Загар и секси бронзов тен, варненкИ държат мъжете в плен!!

• 14 174
  • 289
  •   2
Отговори
# 90
sisee   Hug намини към морската да се запознаем  Hug  Повечето мами от тук се познаваме първо. А бебока е много готин  Heart Eyes

Данинка и ние нямаме църковен брак, значи че живеем в грях  ooooh! ужас как не съм се сетила   Joy  Ама деца се правят в съвкупление, защото блутство е друго, т.е. с едни други работи на едни други места   Joy   Joy    Joy 

# 91
  • Варна
daninka абе той и моя е сговорчив ама само на пръв поглед Wink върти сучи и накрая пак на неговото става Wink иначе е много кротък да!  Peace

# 92
Данинка и ние нямаме църковен брак, значи че живеем в грях  ooooh! ужас как не съм се сетила   Joy  Ама деца се правят в съвкупление, защото блутство е друго, т.е. с едни други работи на едни други места   Joy   Joy    Joy 
Joy Joyда бе ,естествено ,не съм объркала двата щата-"секс и блудство"-писах че сме цитирам"правили деца в блудствено съжителство"..ти пък сЯ ,изкара ме ,че hahaha незнам как се правят деца...Просто цитирах статия в Днес+ ,където патриарха се изказва някак странно и неестествено!!!Туй то!!!

След малко може да кача малко снимки на Виктор ...сложиха ми нов модерен комп на работа...та сега ще се развихрям Party

# 93
Ау грешници таквиз ни въ исрам без църкавен брак амаха Mr. Green
Аз си имам тъй че мен не ме мислете Mr. Green

# 94
  • Варна
момичета търся си играчка за количката /плюшена/ харесала съм си ето тази,но в повечето магазини я няма Tired кажете ако знаете къде се продава Peace

Днес видях в магазин"Штъркел" такава играчка.Цената й беше 18лв.

# 95
  • Варна
Тука съм още не съм родила  Crazy
Изтървах ви темата..
ще раждам по-скоро от колкото се очаква обаче- до 2 седмици .., така че ме бройте за разходките в най скоро време и мен май.. Crazy
Намерих и педиатър даже ве4е , багажа за болницата лека полека го стягам  Mr. Green
Плюшената играчка и аз в Биберона я видях ,даже щях да купувам ,ама за момента се въздържах,че що глупости съм накупила..
Много  Hug на всички..
надявам се скоро да не съм едрогабаритна и да се запознаем  Flutter

# 96
Аз вече си купих играчка за количката Peace Май си я харесва малкия....

pets с удоволствие бих наминала,но нашите разходки са едни  ooooh! като се успокои малко Дани и разбере,че в количката се кротува и спи съм на линия Peace Мен нищо не ми пречи да кръстосвам улиците по цял ден !

# 97
А който няма никъв брак?

# 98
ауууууу грешница таквас как ни тъ исрам брееее Mr. Green

# 99
  • морето и сините вълни :)
аууу Морска,бИз брак ли сте бе hahaha Joy
аз пък що си мислех че сте женени newsm78
ами стягай сватбата нии сме първи гостенки Mr. Green Mr. Green
ох днеска един плааажжж.напрауу само ние двете с Петето си знайм Joy Joy Joy Joy

не е за разпраяне Sick
От цялата работа плажуващите само Гъзовете ни зяпаха да се занимаваме с тез малките дрисни hahaha Joy Shocked

# 100
а де беше си заврялка ТЕЛЕФОНА Петя ,4е не го ву4а а?

АЗ О4ИТЕ ТИ ЩЕ ВИДЯ ЛИ ПЕТЯ?  нОВА ВОЗИЛО СТЕ ИМАЛИ аз нинам #Cussing out утре сутринта с нас на плаж,ина4е ще се глобява ме Crossing Arms

Мноо съм млада да са ом,ъжвам Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 21:38 от Морска

# 101
  • морето и сините вълни :)
ааа къде,тя води борба със  Славена.Хич не и е било до телефона Joy Joy Joy

амчи  ела  привечер на плаж бе,,ще ни видиш ОЧИТЕ Party Flutter Flutter Flutter Flutter

# 102
ниможи Crossing Arms

следобяд Теди играе в морската Mr. Green

# 103
Мацки вижте

http://www.varna.bg/adm/events/240608.htm

Незнам как ще идвам до морската градина само по тротоара, където са масите на Годзила, Look и на месария Жар. Егати отварят пътя за колите, а ние пешеходците ще летим. Е аз на метлата, ама количката на Коко няма екстри. Ами да махнат и тротоарите да има повече място за колите.
Като се пприбирам един тъпанар, така спрял пред къщи, че не мога да вляза с количката - ужас  #2gunfire

# 104
Лелеее, тия луди ли са да направят такъв компот с толкова много улици ooooh! - че аз, за да го науча новото движение ще ми трябва второ висше #2gunfire Да не говорим,че супер тъпо е измислено #Cussing out #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт