Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 882
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 570
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте прекрасни дами, минавам да споделя, че съм режимна, че не съм се мерила и ми се ще да съм в оная снимка по-горе, ама не съм  Confused

Лек, режимен и много свалящ ден на всички!   bouquet

# 571
ауууууууууууууууууууу amsimom ...ти не си свалила 19,7 кг ...а толкова години ....
Byrne ..... леле момиче ти ме разби за 2 месеца 14,1 кг ....лелеееееее ако аз свалях така досега да съм в трета фаза ...

Цоци, виждам, че двете сме започнали на едно и също число. Честита ти месечинка и на теб и на всички момичета.

Незнам, но ми се струва, че режима ми действа добре, (пу пу пу) тъй като аз преди не ядях месо. Никога не съм изяла една цяла пилешка пържола, може би два три пъти съм си вкусвала и изплювала, но прокай режима проядох. Печено пиле, бутче, крилце и т.н никога не съм вкусвала, дори и сега не мога. Телешко проядох. Дори в момента си пека скара и нямам търпение  hahaha

# 572
Amsi   Hug поздравления за чудесния резултат, освен сланинки и годинки са си отишли за цялото това време. Изгелйдаш много добре.  bouquet

# 573
Благодаря Цоци и Фифи  bouquet, вярно е ,че преди се чувствах като баба, все уморена , тежка, да не говорим за тъмните тонове на дрехите и нежеланието да си купувам каквото и да е , а все още съм млада, според мен де Joy / на 42 съм/ и не ми се щеше да продължа да бъда в онова състояние, като знам , колко слаба съм била и как изглеждах. Нека някой оспорва , че Дюкан сваля години освен килограми Wink

# 574
лелееее  #Crazy amsimom , какво си направила, бе! Подмладена, разхубавена мацка! Ех че хубавооо!  Peace
ЦоциJoy Joy Joy, все си мислех, че съм единица мярка, но ти ме мина!
Честита месечинка на Byrne (както и да се произнася), следя ти линийката отблизо, да знаеш! Само седмица преди мен, а пък толкова напред в борбата! Бравос!  Hug
Ори имала и тя месечинка! Да си я отпразнува със сладоледче - заслужено!  Heart Eyes
biborana, Goody, Slave, Кате, Халеева - честито   bouquet

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 15:03 от Sagittarius.

# 575
от досада ... чак аватара си смених ...
много ли е .... клатещ се ....
ако наред с аватара си трябва да сложа и червена точка с цифра 18 ....да го сменя а ??

# 576
  • София
Привет ви!
Росчо, мерси, че сподели с нас туй хубаво море!
ЦоциПосмях се на приключенията ти в куФнята - добре си решила, да Hug и още нещо-молим те обърни си внимание на тази кашлица, че никак не е на добре толкова дълго време....моля те Praynig
ТонитоИмаш подкрепата на всички от форума, не забравяй и думите на Цоци по повод моментите на задържане/инвестиране на кг., честито ти минусче и пълен напред!
ВасиликиЩе го разкараш плюсчето, нали знаеш Hug
Вани ник, Амсимом/поетесо, кога ще ни пуснеш стихчИ/Изглеждате много свежи и подмладени на снимките  Flutter
ЛениКхъъъм, и ти си сега като мене - кожа и кости Laughing - щом си под 55 Wink
Честити месечинки на празнуващите днес  Hug
СлавеУспех и скорошна трета фаза  Heart Eyes
На всички останали, дет` не изброих Embarassed, много Hug и  Heart Eyes
п.п.Гледам да не ви изброявам и отговарям, че поста ще ми стане километричен
...и още нещо-вчера се ошашках от КатетоМонтана, направо нямам думи.....яко си е разбъркала хормоните, а е в такава възраст Rolling Eyes

# 577
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от досада ... чак аватара си смених ...
много ли е .... клатещ се ....
ако наред с аватара си трябва да сложа и червена точка с цифра 18 ....да го сменя а ??
Peace турни му две точки  Blush едната с 18, а другата с повечко  Blush
 hahaha hahaha налегнали са ме греховни мисли: ако така се клати отпред какво ли става отзад?
само да ми изсъхне полата веднага ще пусна снимчица на дупе в пола Joy горнатата част не ви трЕбЕ, гледайте аватара на Цоци Joy
Цоци, душо кукурузена, имам компютър на работа, нали в него се дзверя по 8 часа на смяна  Tired още два-три дена и като свърши и това чудо по-честичк ще се вясвам   Heart Eyes да не ме забравите  Mr. Green

# 578
Здравейте красавици!

Първо искам да благодаря на ЗлаВещица, че ми е внесла корекция в таблицата, както и на петичките, че толкова бързо /само за един месец/ ми направиха място на тяхната пейка.Килограми започващи с 5 не бях виждала от години, а в момента в който установих, че трайно съм 58,реших, че заслужавам награда.По този повод днес обикалях магазини като луда в тая жега, ама с нищо не успях да се наградя.Най-ми падна на сърце една рокличка, много опъната по тялото до кръста, а надолу- тип "принцеса", но беше номер за който от моя страна би било твърде голямо изхвърляне да предположа, че ще ми стане, ееее, ми да съм почнала режима поне месец по-рано, кой ми е крив!

Виждам, че са отговорили повечето на Еми, но и аз да кажа, не че е успокоение де,  но докато отида на работа минавам покрай седем колички за сладолед ...Ами какво да кажа, отминавам ги с гордо презрение,щото преди две години приех присърце като пионерско поръчение да опитвам всеки ден минимум два вида и послеееее- ма как тъй ми се свиха дрехите ,ми довчера ми ставаха.На мен още не ми е писнало от диетата, защото е минал само месец и няколко дена, но на всеки му се прияжда нещичко, едва ли е различно.Обаче като ми се прияде нещо по-така или тръгвам по магазини да разглеждам дрешки, или тук гледам снимки на отслабнали момичета и така си убивам желанието.

Поздравявам Тони26 с успеха, Тони ние сме с теб!Всички сме по този път, дали гоним 50, 60, или 70 кг, спортът е един, отборът е един, треньорът е един, само категориите са различни, но сме си ние!

Поздравления на всички с месечинки, с минусчета.
Орелия, много ще се надявам пак да ни напомниш в понеделник за предаването.Дано да е достатъчно рано, че да не закъснея за работа.Желая ти успешно представяне!

Биборана, аз още преди да пиша тук прочетох твоето стихотворение, върховно е!

Весел ден на всички, а аз смятам след 2-3 часа да си закарам заслабналото д...    до плажа, дано да не се изгубя в миналогодишния си бански!

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 14:11 от Светкавица

# 579
Цоци днеска много ме разсмя  супер си Peace,много ми харесват такива жени като теб.Оф така искам да направя кекса но колко пати се опитвам и става подметка.Днеска 6те си направя мусака от зеле а имам вав фризера от миналия пат.Моите кила мраднаха малко Crazy.ама в тази жега и с това дребното ooooh!.Хаеде приатен уикенд  bouquet

# 580
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... дано да не се изгубя в миналогодишния си бански!
hahaha hahaha най-много да изгубиш банския  Joy Joy което пък ще е радост за околните  Heart Eyes

# 581
Цоци Благодаря ти мила.  newsm51  love001
Ще гледам да не се сдухвам при задържането.Даже обмислях варианта да се тегля по рядко.Да речем на 7-10дена 1 път.  Thinking
Но за повдигане на тонуса започнах преди 2месеца да правя нещата,които ми харесват без да мисля какво ще кажат другите  Party Crazy Така ми хрумна в един ден да си сложа пиърсинг на езичето  Crazy И на другия вече го имах.  Party Party
Сега искам едно малко тату на крака и след няколко дена ще ходя да си го правя  Mr. Green
Абе луда глава съм си,само ме подчекни малко и съм за купона  Joy Mr. Green Mr. Green
По малко се вихри в кухнята  Joy Joy

Tatitt  newsm51  love001
Василики обичам постоянните и приятни компании  newsm51  love001
pilito   love001 newsm51
Светкавица  newsm51  love001 Благодаря

Благодаря ви момичета,страхотни сте.Без вас съм нищо.Вие можете да накарате умрял човек да се съживи.Без вашата подкрепа сигурно няма да успEя.Обичам вИииИииИ   newsm51  love001 smile3525 Heart Eyes  loveuuu  Kissing Heart newsm20 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart kiss lovekiss Kissing Heart

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 15:43 от tonito26

# 582
Здравейте момичета, преди време бях във вашите редици но не издържах явно ми е била слаба мотивацията.Но от скоро пак почнах диетата!Висока съм 156 и съм 56 кг.Целта ми е 47 кг.Имам две дечица и съм на 34 години.Искам да ме посъветвате на какъв режим да бъда проблема ми е че много ми липсват зеленчуците и не издържам много време на протеини.Благодаря ви!Постоянно ви чета.Много ми харесва как се подкрепяте и си давате кураж една на друга.

# 583
Забравих да ви питам когато сте на ПЗ сваляте ли?Искам да помоля ЗлаВещица ако и е възможно да ми оправи линииката.Начало 23.06 свалени 2 кг почнах от 58 сега съм 56 кг.

# 584
Забравих да ви питам когато сте на ПЗ сваляте ли?Искам да помоля ЗлаВещица ако и е възможно да ми оправи линииката.Начало 23.06 свалени 2 кг почнах от 58 сега съм 56 кг.
Добре дошла!   bouquet
Строго индивидуално е свалянето!Едни сваляр предимно през П,други през П...наблюдавай по себе си!  Peace Вещи не може да ти оправи линийката , а единствено може да те включи в табличката!  Mr. Green Успех!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт