,ти много липсваше -завиждам ти,че си си шила на спокойствие.

Честито на порастналото ти момче и да сте живи и здрави!
Моят син много хареса тортата

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 23:07 от ina221

# 222
Мимито и Светла, ето моя мейл: bissy@myself.com. благодаря предварително!

ооохоооо, дъмпер  Hug Hug ти големи разходки правиш между германия и софия   bouquet аз съм свободна в петък - 11-ти. когато кажете...

Anik@, намерих го, благодаря.  bouquet

venipuh, мечките стават супер  newsm10

vvvitality, добре дошла обратно. честито на рожденика, да ти е жив и здрав. благородно ти завиждам за ваканцията. тая калинка на тия бели цветя, ако беше по-ясна снимка, бих ги ушила... а сега ти пожелавам да ти е по-лека работата, докато свикнеш   bouquet

аз днес ходих до магазина под колоните и наистина са вдигнали цените - по 85 ст. са вече. много поскъпнаха, брей. ще си събирам поръчката за когато правим през e-bay и ще чакам.

нищо не казвате - ще правим ли среща?

# 223
Мимито и Светла, ето моя мейл: bissy@myself.com. благодаря предварително!

Получи ли го ? Изпратих ти го към 5 без 15  Hug

# 224
  • Съвсем в края на света
Марулка, нищо интересно не става, чакам, дофтора го нема, бебата си трае, идилия.
Пелената е пред завършване, остава да зашия задния плат и да я изперем още веднъж.
Плата на пелената е бг не разграфена панама, поне това са дали на племенницата като е отишла да изпълни поръчката ми, шита е през дупка.
Дъжда, не само го започнах, ами го завърши и рамкирах, след 4 месеца висяне, даже сглупих и го сложих в черна рамка, която го затваря, скоро ще му наплескам сребърна боя. Иначе, увисна на мястото на лилавия кон.
Unknown_lady, пише че се шие на 14 Аида, аз го ших на толкова, има бяло за шиене, и е гобленен бод, но не се попълва цялото.
Ето тук са ми схемите.
По късно ще пусна снимката му, интересно, мислех, че съм го показала. Има и липсващ цвят.
Не мога да намеря кой беше номера, от него се шиеше много. Бях питала тук в темите, после като го намерих го писах пак. Сега си рових в мненията и преди 18 октомври никога не съм писала в гобленарските теми, интересно.  newsm78
Както и да е ще го потърся и ще го напиша.
Явно като съм се оплаквала, съм бляла, става дума не за балета на Ина, а за училището. Няма как да сменя нито училището, нито учителката.

Общи условия

Активация на акаунт