Гоблени-26

• 87 871
  • 606
  •   1
Отговори
# 195
miangelova, не разбрах дали се справи с pdf файла, но за всеки случай ето ти един конвертор
http://www.pdf-to-html-word.com/pdf-to-text/
Дано ти свърши работа. А иначе е вярно, че аз със сигурност не шия, а август наближава и сватбите също, пък ръцете си стоят и чакат, ама кого.... Embarassed

# 196
  • Съвсем в края на света
Благодаря за милите думи, те патетата просто са като истински, добре че хванах да я правя. Даже Марто е влюбен в патето с костенурките, та нали е лелиното, сега леля му го шие.
Разбойника ми е прероден Кръстьо Сарафов, та и отгоре, освен това е голям женкар от сега, види ли фуста и забравя мама, цоки и леля, хуква след нея.
Моя доФтор го чакаме днес, но ако не дойде днес остава за понеделник /това са дните с директен полет от Германия/
mila mimi, при нас не са жеги, живее се, особено сега като е дъждовен период, но да не говоря много, че тази година, няма нищо общо с нормалното време тук. Вчера като тръгвахме за училището на Ина, на 3 км от нас беше слънчево, а ние едвам се качихме в колата.
Да се похваля първо, че за  4 параграфа на говорим френски Ина има само оценка А /почна да учи френски февруари, оценките са А, В и С, не знам дали има Д/
И  да ви се оплача малко, моята мамуна ходеше на балет /сигурно някой си спомнят/ е по критерия движение на тялото и бля бля /според мен физическо/ има две А-та и две В-та, а вчера случайно видях едно от децата /което според мен единствено може да и се мери в това отношение/ как прави циганско колело. Мда, прави го като Мартин /мисля няма нужда да ви обяснявам той как го прави/. Сега да не ме обвините в някакви болни амбиции, ама просто оценките ме разсмяха. Понеже с милата учителка Ина си има големи проблеми, за дисциплина е ясно че има С /това го очаквах/ Обаче, като се има предвид, че мееееестното население са принципно шушомиги, тази оценка е върха за мен имам си българско детенце - диво и щастливо, което за ужасТ на местните учители се харесва на френските такива /това обаче защо ли не ме учудва Simple Smile/

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 16:31 от kita99

# 197
Браво на адашката

Геш,май пак не е този.Мимито и Светла ще е разочарована.

# 198
Sissak,oтворих ВелеваАти.Прочетох заглавията ,но правоъгълниците  са празниии.Много ми се "опира"тоя китайски!

# 199
Привет! Hug Не пиша,щото нямам с какво да се похваля Wink ,ама се старая да чета редовно  Laughing ....
Мимито & Светла ,има го това,дето търсиш,ама е с друго име....то е първото от страничката(линка,дето го е дала ina221 :
http://homyakov.net/index.php?name=Files&op=view_file&lid=9247

Това го имам  Hug

# 200
Мимито и Светла,
наистина го няма този никъде,проверих и в раздел "Морски пейзажи",и в сайта дето го е дала гууди ...
Пак ще търсим,и на мен много ми харесват тези вертикални и хоризонтални пейзажчета и не са трудни за работа май.

Лек ден на всички.
Мъжа ми изведе малката на разходка,не помня откога не съм била без дете в къщи.

Аз ги имам всичките от серията, освен това ...
ама все ще го открием някъде де  Wink А ако го няма , може и да си го купя , ако ушия другите , а това го няма  никъде Mr. Green
А брезичките наистина са тези  Grinning ама ги имам вече  Hug изпратиха ми ги   bouquet
И тях ще ги шия , ама незнам кога  Mr. Green Сега довършвам Фрегатата в щурм , , а съм запланувала да шия и пчеличката Мая , и още 2 - 3 по- малки гобленчета , и това

и тези двете

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и тази поредица Heritage  Whistling  Heart Eyes
А сега почнах работа , и не ми остава много време да боцкам  hahaha Tired

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 22:49 от Мимито & Светла

# 201
Мимито,а може ли да не е на тоз Клейтън,да е нещо на друга фирма

# 202
  • Sofia
tarzanka ,да, това е флумастер за панама,водоразтворим- изпира се със студена вода.Можеш да разграфиш всякаква панама с него без притеснения,поне на мен без да съм разчертала ми е трудно- много греша Sad  Купих го от магазина на Стамболийски,но мисля,че on-line също може да се поръча  Hug
   Anik@,Къде е този магазин на Стамболииски (само не казвай че това е във Варна). И къде може да сев поръча онлайн?
   Ето сайта на магазинчето в което ходих: http://www.sheherezada.com/ ,там даже рамкират (поне имаше изложени рамки). На контакти има карта с двата им магазина.
   За този магазин Ади ли ставаше въпрос: http://www.adidmc.dir.bg/_wm/basic/?df=12 ?

# 203
tarzanka ,да, това е флумастер за панама,водоразтворим- изпира се със студена вода.Можеш да разграфиш всякаква панама с него без притеснения,поне на мен без да съм разчертала ми е трудно- много греша Sad  Купих го от магазина на Стамболийски,но мисля,че on-line също може да се поръча  Hug
anik@, благодаря, още утре ще си купя един. ама къде е този магазин на стамболийски? не се сещам.

Ivanichka, страхотни неща си харесала, мисля, че имам две от тях, ама още нямам комп в къщи.  ooooh! като си го взема, ще прегледам.

kita99, страхотна пелена, ще взема и аз да подхвана нещо такова. не можеш ли да смениш учителките по балет? аз имах проблем с една от сестрите в яслата - обаче веднага изпищях на директорката - не знам какво директорката й е казала, но повече нямам проблеми. виж сестра ми обаче е друга работа - не могат да се оправят двете, та сестра ми опря да си сменя яслата...

я, тук има някаква анкета ... мммм, на белла, сега ще си чакам ръкохватки   smile3508

това много ми харесва. може ли схема  Praynig

откровено да си се наоплача тази сутрин помислих, че ни бомбардират и взех да превъртам къде има мазета да се крием... newsm09 много се изплаших. после при най-силния взрив си помислих, че къщата пада... Dizzy Face по едно време миришеше на изгорял барут, та тичах и за мокри кърпи... уф, изпратих набързо малката на 200 км... надявам се да няма облъчвания и отровни газове.

# 204
Кажи къде да ти пратя схемата , и дали я искаш в РМ
Мисля, че я имам и в обикн. вариант , и в РМ.
Следобяд като се върна от работа ще ти я пратя , че сега мнооого бързам , детето да заведа в яслата , и 40 мин път имам да работа ...  Mr. Green

# 205
мацки, хайде на среща  Hug аз съм отново в софия  Flutter

# 206
Fun,tarzanka, за магазина в София става дума,аз съм от провинцията и десетина пъти съм ходила в него,момичетата от София може да помогнат с повече инфо.За on-line поръчка,мисля,че можеше от магазина на goblenite.com, имам спомен и Милена стил да го предлагаха. Моят достъп до сайта на goblenite.com е проблемен,почти не успявам да вляза Cry и не мога да проверя има ли го още Hug

Ето тук го намерих,гледай след средата на страницата  Peace

# 207
  • София
мацки, хайде на среща  Hug аз съм отново в софия  Flutter
Ти какво, правиш пак тук?
Качи ли първо дофтора на Кита на самолета, нали на теб разчитахме  Joy

# 208
Здравейте момичета,върнахме се с нежелание от почивката и снощи с удоволствие ви изчетох.Беше много забавно с толкова деца на почивка и се надяваме догодина пак да отидем.Ето и аз да покажа докъде стигнах с "ПОЛЯРНАТА ЛЮБОВ"

# 209
venipuh,става много хубаво.Чакам с нетърпение да го видя завършено.
 Забравих кой шие "майчино щастие" на Дименшънс,но е разкошно просто.Аз незнам дали бих се справила с нещо толкова сложно.
Ако си бях взела гоблена на работа,щях да ушия сума нещо.Ама шефа сигурно няма да остане очарован......... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт