Като решиш да идваш до Морската, непременно да ни намериш.Смин, много ти е хубав синът!
Лято, същото се отнася и за русокосата принцеска.
Петс и Ани, голяма емоция сте имали днес.Спокойно, още година- две и ще слушат като ангелчета.
Както се досещате, говоря от опит. 
Емо току що се разрева истерично, защото не искам да му суша косата със сешоар. Той не можел да спи с влажна коса. Аз казах-"няма нужда, топло е", той каза- "искААААм" и така пет- шест пъти, в следствие на което Емо обърна долната устна, закри си очите с ръце и нададе такъв пронизителен писък, придружен с крокодилски сълзи, така че, милички, да не съм ви чула да се оплаквате от вашите бебоци. Още от новородено си беше такъв, но сега направо ме вбесява. Хем е голям и всичко разбира уж, но като реши да реве- пада му пердето и...
Петс, ще ходим утре сутринта в Морската, ако искаш- звънни.
Така, така, аз също съм от грешниците- Емо даже не е кръстен.

Чувам нещо за овнетата коментирате- ШШШШШТ, че ще ви подгоня с рогата!
Супер зодия сме!Весито, хайде, казвай му да излиза по- бързо, че да идваш при нас.

Мацки, сега мисля да отида отатък с кеф да изпуша една цигарка.

Лека нощ!
.
Дано си направите мома,дето ще прили4а на тебе!!!!
понеже на бременните много им пада кръвното, камо ли в жегата, а във водата не знаеш кви бацили плават...пък и не ти трябва да знаеш
ама и миналата пък хич не ходих щото не ми се показваха телеса на всеослушание
дано поне наистина се разкарат колите
ние с тези колички от къде да минаваме.....егати тъпотиятааааа Верно,че движението от общината към червения е ужасно,но дали това ще го облекчи
туй идиотче малко ми изкара нервите през гъза днеска

но нямаха идея колко е готино да си изкопаеш дупка за корема (особено моя огромен) и най-накрая отново да легна по корем. И двете бременности бях с постоянни контракции, а във водата се чувствах прекрасно