Майчета 2005- Тема 113

• 13 917
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
Дианка, браво на Любачето. Голям герой е. Добре, че няма кариес. Аз Маги още не съм я водила на зъболекар, а е добре да се правят профилактични прегледи, за да се хващат на време проблемите. Също така и да свикват, за да не се страхуват диванетата  Wink
Малейна, страхотно изживяване е. То всеки празник е хубав, но първата годинка не може да се сравни с нищо.
Ние ще пътуваме към морето на 26-ти юли и засега планираме да изкараме 3 седмици, но знае ли се ... Много ще се радвам, ако успеем да направим една срещичка, а може и повече  Laughing.
Катка ще ти пратя номера ми преди да тръгнем  Wink
Пожелавам на всички, които са на почивка, а и на тези, на които им предстои да си изкарат мноооооого хубаво!

# 241
Добро утро  bouquet

Да драсна два реда преди да изхвърча по задачи.

Забравих да спомена, че се подстригах и съм с нова прическа. Косата ми капе ужасно и затова се реших на тази стъпка. Снимки- друг път Crazy
Станислава не ме хареса и каза, че ако пак си направя косата така ще ме пукне от бой Shocked
Нали се сещате от къде знае подобни заплахи...срааааам Embarassed
Добрата новина е, че спря да ме боли ръката, но сега много я пазя.

Хайде, ще се реванширам през август , живот и здраве  Simple Smile

А така Grinning
Хубав ден ви желая!

# 242
Добър вечер.

Аз се позагубих малко.... ама нейсе - противозачатъчните на никого не прощават - направих тромбофлебит, та сега съм на лежащ режим. Калоян е добре, нещо се опитва да се разболее, струва ми се че няма да мине без АБ като знам стандартното развитие без значение витамини, сиропи и капки  ooooh!.

Здраве и живот сме планирали морско за август, но до тогава има време, да видим какво ще каже чичо доктор този крак как се води на море и така.

Целувки. Сега като съм домашен тия дни ще зачета начад.

bouquet

# 243
А, Тиа, неприятно. Как така чак тромбофлебит от противозачатъчни Sad Внимавай, пази се и да се оправиш бързо!

# 244
Дона те носят риск, и в комбинация със седене пред РС по цял ден и вероятно малко предразположеност се докарах с таз гадост.

# 245
Tia, много неприятна работа - дано бързо се оправяш! Калоянския също! Кога ли ще си включа кю-то да си драснем пак 2-3 реда като в доброто старо време... Whistling Ще се възползвам сега, че си на лежащ режим Wink

Ние сме добре, здрави. На дребен му остават още 10 дни градинка и после 1 месец е ваканция. Аз от 10-ти Август излизам около 2 седмици отпуска, та ще се забавляваме заедно. Много ни се иска да отскочим до Бургас по време на общата ни отпуска, но паричките които бихме пръснали там ни трябват за други работи тук Sad А така ни се ходи някъде.... Ще видим какво ще ни щукне на момента. Tired

Снимчици от нас Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265341
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258239

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 15:23 от Сиска

# 246
Ти вярно, кога ли ще си включиш кю-то или скайпа  smile3516
Срамота е да ти пиша само по форума!Засрами се   smile3513
Айде,чакаме ви   grinning039

==========================

Снимките са много файтски!!!

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 18:15 от Аничкаа

# 247
Здравейте!
Само пускам малко снимки от Сандански. Днес бяхме на Дедево - едно вилно село близо до Пловдив, баба има къща там. Накрая има снимки и от там. Изкарахме си чудесно, а сега отиваме да лягаме  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265631
Лека нощ!

# 248
Добро утро!

При нас нищо ново.
Брей, изпокри се народа Crossing Arms

Тиа, съжалявам за неприятностите. Дано се наредят нещата Peace
Дона, как се справяш с двамата малки мъже?

Сис, Ренка, отивам да гледам снимки Grinning

# 249
Побут!
Как не ви е срам, да не пишете толкоз време!  Naughty Бързо всички на отчет!
Айде по кафе, да се разсъните малко  Grinning
http://www.zastavki.com/pictures/800x600/Men__000870_7.jpg

# 250
Хохохо, Ренка, кви са тия съблазни рано сутрин в понеделник, бре жена   Wink Grinning

Айде, и аз да се отчета - ходихме за уЙкенда в Ябланица на гости - хубаво беше! Покрай батковците забравих че имам дете. Момчил не се отделяше от тях!  За малко да се качим и до Рибарица, ама се сетихме много късно....
Дреб днес е на градина , дано се задържи до началото на август, после ще е ваканция!

# 251
Добро утро!

Ние бяхме на язовир. Направихме сефтето на Теа - за първи път спа на палатка. Много беше доволна, въпреки че не минахме без приключение. Бяхме ходили на този язовир преди 8-9 години и мислехме, че е Душанци. Тръгваме натам, но гледайки по картата (бяхме 3 коли, като първоначално ние водехме) и водейки се по един GPS в една от колите стигнахме до Душанци последователно от 3 различни места, които - цъ, са различни от нашето. Накрая в 3та карта, видяхме, че има още един язовир, който просто го няма на нашата карта и затова сме си мислели, че нашият е Душанци. Объркана работа, с 2 думи обикаляхме от 12 до 4 в най-голямата жега, но пък накрая намерихме мястото, разпънахме и беше супер. Вчера пак си тръгнахме в най-голямата жега, пътувахме на отворени прозорци и сега съм леко схваната, а на Теа й се беше позапушил носа през нощта, дано е временно.

Сега се окопитвам, всъщност трябваше да поработя и през уикенда, за да напредна с работата, но реших, че ми идва вповече това да е всяка събота и неделя, затова решихме да заминем, а сега трябва да наваксвам.

Тиа, звучи сериозно, пази се!

Много са ви хубави снимките, местата, които сте посетили също, дечицата са много пораснали.

Хубав ден и лека седмица!

# 252
Здравейте!

Аз като един работар без дете нямам време за нищо. Пуши ми главицата от работа на 100 фронта. Един за всички и за всичко. До там я докарах. Не ми се пише, че от писане ми се взе акъла.

Гледам добре си прекарвате съботите и неделите. На мен ми се усмихна щастието да съм със сестра ми през уикенда и в сряда заминаваме за София, че в четвъртък сутринта и отлита самолета. Много ми липсва сестричката, още повече като знам, че ще се видим чак след 2 години пак. Поне дечицата ще останат още 4 седмици в БГ. В момента много съм се навила през ноември да се наредим на опашката за визи и да им отидем на гости в Щатско. Само че искам да сме тримата, а не порционно. Все пак ще пробваме, пък дано ни се усмихне щастието. Всички са на мнение, че щом искаме да отидем с Марти няма да ни дадат визи, но дано са благосклинни, нали все пак се върнахме от немско без да сме прегрешили и да са ни изгонили от там, а съвсем доброволно.

В петък чакаме да дойдат майкини с децата на Влас и да се съберем за малко.

# 253
Здравейте!
Нещо тези дни хич не ми остана време да надзърна тук  Embarassed
Катка, честита прическа, ама дай и ние да те видим  Wink. За окапването, пробва ли нещо?
Тиа, пази се и бързо да се оправиш. Как е Калоянчо? Дано е било нещо леко.
Сиска, Ренка, страхотни снимки /и тази за разсънване  Crazy/. Децата са много сладки и май доста са се забавлявали  Laughing
Мартеа, важното е, че сте си изкарали хубаво и с много емоции. С работата щеш, не щеш ще наваксаш  Wink Как е Теа?
Креми, гадно нещо са тези раздели. Още  повече, когато са за дълго време. Ще ти стискам палци да ви дадат визи, въпреки че не са много дашни. Тази година на мъжа ми племенника му се дипломира в САЩ и от университета бяха изпратили покани. В посолството въобще не обърнаха внимание, че аз и Маги оставаме тук и на мъжа ми и на сестра му им отказаха визи. Даже им дадоха стандартни писма - откази, в които има препоръка поне една година да не кандидатстват. В същото време дадоха 10 годишни визи, вместо за 1 месец на майка му и баща му  #Crazy. Шашава работа!
Маги и тя днес ме изненада със сутрешна температура. Сега и няма нищо и дори е в обичайното си бясно състояние.
Хайде много поздрави от нас и да сте здрави, дечицата също   bouquet

# 254
Привет!

Маги и тя днес ме изненада със сутрешна температура. Сега и няма нищо и дори е в обичайното си бясно състояние.
Нова седмица, нов късмет Tired
И Станислава ме изненада с висока температура. Според педиатърката развива афтозна ангина, имало вирус. Сетих се за Марти на Кременхен и ми настръхна косата. Сега стискам палци да мине по- леко. Очаквам температурен пик утре и вдругиден.
Кременхен, и аз мисля като другите хора, но искрено ви пожелавам да ви пуснат и тримката.
Мартеа, пак сте били в премеждие Laughing
Биренка, уплаши ме с тоя линк Whistling

Общи условия

Активация на акаунт