Отговори
# 180
Току няма няма и накъхлта някой с какво продава. Ми ние си гледаме каквото ни интересува.

Тая сутрин съм в ужасно настроение, със стването не съм спряла да рева, от мен се лее пот, чакам тия за климатика една седмица и повече, схванаха ми се краката като се събуждах (кажете в кои храни има магнезий, да си го набавя и по друг начин, освен витамините, които пак започнах да пия), мъжът ми чакам да сложи едни дръжки повече от месец, за да не се навеждам и да прихващам чекмеджетата отдолу. Днес се изнасям, отивам в свекърва ми на хлад, като къщата заприлича на това, което искам, ще се върна. Да не се чудите ако много не пиша от следобед нататък. Там има нет, де, ама компа е на брат му на мъжа ми, не е удобно да вися както у дома.

# 181
  • София
Аз отивам на лекар и сигурно ще ми направи разкритие Confused После съм в поликлиниката от12.00ч за тонове и преглед-абе цял ден по лекари.
 А мъжа ми ме заеба без да го вълнува как съм  Crossing Arms Толкова съм бясна хора, че ако тръгна да раждам ще си отида сама и на никой няма да кажа Crossing Arms /е вие ще разберете , де /
Слагам си сакчето в колата и потеглям, пък до където стигна Rolling Eyes Аааауууууууу много съм крлива извинете Blush

Иначе през нощта бях с контракции и сега след прегледа пак ще съм -100% и  ще съм си сама, какво да кажа Sad

# 182
Донка и аз се старая да спазвам диета / такава която е щадяща за стомаха / защото съм с много чувствителен стомах и не мога да ям доста неща без да имам проблеми .... а сега направо положението е трагично
и аз вчера снощи като писах страдах именно от кайсии и праскови ..... направо после щеше да ми изгори гърлото още не съм във "топ форма"
същото ми ставаше от черешите от домати от червени чушки ....
да не говорим че вообще немога примерно сутрин да  хапна няколко пържени филийки със сирене или конфитюр и сок от праскова / мъжа ми много обича такова и големия син също /

# 183
# 184
момичета нещо не знам какво ми се мотае из главата но ми се струва че ще родя за Джулай морнинг ...
имам някакво предчувствие да видим дали ще е вярно
....
Кети и аз много бързо се нервирам сега напоследък че и ме държи по няколко дни......

# 185
Инка може и да е родила вече, а? Нали беше казала, че я викат в 5.00.. Някой няма ли новини.

Астартата милата и тя е в бойна готовност. Някой ще се чува ли с нея днес, че аз й нямам телефона.. Sad

Ketito, успокой се  Hug То не е лесно с това напрежение от раждането, но все пак толкова ядосване не е хубаво за бебето Wink Сериозно обаче ако отидеш да раждаш, си кажи и на семейството - и те със сигурност се притесняват.

Снощи си се наревах едно хубаво и днес съм по-добре. Едно напрежение ми се беше натрупало, та се гушнах снощи в мъжо и рев...Питах го дали ще ме обича, ако си остана тюлен след раждането.. Мисля, че обаче истинската причина да плача, идва от факта, че на мен уж ми бяха казали, че бебето ще се роди по-рано, а то не идва. И ей това състояние на stand-by ме изморява психически.

# 186
  • София
Гърлото ми е ужасно възпалено Tired Някой наскоро хвали някакви таблетки, обаче абсурд да се сетя в коя тема е било и да им намеря името. Моля, която е, ако прочете това, да ги напише пак Praynig

Инка сигурно вече си има бебче Heart Eyes

# 187
Чух се с Астарта. Искала е секцио, но доктора й бил излезнал й й сложили някакво вълшебно хапче, дето сега трябва час да лежи и да стиска. Наплашена е, каза, че нямала ни разкритие, ни контракции. Затворих телефона и пак ревнах. Стиснате й палци, аз също стискам Praynig

# 188
Ей,да не съм чула така да се отчайвате NaughtyГоре главите всички.Може да сме тюленки,но ще си имаме прекрасни тюленчета Heart EyesСлагайте усмивките и разхождайте гордо коремите Hug
Стискам палци за Астрата fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 189
Дуци,  Hug Астартата ще е добре. Скоро ще ни се хвали с бебеце  Peace

Айде да сформираме среща на редовно ревящите... Може пък да ни мине. Уф, и на мен сега пак ми се насълзяват очите. Аман вече...

Tази Лидия, дето родила вчера в трамвая, днес е избягала и е оставила детето http://dnes.dir.bg/2008/06/25/news3132552.html  #2gunfire

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 09:45 от jollity

# 190
Белинда, аз вземах Проповит С- прополис с вит.С. Смучех по 3 през деня. Бързо се оправяй, малко чайче няма да навреди.

# 191
Здравейте,момичета!Като ви чета , малко се успокоявам , не съм единствената ревла Grinning Ревли, тюленчета , такива сме си , но пък скоро ще си имаме малки бебончета и ще забравиме за тези неприятни неща които ни съпътстват 9 месеца , така че......повече усмивки и стига рев  261uu  love001 smile3503

# 192
Ако сформирате среща, нека някой драсне един смс да ме уведоми, че да не я пропусна Praynig
Аз съм пак за лагуна  chef

# 193
Среща София: в петък към 11 в лагуната? Има ли желаещи?Дуци, ако има, ще бъдеш уведомена  Wink

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 10:10 от jollity

# 194
E, страшно настроение от сутринта. Tired На мен не ми се реве, ама ми се спиии и вече е жега, и Самуил иска закуска, а няма мляко, а не ще да иде до магазина. #Cussing out Освен ако не си купи я сладолед, я някоя друга простотия. Мразя да пия кафе без мляко, ама ще види той, ей сега ще иска корнфлейкс и ще му кажа, че няма да му направя.  Naughty
За срещата край морето - може - ама ако е наистина привечер - към 8ч да речем? Защото през другото време съм със Самуил и той няма да има търпение, пък аз няма да имам търпение да търпя неговото нетърпение. #Crazy
За пазаруването - на мен ми останаха няколко неща само и мисля да отида до този Бебе депо или нещо подобно беше, за да си ги взема, щото там има пелени на Бамбино мио. Само че не знам в тия жеги как ще оцелеем, освен да се групираме някак с колите и после да ходим някъде с климатик. Само че трябва да знам два дни по-рано, че да си извикам гледачката. Много са ми претенциите ,ама кво да направя. Желанието аз разходки и шопинг го имам по условие.
Ох, Инка сигурно вече гушка Бобчо, а пък на мен корема ми тежи сто кила... Завиждам й...

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 10:02 от donka

Общи условия

Активация на акаунт