АВГУСТовските кореми раждат бебчета засмени.

• 18 741
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • SZ
Здравейте мамчета!!!

Загубих се за малко и не мога да ви изчета,никакъв шанс.Затова първо да се разпиша и после ще дочитам предишната тема,че съм на втора страница.

Първо да не забравя:
Честита рожбичка на мама Ковачева!!!
Да е жива и здрава малката Калина,весела,послушна и красива,много късмет и щастие!!!

Не мога да повярвам още,че вече и ние си имаме първото бебче! И е много хубавка!

Второ:
Честит празник на всички именници,да са живи и здрави!Много щастие и усмивки!!!

Трето:
За протокола да кажа,че смятам да раждам в единствената за сега частна АГ болница в Стара Загора-"НиаМед",ако нещо не взема да размисля в последния момент.Ще си раждам нормално,надявам се.Бебенцето ми си върви големичко,като батко и мама.
Утре съм на преглед и ще разбера как сме вече с килограмчетата,преди един месец бяхме 1.600,да видим сега какво ще покаже.

Да не забравя: добре дошли на новите мамчета!!!

Засега не мога да се включа по другите теми,които сте коментирали,като изчета предишната тема ще се обадя пак.

Лека нощ (ако е възможно в тия жеги) от мен и бебо!!!

# 31
  • Sofia
Момичета, извинявам за нахалството и за това че така "нападам" темата ви, но предполагам че сега въпросът за колички при вас е доста актуален, ако не сте приключили вече със избора. . Продавам такава http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=303772.0  CONCORD NEO, кош за новородено + стандартния летен вариант. Количката е нова, а причината за продажбата съвсем няма връзка със самата количка, това ако се зачудите защо се продава  Peace  Ако някой прояви интерес, нека ми пише. Желая ви най сладките, най здравите и послушни бебчета и раждания като по книга, или пък още по добре ако може.  Grinning

bouquet

# 32
  • София
Айде да се цопна тук за да ви наблюдавам как сте Heart Eyes Hug
В тези жеги знам какво ви е миналата година се побърках ooooh!
Целувки на сладките тумбачета Heart Eyes Hug

# 33
Интрига гърл както винаги страхотна темичка!
Благодаря че те има!  Hug

при мен отчета е , че бебо нещо много натиска с главата долу .. чааак боли ..корема ми е нон стоп много твърд, прави някакви бабунии и така се напъва че имам чувството че ще ми разпори кожата на корема. много е активен милият, като е толкова топло ..тука 3-4 дни и 31 градуса..супер нетипично за Швейцария  Close ooooh!

маминка дойде от бг и донесе толкова много дрешки и комплетчета за изписване, пелени, одяла ..какво ли не ..че милото ми незнам дали ще може да облече всички ..така че край с купуването на бебешки дрешки до 3 месеца ..ще трябва да купуваме по-големички. дойдоха и мебелите на бебо и само някой да намери време да ги сглоби ..и останаха някакви дребни неща като попивалник, памперси и тн.

по-спокойна съм че всичко се нарежда малко по-малко, вече не съм самичка по цял ден , с мама ходим рано сутрин на разхозки докато не е топло ..почивам си ..
обаче краката ми зверски се подуват .. простооо такива до сега не са били .. през нощта спя с мокра хавлиена кърпа на краката и някак си се облекчавам ... оххх останаха още 5 седмици, щеее изтърпя в името на зайченцето сладко

оххх как оцелявате в бг с тия зверски жеги?!  Sick #Crazy

# 34
  • София
Честит имен ден на всички именници Grinning Да са живи и здрави Hug

Добре дошла и на новата ни близнашка мама Party

Ани, мила не съм го приела като упрек.. споко Peace

Леле, милички как издържате на тези жеги!? #Crazy Някакъв ужас е.. направо незнам как не съм умряла от претопляне още Shocked

# 35
момичета вижте на каква темичка попаднах току що
http://www.dnes.bg/article.php?id=53323

# 36
  • SZ
Честит имен ден на всички именници Grinning Да са живи и здрави Hug

Добре дошла и на новата ни близнашка мама Party

Ани, мила не съм го приела като упрек.. споко Peace

Леле, милички как издържате на тези жеги!? #Crazy Някакъв ужас е.. направо незнам как не съм умряла от претопляне още Shocked

Климатик му е майката ,май друго спасение няма!

# 37
Благодаря за топлото посрещане Intriga Girl!Пожелавам на мамите повече прохладни моменти,че жегите са големи ooooh!

# 38
Честит имен ден на всички!   bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи имената ви, внуци и правнуци да ги носят!

Граци виж тоя линк и сериозно казвам, че може да ходим. Хем ще се разхладим във водицата в басейна, хем ще понамалим целулита, хем бебетата  ще се кефят, а като приключим сядаме да пием кафенце Wink А тая мацка е страхотна, аз миналата година ходех при нея. Басейна в Св. София е чист, в JK не зная как е. И двете места са ни в района, едното от едната страна на бул.България, другото от другата Wink http://www.vodna-aerobika.com/
Ами хайде тръгваме ли? Само да питам, понеже имам цял бански, амааааа не съм го пробвала и най-вероятно ми е малък, а половинките няма как да не ми станат, дали ще може с половинки бански....? не се притеснявам ни от целулит ни от стрий. Важното е да се цопна във водичка, дано да я поддържат добре, че сега накрая гъби не ми трябват. Иначе съм ЗА с две ръце, два крака и корем. Предварително трябва ли да се обадим, или може направо да внесем смут....Simple Smile

# 39
  • София
Благодаря ви момичета за мненията относно моето раждане.Ще му мисля още малко и ще избера лекар-при положение,че ще плащам дано няма проблеми.ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи и от мен newsm51 Да сте живи и здрави и по едно пухкаво бебче след още малко ви желая!!!

# 40
Ами хайде тръгваме ли? Само да питам, понеже имам цял бански, амааааа не съм го пробвала и най-вероятно ми е малък, а половинките няма как да не ми станат, дали ще може с половинки бански....? не се притеснявам ни от целулит ни от стрий. Важното е да се цопна във водичка, дано да я поддържат добре, че сега накрая гъби не ми трябват. Иначе съм ЗА с две ръце, два крака и корем. Предварително трябва ли да се обадим, или може направо да внесем смут....Simple Smile

Направо като решим отиваме, аз предлагам сутрин, защото няма много хора и освен това току що са чистили басейна Wink Аз играех с половинки, ама понеже подскачаш в басейна и зависи от банския, но на мен ми изкочиха циците няколко пъти   hahaha Само да изляза от 07.07 болнични и сме там. Само виж и тоя линк, за застраховка http://www.roditeli.info/family/statia/voda/

# 41
*puhi* ти ме уби как преди месец е било твоето1600гр аз преди два дни бях на ЖК и моето беше 1670 а гледам сме горе долу едни седмици.То маи тия мерки изобо са пълни глупости.
Асето и Граци ще ви плясам по гъзенцата ние тук в Плевен като нямаме такива водни аеробики сега какво да правим и моят целулит му се иска да се топне в някое басеинче и да подскача ама няма и може само да подмърчам  и да си представям как е плицикате.
Лека нощ и дано да е по прохладноутре че ми писна по цял ден в къщи.
 Hug Hug
Стелче виждам че си тук как си мила

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 23:21 от bobito81

# 42
Здравейте майчета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНА И ВСИЧКИ ПОД ПРИКРИТИЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, КРАСИВИ И  УСМИХНАТИ! НЕКА ВСИЧКИ ДОЧАКАМЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ И ЗДРАВИ БЕБЕТА  smile3525 smile3525 smile3525

И аз едва издържам ooooh!  Днес 4 жени ме питаха :"малко остава нали?"   Shocked Как малко, има още 2 месеца ooooh! Аз ли наистина изглеждам като слон?  261uu ??
....сега ще кача снимки да ме видите... Cry

# 43
милички,благодаря,че питате за мен  Hug аз съм добре(доколкото е възможно при тези обстоятелства),днес системата изтече доста по-бвано от вчера и бях близо 10часа на легло,доста е скучно,на съседното легло се сменят поне по 2 момичета на ден,които са там за различни манипулации(основно инвитро),с някои намирам общ език,други не са много комуникативни,по цял ден си мисля калко хубаво щеше да е ако имах връзка с вас и нямам търпение вечер да ви изчета.Коремът продължава да ми се втвърдява(дано не се скъсява шийката  Praynig ),днес ми стана и малко лошо,биха ми някаква инжекция и ми мина.Моля се само да стане 10.07. ама не заради рождения ден  Grinning а да вляза в 9 месец

Добре дошли на всички нови мами(сигурна съм,че още ще се разкрият  Simple Smile )   bouquet

П.П.  специално към маминките от Студентски град-и аз съм на близо(Симеоновско шосе),надявам се,че ще бутаме колички заедно в Зоологическата градина примерно .И да ви питам ориентирали ли сте се към педиатър в района?

# 44
Бобито идвай насам да потопиш телеса с нас Wink

Стели радвам се че си по-добре мила и ако има нещо нужда да помагаме свиркай. 10.07 ей го къде е има, няма две седмици Wink Ти колко процедури още ще правиш? Като изляза почивка може да дойда да те видя ако си още в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт