Отговори
# 90
  • София
Hris, честито! Да ти е жива и здрава малката мома с хубавото име Елена, да ти носи много радост и усмивки!   bouquet

Ето и снимките от днес.  Wink

# 91
  • София
брее, сериозна работа, то за юли няма да остане кой да ражда  newsm78
Не бой се. Аз и ти ще сме последните мохикани Tired

# 92
брее, сериозна работа, то за юли няма да остане кой да ражда  newsm78
Mr. Green

# 93
  • Варна
Ей, честити бебки и бебчовци на новите мами!!! Hug  bouquet

Аз днес си намерих педиатър, купих си кофа и леген също.. Mr. Green
Преди малко бях и на зъболекър..
Жегата не ме спира изобщо, след малко ще правя кюфтета даже..
Добре съм,ама аз съм си рак и жегата ми действа добре...както обикновено.Е,друго си е с 22 кг. отгоре но ми е много по-добре от зимата...
Утре съм на консултация - може би последна или...не зная. ще видим..дано всичко около беб4о е наред,де, другото е без значение.. Heart Eyes
Но мисля и аз да поустискам още 1-2 седмици...

# 94
Благодаря ви, че сте ми отговорили за Направлението. Ама като гледам колкото хора  толкова и различни кодове са писали. На мене пише Цезарово сечение при едноплодна бременност.
ra2 благодаря за линка.
Еййй както си и мислих има ново бебе
Честити момиченце на Seevgi.
Дано бързо се възстановиш и болките отшумят по-скоро.

Учудвам се, че само 2 дни ви държат в болницата?!?!?!?!  ShockedТа това си е коремна операция. Как така?? Има ли кой да ти помага?
Малката Джанан е прекрасно бебче. Красавица от малка. Охх как искам да ги нагушкам такива малки бели и пухкавки бебочета.
Астарта каква е тази течност за тестване за околоплодни води?? Предава ли се в аптеките??? Ако питам в аптеката до Тина Киркова, която е специализирана дали ще я продават???
inka 26 кураж, няма да се спичаш. Операцията минава бързо и най-важното от теб не се изискват никакви усилия, лягаш .. и готово.
В София правят клизма, а на теб защо разхлабително са ти дали??? newsm78
Добре дошла на Valya. Я тебе ще се засечем в Тина Киркова.  Laughing
Еййй и Hris28  се появи. Днес се чудих какво ли е станали с нея
Честито момиченце на мама Hris28  

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 17:39 от Kokolin@

# 95
Бебката на Сеевги наистина е разкошна Heart Eyes

# 96
  • София
4естито на Хрис и от мен  bouquet  bouquet  bouquet

Ееее,то от юлки,половината станаха юнки Laughing А ние от кои ли ще сме? Mr. Green

Жегата не ме спира изобщо, след малко ще правя кюфтета даже..

Веси,браво на теб,аз пък съм го ударила на мързел в момента.Пуснала съм една пералня и май това ще ми е за днес Mr. Green

# 97
kokolin,
ти кога ще бъдеш в тина киркова, със секцио ли ще раждаш?
честито и от мен на новите майчета, много здраве и късмет и желая.
И на мен ми се струва малко два дни да те изпишат след секцио, на мен предният път на 6 ден ми махнаха конците и на 7 ни изписаха.

# 98
Малееее, ама детето на Буча е невероятно красиво Shocked егати изписаната кукла Heart Eyes

ketito бебето е на Сеевги не е на Буча.

# 99
dolly, мерси, и аз си я харесвам. И ти ли ще раждаш при Скочев? Ние сме с еднакъв термин, пиши как ще раждаш, може да се засечем.
Дони Борис  Яков е най големия сладур в МД, аз при него правих амниото,  браво за избора.
Момичета от Варна, имам предложение- да се срещнем тези дни, ама вечер по хладното, долу на плажа някъде щото съвсем скоро няма да можем. Нещо като финално бременно женско парти. Има ли навити?

# 100
Честити бебенца на всички!
абе какво правите вие бе ..... то да не ви остави човек за няколко часа ....ето цяла детска градина с деца се родили
Поздравления специални на мама Сеевги, страхотна дъщеричка и само вижте показатели ръст и тегло ....браво майка героиня....
моите синове се раждаха и двамата по 3,600 вчера доктора ми каза че госпожицата ми е 3100 в момента и съм с три сантиметра разкритие ...
така че и аз съм заела нисък старт и чакам знак.....

# 101
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ХРИС!!!ЩАСТИЕ И РАДОСТ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
  • София
ХРИС, ЧЕСТИТО И ОТ МЕН   bouquet

брее, сериозна работа, то за юли няма да остане кой да ражда  newsm78

И аз  newsm53, нещата се обърнаха на юнски мами  Crazy

# 103
Много хубави снимки. Гледам и картинките на тумбачетата са се оголемили  Mr. Green
Ама я кажете сега все пак на две на три какво са казали на лекцията?? Я някой да сподели с невежите??
Valya аз съм на 30-ти. Погледни списъка на първа страничка. То и други ще има, ама още се крият.  Laughing

# 104
Хрис, честита бебка и на теб  bouquet! Много здраве и щастливо детство й желая Hug!

Коколина, тази течност се казва Бромотинол или Бромотилол, не разбрах точно. На мен ми я даде една наскоро родила приятелка, на която докторът й отсипал в шишенце, за да може да се тества сама вкъщи. Не знам дали се продава в аптеките.

Момичета, аз влизам тази вечер в болница, защото наистина ми се е пукнал мехура високо и околоплодните води изтичат малко по малко Sad. Стискайте ми палци, дано не ми се наложи да лежа дълго преди раждането.

Общи условия

Активация на акаунт