Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на конците за гоблени?
Къде се намира магазинът на Ванинa и какви са цените на конците там?
Как да различа символите на конците при шиене на гоблени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на конците за гоблени?
-
Къде се намира магазинът на Ванинa и какви са цените на конците там?
-
Как да различа символите на конците при шиене на гоблени?
-
Какво представляват 3-4 бода под краката на птицата в гобленовата схема?
-
Къде мога да намеря схема на четирилистна детелина или ножици за гоблени?

Извинявайте за създалото се напрежение.
Просто аз нямам тази програмка РМ и затова не мога да отворя Dimensions03895 Rocky Point(xsd) в този формат, иначе всичко съм разгледала ... и на стр.18. Да си призная честно - за първи път я чувам тази програма. После ще ви разкажа какво съм успяла да направя с нея...ако не успея може ли пак да питам? 

. Кога ги наши тия толково много гоблени!Аз от 15 години шия и нямам толкова, макар да съм май доста по-големичка от теб, явно съм доста мързелива
Предавам се! Страхотни гоблени сте ушили. Възхищавам се на търпението и производителносттави. Аз имам само 4 гоблена. Но не мога да покажа снимки в момента. Единия е "Малката фрегата", но е недовършен. Сега шия една графика на музикант. Но ме подпалихте по Девойката на Вервако. Събрах си всичко, но и се дзверя сега, защото шия с гобленов бод и незнам как ще се получи.
- при всички положения ще има разлика, ама тайничко ще се моля да не е голяма
, щото това вече си го можем…

;
;
; 

морската тема с фара и бодовете на Дименшън (аз сега шия техен гоблен).