АВГУСТовските кореми раждат бебчета засмени.

• 18 504
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Миши, страхотна е ! И много ти благодаря за подкрепата   bouquet . Като знам че съм преминала през няколко общи упойки вече няма да ме е страх толкова от епидуралната.

# 226
  • София
sunflower79, добре дошла при нас Hug Ако желаеш кажи кога ти е термина, на колко години си, пола на бебчето ако се знае, коя подред бременност ти е и от къде си, за да те запиша в списъчето ни Peace
Много се радвам, че при mama_galka всичко е наред Grinning

# 227
  • Лондон
Ако трябва да съм много честна (и това единствената лична вметка, която ще направя), за мен епидуралната е донякъде глезотия.  

Аз пък ако трябва да съм много честна обичам да съм 'упоена' - харесва ми това състояние - много от най-хубавите моменти в живота си съм ги преживяла в упоено състояние и не държа особено да съм напълно 'трезва' за това точно... Бих предпочела да раждам по-спокойно - полегнала и упоена... отколкото набързо, приклекнала или още повече пък на тази табуретка  Laughing
Лъв не се ражда на табуретка   Mr. Green Mr. Green

# 228
Много се радвам,че мама Галка и бебка са добре!
И аз много се чудя за упойките,хем не искам да съм заспала по време на операцията,хем ме е страх абе луда работа!
Бобито да кажеш как е минал прегледа!

Едни киселини са ме налегнали отново опитах да поспя,но като легна и положението става нетърпимо,абе страшна работа, следобеда съм на фризьор да се поглезя малко!

# 229
Не се оплаквам - да,боли.,но чак пък да се шашкатеее.Я,се стягайте и радвайте,че ще изпитате тази болка.Колко жени мило и драго дават да я изпитат!

... А други ги раждат в трамвая и ги изоставят... smile3511

Браво на Ани_д и  Hug на Галето!

# 230
Ето още една полезна темичка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209662.0

# 231
Мама Галка23 ще пиша по късно за прегледа от 17.30 е.За киселините да ти кажа от опит установих че има значение какво хапваш аз бях същата като ядях всяка сутрин закуска от близката закусвалничка банички кифли и щях да изгоря от киселини пиех газирана вода в промишлени количеста но не помага.Но ограничих пърженото даже го спрах и сега закусвам само мюсли с прясно мляко и никакви манджи предимно принцеси щунка и салатки хапвам сиренце и много праскови.Ами да ти кажа изчезнаха ми като с магическа пръчка гадните киселини.Мислех че храната няма значение но явно при мен има.
ПП:може да си взимаш от пълнозънестите закуски пак е добре.Мюслито ме спасява и от запек.Пробваи Успех

# 232
Здравейте, чак сега успях да се разпиша за днес. Сутринта ходих на пазар за бебо, купих му пелена и дрешки, които са ми много сладки и хубавки. Всъщност не са кой знае какво и в същото време са ми толкова хубавки. Нещо не се чувствам много добре след голямата обиколка и ми се лежи още, не че досега не лежах де.

Ето ви и още нещо хубавко, което намерих из нета.

Аз още не съм те прегръщала,

но ръцете ми и днес те познават,

тренират пози за гушкане

и с крем даже се мажат.

Аз още не съм те видяла,

но очите ми образа знаят.

И тихо солено се пълнят и капят.

И песни не съм ти запяла, а ти вече

на моите мелодии се смееш.

Приказки не съм чела, а ти вече ги слушаш.

Чакам голямата птица с червения клюн

да почука, на моя прозорец да кацне

хей тука.

И да чуя най-сладкия шум на

вързоп плачещ за мляко.

# 233
Прелиствам аз сп. "Моето бебе" и какво да видя : нашата прекрасна булка Грацианка и нашето притеснение от последните дни, винаги усмихнатата ни Мама_Галка  Hug Ама страшно сте ми хубави, пу, пу, пу да не Ви е уруки  Heart Eyes
Яаааа моля всички медийни звезди бързо да си признават  Wink

# 234
Мама Галка, Бобито е права за мюслите. Аз от януари насам само с това закусвам и се чувствам идеално-те са моето спасение.Опитай

# 235
Бобито благодаря ти за отговора,аз сутрин похапвам едни пици,и кроасанчета и се чудя после защо имам толкова киселини,днес изпих и две чаши натурален сок(от магазина) и мисля,че и от него също вървят,така,че вече и аз ще се съобразявам какво ям!
При нас каква буря излезна направо ужас,вали като изведро,но май имахме нужда малко да се разхладим!
Когато родих Ивайла много си купувах бебешки списания,и по точно Моето бебе и аз,но с времето ми станаха супер безинтересни ами те все едно и също пишат,но сега ще взема да си купя да видя нашите съфорумки!

# 236
  • Бургас/Пз
mama galka23 и аз съм така този път, досега съм си купила само едно списание - Моята бременност и то защото моя съгражданка беше давала интерю. Сега обаче ми стана интересно и заради наште момичета ще си го купя и аз.

# 237
Прелиствам аз сп. "Моето бебе" и какво да видя : нашата прекрасна булка Грацианка и нашето притеснение от последните дни, винаги усмихнатата ни Мама_Галка  Hug Ама страшно сте ми хубави, пу, пу, пу да не Ви е уруки  Heart Eyes
Яаааа моля всички медийни звезди бързо да си признават  Wink
Кой аз ли? сигурно има грешка...Тичам да го купя.....!

# 238
За моите киселини лек няма и си ги търпя!Каквото и да хапна - от всичко ми излизат.Стомаха ми не е много здрав и затова.Търпя си и си казвам ,че ще мине.
А мюслите са хубави и за кърмачки.
Сега съм си облякла една рокля  - лека,домашна,но ще я свалям,защото цялата съм в коластра.То се е било,ама пък такова чудо.Като изляза ,ще си взема подплънки за кърмачка,че след всяко слагане на сутиен,отива за пране.
И аз преди да ми пуснат нет си купувах много бебешки списания.И награди имаме дори от тях.Но mama galka23е права - във всичките едно и също пишат.И сега кои списания да си взема -"Моето бебе и аз" и "9 месеца" ли?
Отивам   bath,че много ми лепне от коластрата.
Цоцоланки,няма ли от къде да си намерим щъркели и ние?Толкова искам да закача един като се роди бебчо,някъде на високо на къщата ,че да се вижда от улицата.Иначе сме със зидана ограда и няма да се вижда ,ако има нещо такова в градината.И ние се крием като Ахмед Доган зад големите дувари.

# 239
Мама Галка23, на мен ми се получаваха страхотни колики от натуралните сокове. От както ги спрях, не съм получавала киселини, е разби се, вярно е, че е много индивидуално. Аз пия смо студен чай  и той ми се отразява много добре.

Общи условия

Активация на акаунт