Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 39

• 34 384
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
ИМАМ ПРОБЛЕМ!!!
Малко е извън темата, но съм леееееко бясна. smile3511 smile3515 smile3511 smile3515 Безследно ми изчезна целия албум с тортите и заигравките от WEBSHOT-а. Някой може ли да ми каже на ЛС, как да го възстановя, или да го създавам отново? Благодаря предварително!!!

# 151
Ванчеявно имат някакъв проблем със сайта. Може и да са ти погубили снимките.
Пепи то ясно , аз със стериопор ще правя( поне колкото искаш има със съпруг "stucco plaster" Joy), мисълта ми беше как точно се облича. Явно ще трябва да е на две парчета-отгоре и отдолу, че капака ще бъде отворен няма начин как да се вижда отдолу "непокрит".
 Е то сега е идея само че да видим реализацията как ще протече  newsm78

# 152
silrai, ще пробвам и твоя чизкейк, детската тортичка е много хубава.
Пепи, страхотни пастички си направила, много изчистени и стилни. Тази с кеч турнира си я изпипала много и ако ми кажеш, че и важенцата са от мод. маса, направо не е за вярване.
Atalanta, много хубава роза
Didocia - много сладки торти, сигурно детенцето се е радвало много.
Kony, обувката ти е върхааааааа.
Stasi76 - много хубав плаж и русалки, браво, сигурно много си си играла с малките детайли.
Van444ето, аз ти видях тортичките, нямам думи просто. Страхотна майсторка. Но сега и аз не виждам албума и за съжаление не мога да помогна  , понеже съм много боса по въпроса.

Сигурно съм пропуснала да похваля някого, но нямам възможност много да се засядам пред компа тези дни.

Сега да си покажа и мойта тортичка, която я направих за утре. Има доста дефекти, но вие се правете че не ги виждате. Вътре е готови какаови блатове с крем Ганаш по рецепта на Silrai. Благодаря ти, много вкусен стана.

Идеята взех от тук http://www.cakecentral.com/index.php

Реалните цветове са почти като на първата снимка.

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 19:50 от veri

# 153
  • Там някъде нейде !!!
Леле Вери страхотна торта.

# 154
  • София
Вери страхотно е   bouquet

Ванчетооо аз що нищо немога да видя Thinking

Пепи всяка твоя торта ме кара да гледам с отворена уста по 2-3 минути и съвсем се сдухвам Crossing Arms
Силрайче откакто правих огромното Куче-Прасе, таки си начесах крастата, че скоро няма и да си помисля за такива торти.Та се чудя как ти все триизмерни ги действаш. Това си е убийствено тежко.Та сигурно тази четвъртитата ти се е видяла песен Laughing И да те питам как го рисува Микито с шаблонче ли newsm78

# 155
  • Сливен
Момичета, мъжът ми е луд фен на играта Wow - Warld of Warcraft, Burning crusade, и искам за рожденния му ден да направя торта с някакъв елемент от играта, било то трансфер, или пък 3D, всякакви идеи приемам. Търсих глобално но явно аз не пиша правилно и немога да намеря картинка за трансфер поне, има и 2-3 торти на такава тематика, но избора е малко. Благодаря ви предварително, знам че се ровите повечко и в чужбинските форуми, може там да са коментирали тази игра

# 156
krisps , цъкни тук  World of Warcraft

Нагледах се пак на чудеса   bouquet . Страхотни сте  Peace .

# 157
  • София
ох, направо ми се реве с тая мойта торта за кръщенето утре.  Cry С такъв мерак я правя, я то само несполуки и това е. Реших да покрия от вечерта поне 2 етажа, защото утре да имам време да украсявам и аз да се пооправя. Първо поизрязох страните и като вкусих торта Генерал, то жилави блатовете. Не ми стига, че така течеше карамелизираното мляко, а сега и жилави. Дано до утре да поомекнат. Сядам сега да правя чаршафа, нали млечния марципан много ми се топеше в ръцете, но викам си за чаршаф няма да имам проблем. Ми то се разкъсва по краищата ужасно. А го пренасям със силиконово килимче. Сега забърках една доза ММФ и ще го смеся пък да видим какво ще стане. Направо ми иде да се откажа да правя торти със захарно покритие. Cry

# 158
Момичета, постоянно следя темите за тортите- безпорни майсторки сте. Накрая след дълги колебания се престраших сама да направя тортата на дъщеря ми за рждения и ден (на 26.06.2008). Рени остана очарована - много се радваше. Идеи черпих от форума, другото е фантазия. Ето резултата:

Основата е торта с рула - вече толкова популярна.

