Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 715
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 60
  • София
baci,ros4enka,Амели,pilito,karimma,lenny,prysila,vesito5,Kaili , много благодаря за окуражителните думи!!!Направо се просълзих!Чак сега осъзнах, че наистина имам някакъв видим резултат.То човек нали се гледа всеки ден и не забелязва.Понякога, като облека някой стар панталон, сама не мога да повярвам, че може да се напъха вътре още един човек...

# 61
Вярка , когато започнах диетата и аз бях решила да са 10 дни , но тогава ме посъветваха момичетата от форума да са 5 , защото след петия ден не се отслабва. Това си бе самата истина - затова те съветвам -не повече от 5 дни Simple Smile УСПЕХ!!!

# 62
  • Варна
Здравейте момичета - кокичета  Wink
Пропуснах да се запиша в предната тема, но съм я попрочела - мнооого снимки видях, на мнооого готини мацки - браво момичета   bouquet
Честито на всички, на които съм пропуснала да честитя  Mr. Green
Вярка , ударен направи до 7 дни (много от момичетата забелязаха, че последните 3 дни до 10 не се сваля), подготви се за неразположенията, които могат да настъпят в началото- най често главоболие, зареди се с режимна храна (до колкото ти позволяват обстоятелствата, четох за % на млякото - каквото има такова, важното е да е с мин. % мазнини и въглехидрати) и смело напред.
Ами това е от мен  Heart Eyes
Мда, вече са ти отговорили, но и аз да кажа  Peace

# 63
Миленски76 Невероятни резултати  smile3501 Поздравления и от мен  smile3525

Flame_jarNino4ka,  Благодаря ви за бързия отговор милички , ще се възползвам  smile3521
Аз бях решила, че максимално трябва спазвам  smile3506

k_savova За сега нямам неразположения, единственото е че се наливам с вода , че чак се подувам, но определено не я задържам.

Благодаря ви!!! Радвам се, че съм сред вас а още повече се радвам, че има с кой да споделя  newsm51

# 64
  • Пловдив
Хайде здравейте на седянката и от мен!  newsm51

Вещи, голямо БЛАГОДАРЯ!

Честито на всички с минуси, месечинки и други поводи! На новите  welcome и успех с режима. Ако сте стриктни, ще се убедите, че само ,който не е спазвал режима не е отслабнал Laughing
На инвеститорките пожелавам кураж, всичко ще си дойде на мястото.

Сега да почерпя- днес правя 5 месеца с режима.
Тегло от днес сутринта -53,9 кг  и :
ГО- 90 см , ОТ- 72 см, ОХ- 90 см, ОБ -49 см.

Това е положението при мен ! Ще трябва да се прежаля да спортувам. Иначе корема ще стърчи и ръцете ще са като на борец  rotfImbo

Усмихнат ден на всички!  newsm51

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 15:57 от iskrica_nadejda

# 65
       ВЯРКА,напълно подкрепям момичетата! HugАз също го направих 10 дни,но  между 7-10 ден не свалих нищо,освен 5 кг., от които се освободих до 7-ия ден.Това е само при мен,че следващите свалих по-бързо,без никакво задържане,като че ли нещо се отприщи.Така,че ти сама трябва да решиш-но според мен не повече от 7 дни! Rolling EyesУСПЕХ! newsm10 newsm51

# 66
Здравейте и от мен  Hug
Вещи, заглавието е един път   bouquet

При мен всичко си е в ред. Задържам. Остават още 10 дни до края на трета.

Кри, Съни, Фоли, Бачи, Ди, Ривела, Приси, Катетата, Нелките, Гуди, Славе, Геци, Аби, Ленка, Дори, Креми, Танич, Насти, Цвети, Перле, Червенко, Деата, Жедира, Марини, Ори и всички които пропускам искам силно да Ви гушна  Hug

# 67
  • София
Въпроса ми е: Как определихте колко дни да е той и ако може да споделите ефекта?
Дали да си го направя 10 дни, или пък да намаля на 5!

Вярка, аз го правих 10 дни - след 5 тия ден не свалих нищо - няма смисъл да е толкова продължително. А и момичетата казват че няма смисъл от толкова дълъг ударен. Успех   bouquet

И аз го правих 10 дни и след 5-тия не свалих нищо... Съжалявам, че се полакомих.

Момичета, кажете нещо за главоболието... До вчера нямах никакви проблеми и неразположения, но от вчера ме цепи глава. Интересното е, че никакви лекарства не ми помагат. А болката е странна, не е нон-стоп, ами примерно като клекна или се наведа и след това се изправя, се проявява като доста силно стягане, чак присвивам очи. Мерих си кръвното (щото първо това помислих, имам проблеми с високо кръвно), но всичко е наред, даже е съвсем леко по-ниско от нормалното ми. Пулсът също ми е в норма. Дайте съвети, ако сте имали подобни проблеми. Благодаря!   bouquet

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:06 от Тинтири-Минтири

# 68
          ДИАНИ,супер си,бе,момиче! newsm10 Браво на теб!!! smile3501 Заслужаваш адмирациите на всички ни!!! smile3521

# 69
Джани знаех си аз каква си красавица станала.
Страхотно , просто супер. Hug

# 70
Джани страхотна промяна  smile3521 smile3501 - браво

# 71
Миленски76, Джани, Мамс Сваляйте да сваляме, та да ги свалим!  Laughing
............. и да задържим, че това е най-трудното...  Tired

# 72
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Въпроса ми е: Как определихте колко дни да е той и ако може да споделите ефекта?
Дали да си го направя 10 дни, или пък да намаля на 5!

Вярка, аз го правих 10 дни - след 5 тия ден не свалих нищо - няма смисъл да е толкова продължително. А и момичетата казват че няма смисъл от толкова дълъг ударен. Успех   bouquet

И аз го правих 10 дни и след 5-тия не свалих нищо... Съжалявам, че се полакомих.

Аз пък правих 10 дни и се радвам, защото повече свалих през втората половина. Но не смятам, че ти трабва да правиш 10 дни, след като искаш да свалиш 13 кг. Все пак моята цел е 35 кг, затова си позволих 10 дни!

# 73
vesito5 Тинтири-Минтири Разбрах  newsm10 Аз почанах в понеделник и ще изкарам 1-вия до неделя.

djani Направо онемях  smile3521 Браво  smile3501 Ееех кога ще стана и аз така!
Аз мога да ви се покажа сега каква съм:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257283&photo=4
Живот и здраве, ще сравнявам някой ден  newsm47

# 74
Джани браво на теб направо ми скри шапката  Grinning ! Дано всички да успеем да постигнем твоите резултати !  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт