mi6imadi да не забравяме силиконовите зърна, гермастан за зърната, а също и протектори за зърна една приятелка ми препоръча(те представляват като едни капачки, даже са много полезни ако ти тече кърмата,за да не подгизваш).
На мен понеже не ми трябват и забравих за тях.А и мазилата за гърдите - също.Аз не използвам подобни неща.Не съм имала мужда.Гърдите ми не са се разранявали.Оставях да изсъхнат след всяко кърмене .Кърмата си има антибактериални и регенериращи свойства,дали за това или за друго - проблеми не съм имала.
Две приятелки останаха на 2 - рия етаж, нито таткото можа да си гушне бебоците , нито някакви нормални контакти можеха да се осъществят, защото можеш да излезнеш в определени часове извън вратата. Абе малко на казарма ми приличаше. На 5-тия и на кафе можеш да отидеш с посетителите ти, мъжа ми идваше понякога много късно след работа и оставаше до 22-23ч., не знам пари ли даваше на охраната , какво но успяваше.
ни е дружбенце и не иска парички, някой друг да се включи с това инфо.
Съвсем случайно видях Дуци в б-цата, тя беше дошла на у-ще за бременни. Мале как й се зарадвах тогаз
Дуцка внесе светъл лъч в казармения ми живот 
Сега съжалявам, че не ти се обадих
Аз ще раждам при същия лекар, при който и тя
Терминът ми е на 30-ти

Препоръчани теми