Отговори
# 195
Ауу, Дони, ме развесели. Вижте й линийката: "Всички знаем, че мама пробва различни начини да ме измъкне навън... Дори може да опита със СЕКС  Joy
Мерси, Дони  Hug

# 196
Стискам палци за Астарта, всичко ще е ок  fingerscrossed fingerscrossed
Дано някой скоро се включи да каже как е Инка, дали е минало всичко нормално.
Сисони, успех на защитата днес  Flowers Four Leaf Clover
Веси, дано и при теб всичко е наред на консултацията  Praynig
Аз също съм съгласна за среща, но за пазаруването - засега съм купила всичко необходимо, но не ми пречи да ходя по бебешки магазини де  Blush

# 197
Добро утро,мамчета!
И аз съм в кофти настроение и все се старая да не си го изкарвам на другите около мен,ама......потърпевши са...а и тия жеги ме морят много!Нощес направо се побърках от жега/за съжаление нямаме климатик/.

Астрата,стискаме ти палци!!!

Джули, Hug!!!

# 198
Добро утро,мамчета!
И аз съм в кофти настроение и все се старая да не си го изкарвам на другите около мен,ама......потърпевши са...
Ми ще са потърпевши, като не се съобразяват Crossing Arms

# 199
Стискам палци на Астарта и Инка всичко да е наред и дано скоро имаме щастливи новини от тях  Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз пък от една седмица се наспивам като пич, въобще не знам на какво се дължи това  Rolling Eyes
На Джулс малката е голяма сладурана, а мама е супер свежа  Heart Eyes
Снощи имах за около половин час менструални болки, силнички бяха . Като полежах и минаха Thinking
Момичета, просто се топя-откъде идва тая жега не знам.
Сисони- успех на защитата  fingerscrossed
Направо не мога да повярвам, че до тоя час нямаме бебе, предните два дни наистина валяха  smile3521

# 200
Ами аз съм ЗА среща в лагуната в петък!

# 201
Направо не мога да повярвам, че до тоя час нямаме бебе, предните два дни наистина валяха  smile3521
Инка със сигурност вече е родила, но не искам да й звъня и да я притеснявам, все пак нека се посъвземе след операцията.
Whitewhitch как е котанката, всичко ли мина добре? Ако няма мляко я заведи на ветеринар да й бият инжекция за слизане на кърмата, иначе има опасност да изостави малките.

# 202
  • гр.София
Добро утро мами.Използвам момента, че малката спи да ви разкажа как мина раждането,защото гледам че има  хора който се интересуват.Първо за успокоение на всички ще кажа че каквато и болка да изпитаме след като си гушнем бебчето всичко се забравя и остава само един спомен. Мене ме приеха в 8 часа на 19 с 3см. разкритие. Веднага ме включиха на система,за да може по бързо да преодолеем разкритието до 5 см.До към 11-12 часа болките бяха поносими.После ми биха инжекция да предизвикаме напъни и да усилим контракциите, тъй като аз имах силни контракции но нямах напъни което е ужасно. Та чак тогава започна силната болка от която искаш не искаш крещиш като на умряло. До колкото си спомням при мене тази болка трая около един час( тъй като при моето положение нямах напъни и трябваше да ги предизвика докито). След като получих вече напъни за десетина минути бебка се появи на бял свят.При появата на напъните болката вече изчезва. И така бебка се роди в 13:40 часа. А що се отнася до упойката мисля че не са ми слагали. Биха ми само инжекция за намаляване на болката която аз лично не усетих да ми помогна кой знае колко Simple Smile Но пак казвам че не си спомням може и да са ми били.

P.S. Доста дълъг стана разказа ми, но се надявам да съм ви успокоила че болката която ще изпита всяка една от вас ще бъде забравена в мига в който чуете как мъничето във вас проплаква. Успех на всяка една от вас. Дано всичко мине леко и скоро да си гушката бебоците.

# 203
Лиана- Мерси за разказа   bouquet

# 204
Ей, тука в "Часът на мама" говорят за възможните увреждания, причинявани от ваксините и много ме размислиха... Thinking
А и педиатърката, която са поканили - д-р Антоанета?? Гочева, е УЖАСНО некомпетентна, ТЪПА и досадна.  #2gunfire #2gunfire
Агатка, ти май беше говорила, че мислиш да не ваксинираш сега детенцето си...? Тогава не ме вълнуваше много темата, но сега...Можеш ли да ми споделиш (на лични, предполагам, че мн малко хора в момента ги вълнуват точно ваксините) за възможните алтернативи? И истина ли е, че ако детето няма документ за поставяни ваксини, не може да бъде прието в детски заведения? Тогава ще минем на варианта на Донка с homeschooling!  Simple Smile
Смея се, но не ми е много смешно...

# 205
Хайде, бе Simple Smile Няма ли нови бебета? Егати затишието.

Аз бях на запис на тонове, супер са си. Прегледа ме вагинално докторката ми (оказа се, че е в болницата и няма да я има само утре и вдруги ден Hug) Бебо изобщо не е мръднал надолу от предния преглед, нямам промяна и в шийката. И... вече е доста голяма и главичката му за таза ми и изобщо не се е вклинила в него поради тази причина. След като няма никакви индикации за промяна, аз нямам и контракции вече, а терминът ми е след 9 дни - тя самата за пръв път ми каза, че може би нещата вървят към секцио. Ако съм навита, да си избера дата за тези дни (ако искам може и утре дори, или на самия термин) и да го правим. Ако пък желанието ми е да чакаме да станат нормално нещата, може да се чака до 5 дни след термина, тя няма нищо против да уважи такова желание от моя страна. Сега с тати мислим вариантите. Спокойна съм, ако Господ е рекъл, ще си имам бебче по нормалния начин, пък ако не - еми добре. На докторката ми й вярвам 100%, знам колко е за естествените неща и съм сигурна, че всичко ще бъде наред, по който и начин  да се случи  Heart Eyes  След всичко обсъждано, не мина и без консултация с Мазнейкова за второ мнение, която още като ме видя отново си каза тежката дума "секцио".

Та така. Имам си сега за какво да размишлявам, засега реших да изчакам до следващия преглед другата седмица да видим какво става и до тогава мисля да не се напрягам  Simple Smile Тъй че каквито срещи има ме бройте. Няма изгледи да раждам в трамваи и тролеи и стига да не е убийствена жега, аз съм на линия Simple Smile

# 206
Пърли, много добре ми звучиш, точно така трябва да разсъждаваш! Все пак се надявам да успееш да родиш вагинално, понеже толкова искаше, но всъщност няма кой знае колко голямо значение.. Ех, как имаш 9 дни до термин... не останало. На мен вече ми падна корема.
Юридайс, наистина не може без ваксините. А хоумскулинга е толкова непосилна работа, че не се наемам. Мога само да се моля децата ми да не са в процента допустими увреждания. Praynig

# 207
Пърли, много добре ми звучиш, точно така трябва да разсъждаваш! Все пак се надявам да успееш да родиш вагинално, понеже толкова искаше, но всъщност няма кой знае колко голямо значение.. Ех, как имаш 9 дни до термин... не останало. На мен вече ми падна корема.

Ми Дони, природата си знае работата, аз каквото и да искам - все ще стане на нейното и мога само да се надявам нейното "желание" да съвпадне с моето Simple Smile Моят корем също падна, но до там - нищо друго ново не се е случило, на бебчо си му е добре вътре Crazy  И... добре, че си падам малко дебил, че да не се тормозя в последните дни какво-що. Сега ще си гледам кефа като за последно  Laughing

# 208
  • София
И аз съм за Лагуна, но не може ли по -ранен или по- късен час. Иначе като си затръгваме и са най -големите жеги???

# 209
  • София
Pea®ly, хубаво, че не се тревожиш излишно. Ти и бебока сте добре, като му дойде времето все някак ще излезе от там. Важното е да се роди здраво и двамата да се гушкате щастливи.. Е, и тати, де... Тримата.

Подкрепям Ине. Много е горещо, хайде да е сутринта или привечер.

А защо човек като напише лагуна с голяма буква отпред и му излизат три звезди???  newsm78 newsm78 newsm78 Колко се ядосвах миналия път за това..

Милата Астарта, какво ли става...  Rolling Eyes Стискам й всичките си палци.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт