Отговори
# 165
  • София
ketito, разликата е в това, че във ВИП'а си сам, а иначе сте по 2 жени, леглото във ВИП'а е по-голямо и има телевизор и климатик. Иначе са същите.  Peace

Лека нощ на всички! Ако някой ще ражда, да му е леко и да се роди здраво бебче  Praynig

# 166
  • София
Значи ми е все тая за стаята.

Да ви кажа до сега гледах раждания по Ю-тюб и ще пукна от шубе  ooooh! Отивам да си лягам и да сънувам кошмари ooooh!

# 167
момичета ето че отново е сред нощ и аз съм на линия
хайде вече да раждам и аз че края ме мъчи вече ..... все контракции, болки а сега и ужасни киселини
те киселините ме съпътстват тук последните 2-3 седмици само да сбъркам леко хранителния режим но в тази жега ..... wow
извинете ме но до преди малко имах близка среща с тоалетната чиния ..... такова повръщане ... ужас

а .... сори ....

честито на всички нови майчета здраве и щастие желая на всички

# 168
Оф, и аз съм среднощна птица... Нали съм на диета, реших да вечерям с праскови, обаче май прекалих и сега съм с едни болки, направо не мога да спя. В първия момент се зачудих дали не е нещо предродилно, ама май ще е на  Toilet Баси историята, вече не знам какво да ям. Що не можех да се храня със слънчева енегрия? hahaha

# 169
  • Варна
Честито бебче, Хрис!

Стискам палци и пожелавам леко и безпроблемно раждане на Астарта и всички бъдещи мамчета  Hug.

Благодаря на всички за милите думи  Hug Hug Hug.

# 170
  • Варна
Добро утро..
Инка, дали вече е на секцио...Знам ,че е първа, и стискам палци..Чакаме инфо, каза че ще се обади веднага що може.. Hug Praynig Heart Eyes
Аз пак умрях от топлина тази вечер.. На консултация съм към 10.00 ч. и се чудя дали всичко е ок.Дано..
Днес обаче обещава по-хладничко време деня...

# 171
Оф, и аз съм среднощна птица... Нали съм на диета, реших да вечерям с праскови, обаче май прекалих и сега съм с едни болки, направо не мога да спя. В първия момент се зачудих дали не е нещо предродилно, ама май ще е на  Toilet Баси историята, вече не знам какво да ям. Що не можех да се храня със слънчева енегрия? hahaha

Дони, и аз направих така с едни праскови - трябва или да се белени, или да са нектарини, защото най-много дразни мъхчето.

Да се похваля от тази сутрин пак имаме вода.

# 172
  • София
Добро утро! Кой ще носи вести от Инка? Дано всичко мине гладко и скоро разберем, че се е родило здраво и хубавичко бебенце!

# 173
Здравейте,момичета!Какво ли става с Инка и Астарта newsm78?Дано всичко да е минало както трябва Praynig и скоро да имаме хубави новини от тях.Веси,стискам палци днешната ти консултация да не е последна и да има още време бебчо да порастне достатъчно.После да се отчетеш.Днес във Варна поне засега се диша нормално,че с тия жеги....Желая ви лек и спокоен ден!

# 174
  • София
Е, Астарта май не е нужно днес да ражда... Аз доколкото разбрах само ще лежи в болницата за наблюдение...

# 175
Момичета от Варна, имам предложение- да се срещнем тези дни, ама вечер по хладното, долу на плажа някъде щото съвсем скоро няма да можем. Нещо като финално бременно женско парти. Има ли навити?
Има newsm10
А за последно пазаруване? Или повечето вече сте си накупили всичко за бебенцата  newsm78

# 176
Добро утро и от мен! Мисля, че тази нощ спах 12 часа -разбира се будих се хиляда пъти да пишкам, но това не ми пречеше пак да заспивам.
Днес стискам палци на всички мами, които ще раждат.
Спокоен и хубав ден ви желая.  Hug
В тези горещини не знам какво да правя, само за протокола вчера бях да се разкрасявам-нова прическа, че напоследък не се чувствах много красива и си напазарих неща за мен. Ами в тези горещини с панталон не върви и взех една весела поличка за по -хладно Laughing Иначе стискам кълки бебче да остане в мен още две седмици и тогава съм му разрешила да излиза Grinning

# 177
Добро утро , мами! има ли смисъл да се оплаквам, че не мигнах в тия жеги. Вече се побърквам smile3511
Сакси, аз преносих и след 10-я ден ме приеха в болница. През деня започна сълзенето на мехура, а моята лекарка се появи вечерта на смяна. Споменах й между другото, че нещо мокри, но много слабо и тя по най-бързия начин ме свали да предизвикват раждане. Тъй че Астарта няма да я чакат, защото започва възпалителен процес след като се спука мехура.
Кети, не гледай тези раждания, изглежда много страшно, аз никога не успях да гледам такива - ами то е по-страшно и от филм на ужасите. Точно по тази причина никога не бих поискала мъжът ми да е при мен. Дано си спала добре!

# 178
Добро утро и от мен!Тази нощ температурите в къщи позволиха да се спи!И сега съм в супер настроение!
Сакси с пукнат околоплоден мехур не се чака много максимум 24 часа,защо след това има опасност от развитие на инфекции!Затова си мисля ,че и Астарта днес ще става Мама!
Днес трябва да получим новини поне за две мами и една мама котка Grinning чакаме с нетърпение,а също и за успешна защита на Сисони!
Milena честита ти вода!  Сега да се избаняш!

# 179
И аз съм навита за срещата и за пазаруването исках да взема протектор и чаршафчета.
Инка може и да гушка вече Бобчо Heart Eyes.Дано и астрата е добре.Аз си чакам днес помпата за кърма поръчах си ел.на авент

Общи условия

Активация на акаунт