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 09:15 от magratea

# 159
  • Варна
Здравейте,момичета.Днес се преборих и аз с тортата за прощъпулката на дъщеря ми.Разбърках си "Варна"-та и нямаше проблем за мое огромно щастие.Само като правих фигурките,много ми се разпадаха и се надявам до утре да се задържат както трябва,че утре ще е празника.Ето сега и малко снимков материал:

Използвах идеята/не помня  на кой точно беше/да сложа малко синя боя за да стане по -бял марципана.Вътре тортата е пандишпанов блат и крема е от Пепи с крема сиренето.Благодаря за идеите.

# 160
  • Vaudreuil Canada
[Безследно ми изчезна целия албум с тортите и заигравките от WEBSHOT-а.
Изчакай до понеделник вечер - може би имат проблем с някой от сърверите на който са качени точно твоите снимки и целия албум. В момента едва ли ще седнат да го оправят защото са почивни дни а като отчетеш часовата разлика и време за да го оправят това прави вечерта в понеделник бг-време така че най-рано тогава може да се притесниш че наистина ти е изчезнал албума. Яху правеха същите простотии почти всеки уикенд.

# 161
  • София
Абсолютно ми е невъзможно да споделя мисли по написаното днес подред и без пропуски...Затова, ще напиша само каквото мога без да се връщам и да следя, а утре може да се реванширам за пропуските...

Atalanta, преди да публикуваш, пак помисли, може и да става за сватбена идея тортата, затова да си струва да я задържиш за 30-ти юли...Но ние няма да имаме нищо против да видим 2, твоите винаги си заслужават:)))

Пепи, тези мъжаги са с доста детайли, предполагам, че голи тела се правят много трудно реалистични... За останалото по торатат - то винаги е перфектно изпипано. От какво са въжетата наистина?

Ванче, първо браво за поредния урок, който ни даваш с фондана! Второ, мисля че обясненията на Шемет Невероятен са доста точни. Отговорът, който при запитване към твоя сайт ми се дава е, че има много опити да бъде видян и затова не е достъпен:) Жалко,че не влезнах по-рано днес, така ми се искаше да я видя...Ако нещо ти затрият, ще трябва да отговарят пред тълпи фенове на тортите ти, и на безценната снимкова информация за джиджавки и други...

Петя, почти се усещам в обувките ти, както се казва...Не се тормози, нека си остане хубавата емоция и да я предадеш и на тортата, хората ще го оценят...Стискам ти палци за малко повече късмет и хлад тази нощ и утре:))) Няма ли начин да повлияеш с вентилатор?

Силрай, рисунката е толкова точна и хубава...Чудя се дали има начин да се направи без художнически талант?

vanushka, много добре е станала тортата. Покритието наистина ти се е получило, а защо ти трябваше да избелваш фондана, за бялото на обувчиците ли? Явно трикът действа, бели са.Simple Smile

veri, браво! Много ми хареса!

# 162
  • Варна

vanushka, много добре е станала тортата. Покритието наистина ти се е получило, а защо ти трябваше да избелваш фондана, за бялото на обувчиците ли? Явно трикът действа, бели са.Simple Smile

Точно това ми беше замисъла-обувчиците да са бели. Peace  bouquet

# 163
  • У дома

Няма как да я оставя. До 10 мин тръгваме за партито, а цветята недовърших и набодох изкуствени.

Вери, останаха ми очите по твойто произведение!!!

Ванюш, много гладко, браво!!!

Предните май ги похвалих, дано не съм забравила в бързината.

Ванчето, нямам идея, но си мисля, че е временно, изчакай някой друг ден.

# 164
Леле, Атланта,   newsm53 Красота!  newsm10
Вери, забрави за цветовете...Тортата е уникална!  smile3521 Впечатлява от пръв поглед.Бутилката от какво я прави, от руло ли или модалира със смес от блат и крем?С какво е покрита самата бутилка?И още нещо ще бъде интересно да споделиш-гроздето-как си го наредила?По принцип се прави с крем отдолу, направен като купчинка, обаче ми се струва, че ти си го правила по-поразличен начин?
vanushka , обувчиците са станали чудесни, а за бялото-колко точно боя сложи за да се избели така?Това е Варна-та нали?
magratea , снимките ти не се отварят при мен, ако ти е възможно дай по преден линк към тях или направо към целият ти албум.
Момичета, благодаря за отзивите за плоската тортичка.Майка, ми току що се прибра от работа(понеже РД на момченцето беше в техният ресторант) и ми каза, че клиентите са останали очаровани от визията и от вкуса на тортата.Да си споделя-тази тортичка много ми легна на сърчицето.  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт