Загар и секси бронзов тен, варненкИ държат мъжете в плен!!

• 14 492
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
На туи движение наистина му баха мамата  ooooh! съвет на 5 юли не излизаите в него каре ooooh!
Дано наистина се освободи малко булеварда че от сега е задръстване при нас и всичката таз мръсотия се качва на терасата Sick

# 121
Добро утро Heart Eyes

къде с ами дружлки те за плажа Crazy

ее айде стига с това движение,ааааааааааа, нали затова го правят да облек4ат задръстванията Outta Joint

а пък на майките с коли4ките ще им кажа,то ще кажиш 4е има други тука Laughing  пешеходците ще минавате през ФК зона за разходки Joy

# 122
  • Варна
Добро утро мацки  Heart Eyes Mr. Green
Аз съм много нещастна, затварят ми кварталния супермаркет Владислав 58 - щели да правят банка!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Няма вече магазин.. Cry
няма топли закуски на Лагард .. Cry
Стачкувам и съм много недоволна  Crossing Arms #2gunfire

# 123
  • Варна

на някой май още му се спи  Mr. Green

Весси сериозно ли затварят Владислав  Shocked бахти! в такъв случай няма да се връщам вкъщи Joy еми така е малко са ни банките там по Вл-в имаше нужда от още една  Tired
апропо ти да не живееш някъде по Дрин? да не си учила в трета?  Thinking

# 124
Валя, тук сме, будни сме от 7ч, сега хапнахме и след малко ще акаме и се приготвяме за плажа  Mr. Green

Верджи и аз съм учила в трета, ама ти си по-малка Simple Smile

# 125
Добро утро  Hug

Вчера си казах, че никога повече няма да отида със Славена на плаж. Направи ме крива  #Crazy Тъкмо я намазах с плажно мляко и като започна да се търкаля в пясъка като сърма  #Cussing out не й се виждаха очите   #Cussing out Трябваше да я изкъпя в морето  Mr. Green После се продължи в същият дух ама какво да ви занимавам  Mr. Green
Но днес си мисля, че може пак да опитам ама следобяд  Mr. Green

Данинка знам бе мацко, че знаеш  Joy с тези две деца няма кака да не знаеш  Joy Имах на предвид свещеника  hahaha Но няма да светотатствам и да кажа, че явно съди по себе си  Embarassed

Саши сутринта няма да можем да стигнем до Морската  Sad Цял ден, ли ще сте там  newsm78

# 126
  • Варна

на някой май още му се спи  Mr. Green

Весси сериозно ли затварят Владислав  Shocked бахти! в такъв случай няма да се връщам вкъщи Joy еми така е малко са ни банките там по Вл-в имаше нужда от още една  Tired
апропо ти да не живееш някъде по Дрин? да не си учила в трета?  Thinking
на Дрин съм да - 12, не съм в 3-та учила, в Облеклото бях...
а за Владислав.. мъкааааааааааааааааааа, мъкааааа

# 127
хайде ,тръгвам за плажа Mr. Green

# 128
  • Откъм Варната
...Аз съм много нещастна, затварят ми кварталния супермаркет Владислав 58 - щели да правят банка!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire...

Ами да, щот са малко банките  #Cussing out

Алоууу Морската, кога са наспаФти, че и за плЯж са приготвихти

# 129
Е нямам думи  #2gunfire #Cussing out
Това означава, че покрай яслата ни (разбирайте 4та - до Пикадили) ще минават автобуси и движението ще е отврат. То сега сутрин 5 мин не мога да пресека, а тогава, ей мама му стара (без извинение). Тоз кмет има ли акъл бре  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire И като ги извждат ще дишат парите от автобусите  #2gunfire #Cussing out

# 130
  • морето и сините вълни :)
добрютрооо

тъйййй който сака да идва на плаж слетобед да свирка Peace
Аз за днес все още не съм измислила плана какъв е защото  трябва да отида на консулт,ще си вземам картона на малкия и ще го местя при друго педи.
Мойто тъпо педи ми дала час з аконсулт в събота..е не е ли просТТТТА #2gunfire #2gunfire

Та днес може да пропусна с плажа че да си свърша таз Убавка работа Crazy

че и ваксина тряя отида да ми бият на мен...за БЯС hahaha Joy и желеЗНИ нерви Joy Joy
ся сериозно--който е набор 83  да ходи да си бии ваксина при Джипито Peace

ей днеска пак жега #Crazy

# 131
Добро утро момиченца.  bouquet

Вчера моят синковец ми взе акълчеца #Crazyне че има много де ама все пак  hahahaсе среща тук-таме!!В количката стои точно пет минутки -колкото да преджапам нашата уличка и да стигна до подлеза на Морската.После вика "лю-лю-лю" и иска в детския кът пред езерцета. Ама е като заблуден електрон..ха ръгва наляво ,ха надясно...малииии ужасТ Rolling EyesАз като шесторъката Буда ..бягам да го хвана ,дърпам назад да си гепЯ количката и така в клатеща и разтеглена hahahaморяшка стъпка типи-тип се придвижваме  до някъде. Абе този мой син е фен на колелетата ...види ли колоездач и веднага се устремява да му гепи гумите на колелото  ooooh!хич не му ида на акъла ,че колелото е в движение...оле-оле.А преди беше един послушко....сега е Виктор-бандита Whistling
Ей сега приятелката ми ми се оплака ,че не ги огряло за детска градина -те подадоха молби на две места и на двете-нъц-пръц.Абе тези Ора-управниците не са наред ,брейййй!!!Ко ще правят тези деца ...нали трябва да са сред  hahahaсебеподобна порода ,пък и мамите трябва парички да носят #Cussing outЛоша работа...ще има една надцакване за градини и ясли. Mr. Green
Айде плажорките -грабвайте чедата и в мУренцИтУ!!!Ей такъв тен да докарате

Айде да ви почерпя за добро начало на горещия ден И по едно кафенце за разсънване

# 132
  • Варна
такова тяло да докарам аз,майната му на тена  Joy
да между другото аз от януари се каня да отида за тая ваксина  ooooh!

аз се чудя мойте приятелки защо още не са се регнали тука,едната вече е в 6ти месец Crossing Arms
че и Мая се спотайва още пък пише във февруарките ..ще има пет пет  Mr. Green

# 133
Ха привет и от нас.....
Аз снощи гледах мач и таз сутрин Ерай реши да става в 6.30ч.Тюхххх не моаааа са събудя.Приятен плаж аз съм си у дома,ще излизам след обед.....
Ааааа да ви почерпя че днес моето кюфтенце става на 9мес.

# 134
Ааааа да ви почерпя че днес моето кюфтенце става на 9мес.
/quote]

Честита месечинка.  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт