Раждане в АГ "Света София"(бившата Тина Киркова)

• 145 717
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 75
pitia  значи такива подложки за чаршафи не е нужно да носим, в болицата си имат така ли?
mi6imadi   да не забравяме силиконовите зърна, гермастан за зърната, а също и протектори за зърна една приятелка ми препоръча(те представляват като едни капачки, даже са много полезни ако ти тече кърмата,за да не подгизваш).

# 76
Да бе  - зърната. ooooh!На мен понеже не ми трябват и забравих за тях.А и мазилата за гърдите - също.Аз не използвам подобни неща.Не съм имала мужда.Гърдите ми не са се разранявали.Оставях да изсъхнат след всяко кърмене .Кърмата си има антибактериални и регенериращи свойства,дали за това или за друго  - проблеми не съм имала.

За спиналната и епидуралната упойка  - какви са цените?Че да впишем и това.

# 77
днес ходих на свиждане там -във ВИП стая и не ми се стори нищо особенно-нямаше хладилник, беше адска жега от дограмата беше задушно?????? Ако обикновенните стаи не се различават много повече дали си трува тоя вип???

# 78
хайде ,душки,малко да се разведрим и да усетим красотата на момента - http://www.youtube.com/watch?v=o-N4_d-grqg

# 79
  • София
Носи се - памперси за новородено- неразпечатан пакет+влажни кърпички(имат ли претенции какви?)
Имат претенции - Памперс.

може подложка за леглото - около 3 бр.;
Подложки не са нужни. На леглата в/у чаршафа слагат найлон и пелена. На това лежиш.

# 80
има в някои аптеки едно кремче на Mustela за зърната. някой има ли някакви отзиви за него? Rolling Eyes

# 81
  • София
 Айде като сме се почнали с красотата на мига  Wink
http://www.zazz.bg/play:8be1aa66
tsvetelinag конкретно за това кремче не , но всяко на основата на ланолин върши работа, на Авент , Лансинох и т.н.
Моят мъж каза , че е отнесъл памперси на Huggies, не са му ги върнали  Laughing Laughing Laughing, ама той си е с поглед двуцевка така че ...
gundie К`ъв е тоя ВИП без хладилник , направо ме същиса , то не че е краен лукс. Но за мен беше крайно необходимо да ме посещават всичките ми близки и приятели , защото за 16 дни щях да изкрейзя   #Crazy #Crazy Две приятелки останаха на 2 - рия етаж, нито таткото можа да си гушне бебоците , нито някакви нормални контакти можеха да се осъществят, защото можеш да излезнеш в определени часове извън вратата. Абе малко на казарма ми приличаше. На 5-тия и на кафе можеш да отидеш с посетителите ти, мъжа ми идваше понякога много късно след работа и оставаше до 22-23ч., не знам пари ли даваше на охраната , какво но успяваше.
mi6imadi не знам цените на анестезията, защото док. Игов Hug Hug Hug ни е дружбенце и не иска парички, някой друг да се включи с това инфо.

# 82
  • София
И аз щях да пиша за Лансинох-а, но Пития ме е изпреварила. За крема на Мустела не съм чувала.

Пития и аз откарах 9 дена в болницата, но не сварих за избор на лекар. В началото ВИПове нямаше и накрая ми писна. В стаята имаше една мама, която също доста време лежа, правихме си компания Simple Smile Съвсем случайно видях Дуци в б-цата, тя беше дошла на у-ще за бременни. Мале как й се зарадвах тогаз  Joy Дуцка внесе светъл лъч в казармения ми живот   bouquet

Мъж ми и детето идваха към 6 (за свиждането). Алекс само през вратата или прозореца. Алекс беше толкоз дребен, че мъж ми 100% щеше да го е страх да го гушне. На изписването го гушна (щракнаха ги) и после веднага ми го даде.

# 83
Момичета, за обикновените стаи посещенията как са? В смисъл, в стаята ли влизат близките или има някакво помещение за свиждане?И посещенията от колко до колко са?

# 84
  • София
Свижданията са от 4 до 6. В предният пост съм сбъркала. Мъж ми идваше обикновено към 4:30. Защото в 4 взимахме децата от детското отделение и аз кърмех Алекс.
Няма специални помещения, в родилното не се влиза. Ти излизаш навън. Обикновено мамите слизат долу в кафето или в градинката.
Ако някой ти донесе багаж, казва на охраната за коя стая и те викат, или ти го носят.

# 85
  • София
Съвсем случайно видях Дуци в б-цата, тя беше дошла на у-ще за бременни.

И аз бях с нея, ама ме досрамя да те притеснявам, щото не сме се виждали май, макар че 5 години вече висим в тоя форум Blush Сега съжалявам, че не ти се обадих Hug Аз ще раждам при същия лекар, при който и тя Peace Терминът ми е на 30-ти Simple Smile

# 86
Благодаря AnMary,супер си  Grinning
 А ако дойдат по - рано от 4 часа или примерно по - късно от 6 часа , аз мога ли да изляза или не?

# 87
pitia  , ами точно на 5 ет. бях , но наистина не видях хладилник -имаше 2 легла на майките и малките бебешки легалца(колички) и това е..........или аз съм много отвеяна(откакто съм бременна имам сериозни "проблеми " с паметта- та нищо чудно да не съм видяла), но само това, което казваш, че се влиза е достатъчен лукс за мен. Баща ми лежа преди год. в Пирогов- е там колко луксозна му беше стята Shocked- сууупер лукс!!! И аз очаквах нещо такова от вашите обеснения Embarassed
А между другото чувала ли си , че има вече двама братя , които се казват пак Кубрат и Тервел (известни боксьори). Laughing

# 88
  • София
belinda ами да се беше обадила  smile3534
То аз тогаз не бях много за гледане де Simple Smile
Ани не пускат гадовете. Седи една кака охрана и мрънка.
Сутрин е по-лесно да се измъкне човек. Ние ходехме долу до кафето, отстрани на главния вход, да си купуваме сандвичи и пици.
Какво ни открехна една акушерка. Обличаш нещо с дълги ръкави, да не се вижда лентичката и ако охраната на главния вход се запъне... от друго отделение сте, да речем патологията.

Трябва да кажа на Дуци да драсне някой и друг ред в тази тема. Нали е прясна-прясна Simple Smile

# 89
Бях един ден и една нощ на втори етаж и випа след това ми се стори като райско кътче. Нямаше места, но явно е трябвало да го оценя Laughing

Не стига, че съм първи ден след секцио, ми трябваше да обикалям по най-дългия коридор в болницата да си взема бебето, да ми дадат сведение как е, да го давам за тоалет и да се разкарвам няколко пъти.
На всичкото отгоре разкарвах и мъжът ми със спящия бятко на раменето му по етажите през някакви тайни пътеки, за да може да види бебето. Не можеше да ми вкара нещата, добре че веднъж охраната се смили над мен и ми вкара водата, а по-късно една докторка ми взе чантата и ми я внесе. Много са свестни хората иначе там, не знам защо е като казарма долу.
Горе като се качих, имаше климатик, хладилник и телевизор. Само климатика не сме ползвали с момичето(бяхме две в стая, а долу бяхме 4). Водеха ни бебетат, идваха да ни дават информация как са и в коридора излизах единствено по собствено желание.
Свиждането във ВИП-а е от 10 до 13 и после от 16 до 19.

В болницата постъпих с един прозрачен плик, в който имаше голяма кърпа, сапун, тоалетна хартия и зарядно за телефон. Джапанките ми бяха на краката. Останалите неща - лекарства, лепенка, вода, памперси и мокри кърпи мъжът ми предаде на доктора след като родих.

Общи условия

Активация на акаунт