Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е планирано цезарово сечение?
Какви са препоръките за обличане на бебето в горещото време?
Какви са препоръките за масажи на новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е планирано цезарово сечение?
-
Какви са препоръките за обличане на бебето в горещото време?
Обличането на бебето в горещо време изисква внимание, като правилото е да бъде облечено с едно облекло повече от вас. Тениски, гащички или пижами са подходящи опции. Важно е да се избягва прекомерното обличане, за да се предотврати прегряване. В горещините е важно да облечете бебето с един слой повече от вас. Подходящи опции са бодита, камизолки без ръкави или пижами. Важно е да се избягва прекомерното обличане, за да се предотврати прегряване. Препоръчително е новороденото бебе да бъде облечено с боди и тънки памучни чорапи при горещи температури. Важно е да се следи температурата на бебето и да се осигури сенчесто място и нормална температура, като се избягва излагането му на слънце и високи температури.
-
Какви са препоръките за масажи на новородено?
-
Какви са препоръките за подготовката на бебето преди раждането?
-
Какви са препоръките за кърмене и използване на помпа за кърма?

А пък такива звуци издаваше корема ми, че и комшиите от горе да се събудят. Оказа се, че сигурно и на нея й е топличко било или пък съм я натиснала нещо
рече доктора.
Охх дано позавали та да разхлади малко, че мор....! 

Котката Марта се интересуваше от астрология, тя май може да ти даде съвет

Но чувам да казват, че не сме скучни

/, май нашият си щъркел си ме кефи повече.