Загар и секси бронзов тен, варненкИ държат мъжете в плен!!

• 14 476
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Сисе, ревящи бебета сме виждали и друг път, някои доста отблизо- Емо ревеше до 2 години. Така че Hug Като решиш да идваш до Морската, непременно да ни намериш.
Смин, много ти е хубав синът!
Лято, същото се отнася и за русокосата принцеска. Laughing
Петс и Ани, голяма емоция сте имали днес.Спокойно, още година- две и ще слушат като ангелчета. Mr. Green Тамън по това време, вече ще сте бременни с второ. Joy Както се досещате, говоря от опит. Sick
Емо току що се разрева истерично, защото не искам да му суша косата със сешоар. Той не можел да спи с влажна коса. Аз казах-"няма нужда, топло е", той каза- "искААААм" и така пет- шест пъти, в следствие на което Емо обърна долната устна, закри си очите с ръце и нададе такъв пронизителен писък, придружен с крокодилски сълзи, така че, милички, да не съм ви чула да се оплаквате от вашите бебоци. Още от новородено си беше такъв, но сега направо ме вбесява. Хем е голям и всичко разбира уж, но като реши да реве- пада му пердето и... Shocked
Петс, ще ходим утре сутринта в Морската, ако искаш- звънни.
Така, така, аз също съм от грешниците- Емо даже не е кръстен. Crazy
Чувам нещо за овнетата коментирате- ШШШШШТ, че ще ви подгоня с рогата! Close Супер зодия сме!
Весито, хайде, казвай му да излиза по- бързо, че да идваш при нас. Laughing Шегувам се, наслаждавай се на почивката и се пази. Hug
Мацки, сега мисля да отида отатък с кеф да изпуша една цигарка. Hug
Лека нощ!

# 106
Идиоти! Twisted Evil Не ми се говори нищо повече по въпроса. Голям цирк ще е на 5-ти юли. Дано само от този цирк да няма жертви! Praynig

# 107
що бе,мен пък ме кефи как са го разпределили Laughing

крайно време беше да отворят центъра,на 4е4рвенмия е няктв кошмар в пиковите 4асове ooooh!

# 108
това отдавна го правят....не сте ли забелязали знаците,обвити с 4ерен 4увал...ама княз Борис са я направили като "барикадите " от Клетниците...много е тъпо ,но явно няма на4ин...от Мария Луиза до Чаталджа с автобус едвам кретахме оня ден...трябва нова организация...в Атина са на коли с 4етни и не4етни номера...според датата..а и много народ дойде да си изкарва хляба тука...и ние с децата сме пак на последно мястооооо,не е честно!!!! #2gunfire #2gunfire

а пък да знаете,Морска е мнооого хубава мацка. Peace.WinkДано си направите мома,дето ще прили4а на тебе!!!! Crazy
Ние бяхме на плаж за сефте тудей! за 2 часа - от 9 до 11 и си изкарахме 4удеснооооо!!
лека и мека!! Hug Hug

# 109
здравейте мами.аз съм бременна в 5 месец и незнам дали мога да ходя на плаж.моля ви дайте съвет.така ми се ходиииии.........

# 110
здравейте мами.аз съм бременна в 5 месец и незнам дали мога да ходя на плаж.моля ви дайте съвет.така ми се ходиииии.........

ходи скъпа ,сега ти е времето ,аз ходих в 9 месец Whistling

# 111
miIV- доколкото си спомням съветите на дофторите са да се избягват жегите по обед...и много те4ности,4е да има за бебо...ходи си..Wink

# 112
забравих.....мога ли да ползвам автобронзанти Embarassed

# 113

за какво са ти Thinking

# 114

за какво са ти Thinking
защото от слънцето не хващам много

# 115
  • Варна
miIV на мен доФтора ми беше забранил да влизам във водата Confused каза ми до колената и повече на сянка Naughty понеже на бременните много им пада кръвното, камо ли в жегата, а във водата не знаеш кви бацили плават...пък и не ти трябва да знаеш  Sick
и така аз като бях бременна само 2 пъти ходих на плаж,крих се под чадъра и се мокрих с ръце Tired ама и миналата пък хич не ходих щото не ми се показваха телеса на всеослушание  Embarassed

и тез общински хюмнета ко решиха сега? по битоля ще минават 3 автобуса тъй ли? ЧУДЕСНО!!! само това нямахме!!!! и без това трудно се пресича... #Cussing out дано поне наистина се разкарат колите  #2gunfire да взема да стягам къщата аз и да се връщаме на Владислав  Rolling Eyes тука и без това е пушилка,само автобуси и спирки нямаше Rolling Eyes то и на Вл-в същото ама поне апартамента ми е голям  Rolling Eyes

# 116
И аз  видях днес центъра на какво прилича с тези червено-бели пластмасови ограничители ли са разделители -незнам Crossing Arms ние с тези колички от къде да минаваме.....егати тъпотиятааааа Верно,че  движението от общината към червения е ужасно,но дали това ще го облекчи Thinking

# 117
  • Варна
 smile3511 туй идиотче малко ми изкара нервите през гъза днеска #2gunfire още не е заспала само мрънка и реве за глупости  fight

# 118
за движението доста глупави решения са взели

саши
  Heart Eyes

няма по-хубаво от това да плуваш с бременен корем, изведнъж се чувстваш толкова лека Hug Стига да няма големи вълни, които да блъскат корема, няма никакъв проблем да се плува е и да не е в града където е супер мръсно. Аз си ходех на плаж и двете бременности и хората ме гледаха така #Crazy но нямаха идея колко е готино да си изкопаеш дупка за корема (особено моя огромен) и най-накрая отново да легна по корем. И двете бременности бях с постоянни контракции, а във водата се чувствах прекрасно Peace

Вержи
дишай дълбоко, моето голямото рева откакто се върна от ясла около 5:30 до преди малко, когато заспа. Пригласяше и номер две  Mr. Green Така, че ако сте решили за второ се зареди с мнооого нерви Crazy

# 119
Айде бре къде сте всички, много спите.
Аз най-полсе си купих готин бански и сега кат го сложа на голямата цица и огромния задник направо ще пазя сянка на плажа Joy Joy. Все пак ще рискувам да ида а на който не му харесва да не ме гледа.
Къде ще сте събирате в Морската днес, че да минем с Вико да ви видим?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт