Загар и секси бронзов тен, варненкИ държат мъжете в плен!!

• 14 244
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Откъм Варната
....че и Мая се спотайва още пък пише във февруарките ..ще има пет пет  Mr. Green...

Ааааааа нищо лошо за Мая, тя ми писа да я включя в списъка, ама аз нали съм все заета, довечера ще седна да се позанимавам с него и да го допълня, че много мами чакат да ги добавя

# 136
Беринка ,да ти е жив и здрав приказния пухчо!!!Да порастне прекрасен мъж -нещо подобно на този
ама още по готин

# 137
miIV-аз съм в девети месец и си ходя на плаж винаги когато имам възможност.Разбира се,не в най-големите жеги.
Момичета,какъв център,какви коли?!Аз уж съм шофьорка и не слизам от колата,а не съм разбрала от къде ще се минава с колите.Винаги гледам да избягвам центъра и малките улички около него и затова сигурно не знам за какво иде реч.
Днес ще се запозная евентулано с доктореското при когото ще раждам,доста от вас го познават май.Казва се Георги Георгиев от АГ.

# 138
Здравейте....

Аз още не съм направила сефтето на плажа Confused но ще си поправя грешката тези дни Wink ,че юли месец сме на 2 сватби,а аз съм изгоряла на ръкав Mr. Green трябва да оправям тена!

Цитат
....доста от вас го познават май.Казва се Георги Георгиев от АГ.
Не го знам! Аз раждах при Скочев в Окръжна Peace другата седмица ми предстои преглед при него,да видим всичко ли е ОК там долу Mr. Green

Абе момичета,няма ли тук някоя мама от моя квартал /Аспарухово/   която да е редовна с писането newsm78 като ви чета повечето живеете в района на широк центъра или на една крачка от морксата Wink!Мен ми е самотно тука в нашия парк,а както вече споменах до Морската рядко стигаме Rolling Eyes

# 139
Сисееее ,променила си заглавието на снимката за аватара ти-трябваше да си я оставиш"лапам си крачето" PeaceПък и как така ще е на "мама лошото момче"..то от един километър на детето си му личиче е супер добричкоооооооооооо Laughing
Ами май така излиза-повечето активистки са от района на hahaha Морската и горската

# 140
Аха добричко ooooh! така от снимките може и на такова да прилича....някой ден ще се засечем в морската и ще видиш ти колко е добричък Mr. Green

В подписа ми има линк,който води към няколко негови клипчета....на някои от тях така ми се кара и вика...от сега му личи с какъв характер е  Wink

# 141
  • Варна
sisee от аспарухово се сещам за киркорова80 и Пижулина, наборите ама те не са много редовни напоследък Wink

# 142
Сисеее, аз идвам към Аспарухово често с колата Peace - или при мъж ми, или да се видя с 1 приятелка Simple Smile Може да разменим телефони на ЛС и да се видим някой път Simple Smile Аз много ви харесвам паркчето Peace
Следобеда мисля да сляза към плажа Whistling

# 143
Днес си подвързах дипломата на Бенковска -лелите много мили направиха ми я за 30мин докато Ники се ровеше в пясъчника на близката площадка Mr. Green

# 144
Ха ,здравей те Hug

познава ми го тоя Георги Георгиев от Аг Mr. Green

аз са на плажувах,малкото спа преди обяд,сега обядва и заспа Peace

айде мацки Релакс Mr. Green

мъжо ми готви гюве4е Crazy

# 145
препоръчайте ми , моля, някоя фирма за климатици, ако има доволни Crazy

# 146
Еко комфорт,ама мноо са надули цените 4 г ве4е ги ползваме 3 броя не са мръднали пупупупупуппупупупупупу Whistling

# 147
здравейте момичета редовно ви чета но не пиша че ме мързи Embarassed много ми е забавно да ви чета и се надявам да се запознаем аз редовно си ходя в морската с две приятелки и най вече на слънчевата дори повечето съм ви виждала(като сте пускали снимки) ама някак си тъпо да дойда и да кажа "здрасти ти нали си от форума а пък аз съм еди коя си..."
аз също съм завършила облеклото 2001г. много яко ми беше там и така искам да се върнат тези години и същите хора с които учихме заедно
та така аз изчезвам че имам дом задължения #2gunfire кофти но няма как

# 148
sisee  много скоро ще се присъединя към теб и разходките в аспаруховския парк  Wink
ама аз кат гледам - минавайки с колата, има много майки там с количките... не познаваш ли някоя?

# 149
Гледам тука за зодии сте си говорили. Диди е Близнаци. Някой да сподели какво ме очаква Mr. Green newsm78.

Аз да се оплача. Пипнала съм някаква вирусна инфекция. Днес бях с 39.4, но сега след Парацетамол и Оксцилококцинум /тъй като кърмя само това/ съм по-добре. Ама на това моето му се вика късмет, откакто сме се върнали от родилното сме излизали само 3 пъти и аз да взема да хвана вирус. Да си имам късмета. Я кажете, има ли опасност за бебка. Според педи не, ама де да знам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт