Майчета 2005- Тема 113

• 13 872
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Ники също се отглежда от баби,бащи и клуба.
Не искам да я давам на градина ,защото са зборни групи и и има много болести.

# 121
Така като гледам, скоро ще пускаме кепенците на темата Confused

Кажете поне как бяха при вас страхотиите от сутринта. При нас, разбира се, нищо не се чу, при майка ми и брат ми в Суха река е било ужас...

# 122
Няма да й пуснем кепенците, няма страшно, тук сме и поддържаме огъня  Hug
Даже в момента се занимавам с качаване на снимки, за да покача малко интереса  Wink
Абе вярно какво става там при вас, някакви ужасии четем  Shocked

# 123
  • София
Кво стааа - гърмя яко, в Редута поне доста подскочихме...а съпружето подскочи и много сериозен вика: "Тва е бомба"....и аз, събудила, несъбудила се, умираща от смях заради неговото заключение, викам "ААА, не беее, идват извънземните да ни вземат"  Laughing

майтапа на страна, страшничко си беше

# 124
Здравейте, как сте?

Дианче, как е Любачето? Добре ли върви възстановяването?

Сиска, Дени по добре ли е?

Ренка, а ти? Вирусът напусна ли те вече?

Ние снощи имахме гостенче, майка и татко доведоха Марти да спи в нас, за да му се порадваме и той беше на седмото небе. Не искаше да излизаме, само вади играчки и показва на баба си, нали виждаш, че имам помпа, затова не искам да ми купуваш и пр. Беше много много готино, гушкахме си го в леглото, а то като котенце се вреше между нас. Нямам търпение да дойде 1ви септември и да си дойде, въпреки че с градината продължават одисеите.

Днес отиваме да си платим новата спалня и да ни я доставят утре.

# 125
Вълнения от сутринта няма-аз спях и ми се чу савсем леко взрива,после разбрах за какво тече реч.
Имало и земетресение ,но аз не го усетих.Бях в офиса ,но той нали е на ниско.
Ники днес беше в клуба,държала се е супер!

# 126
Стискайте ми палци утре сутринта! На два пъти  Laughing Като се прибера ще докладвам колко съм изкарала.
Утре вечер заминаваме за Сандански за уикенда. Имаме покана, организирана от Порше клуб - България, в парк-хотел Пирин. И от там ще докладвам.  Grinning
А имам и да се похваля нещо, но понеже още не е станало съвсем, пък и е обяснително, ще ви кажа сигурно в понеделник  Mr. Green С работата е свързано, да не ме вкарате в някакви филми сега

# 127
Ще стискаме, да кажеш как е хавата в Сандански..

# 128
Kremenchen, аз с голямо съжаление разбрах от позната, че тя с връзки е записала детето си в желаната градина (били класирани другаде, но по-неудобно) и така... явно системата си е все така корумпирана  Close Много ми стана криво (хем се радвам за тях, приятелка ми е), защото аз явно наивно си мислех, че наистина ще премахне връзкарството! Успех с градината!  Simple Smile

аз взрив не чух, спя дълбоко. Много ми е жега. В събота сме на сватба и ще глася нещо като тоалет  Crazy Марти е станал голямо мрънкало (дано скоро отмине), Надето все по-уверено долазва донякъде.

Дианка, как е Любчо?
Биренка, приятно прекарване!

Бъдете здрави и щастливи!  Hug

# 129
Мами,привет!
Просто ,разберете,не`ам никакво време!Радо е станал голям  пършинг и ми взема здравето!Сега ще си лягам,защото не спя много....но обещавам скоро...да попиша.Целувки на порасналите ви дечица!

# 130
Лек ден!

# 131
Привет и от нас Heart Eyes

У наше село- нищо ново.

Малейна, браво на Надето!

Дидке- питке, дишай дълбоко, сестро Wink Лудница е няма как, ама сладка лудница. Прегърни момчетата от мен Hug
Рени, стискам к'вото кажеш Sunglasses
Кременхен, така ли стана? Марти идва на гости? Душичка Heart Eyes
Стискам палци да се оправи тая простотия с градината, че да си го приберете детето.

Диана, наред ли е всичко с Любчо?

Как сте, болните?
Ава е все така леко сополива. Имам неприятното усещане, че след варицелата ще се раболее Confused
Прохладен ден на всички, ние отиваме към Сл. бряг!

# 132
  • София
И Любака е леко сополив, но предполагам защото спи отвит   Crazy Иначе си е Ок детето. Даже забравям да го дебна да не падне.

Ние вчера се изнесохме от нас в 7.30ч. В 6.30 се събудих от ударната вълна, изпукаха ми тъпанчетата. Като излязох на двора комшиите казаха, че идва откъм Кремиковци и има черен дим. На всеки взрив се отместваха пердетата а аз събирах най-необходимото за децата. Как не ги е срам! 45 минути не могат да кажат от къде и какво гърми! Не че щях да се върна, ама тази неизвестност ме влуди. Изкарахме денят в провинцията и снощи се прибрахме.

# 133
Добро утро!

Не че има кой знае какво да пиша, но ей така, да не се забравим.

Първо - болничките да оздравяват!

Кременхен, как ще издържиш до септември, не знам...

Диана, в Редута сигурно е било ужасно. При нашите е било много страшно, а двата квартала са горе-долу на една линия.
А вчера, като се прибирахме погледнах назад към София - чак такъв смог досега май не е имало. И тази сутрин беше така, нещо като мараня скриваше гледката към Витоша, която обикновено се вижда кристално при ясно време на излизане от Банкя.

Ние вчера бяхме на парти на нашите приятели в Банкя и в крайна сметка останахме с детето да преспим там. На нея й се отрази чудесно, но аз съм Tired - легнах в 3 и станах в 7. Сега ми се спи и нямам сили даже да си досърбам кайвето. Остаряваме бавно... преди ми се е случвало да отида на работа дори без да си легна преди това, а сега...

# 134
Честит Рожден Ден, advise! Бъди жива и здрава, много обичана и, разбира се, много, много усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт