Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 776
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Пловдив
Поци, нали знаеш, че тук се следи строго, играят тигани и няма таквизи "от 40 грама нищо няма да ви стане"  hahaha

# 647
Гуди  smile3501, полата ти седи чудесно.

# 648
Поци тъкно да те погна аз с тиганите ..............и Вещи си влезе в ролята на Вещица ....
но и аз да си кажа  smile3513
"ПОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.....кви са тия 50 гр ...ква е тая кола за обръщане .... нали съм ти казала за алкохола !!!!!!!!!!!
НЕ МЕ ДРАЗНИ   newsm61 fight..... ако искаш предлагай колкото искаш торти шоколади и подобни ...на мен не ми действат ...нооооооооооо алкохола е друго
аз не мога да мина В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ С 50 гр..... това е количество за промивка на венците ...

Гуди що само в къщи да я носиш .....я си разходи новата поличка из Козлодуя ..... а твоя "домашен"ако иска да ходи 10 метра зад теб ..... и да ГЛЕДА ...... що е то "ПОДХВЪРКАЧЕ'.....

# 649

Виждали ли сте на пазара зеленчуковото олио / от домати, кратсаваици, пипер и знам ли кво още /? Ккаво мислите за него като за намазване на тавичката за печене ?
В Германия има от лен , от магарешки трън и от незнам какви си друго. Купих си от лен, предполагам, ще разхлабва. Но ще си го позволя едва в трета фаза, вероятно.

# 650
Поци, не дразни Цоци

Гуди, подсвиииииир, супер е полето/дупето Crazy .

Афродита, нека да съм първата, която ще ти пожелае Честит Рожден Ден!!! Нека всички хубави неща, които си пожелаеш се сбъднат

# 651
Афродита, Честит рожден ден.
Продължавай смело напред
със здраве, любов и късмет.

Така, мене май ме гони безсъние, та ще правя поредната изповед.

Момичета, вие и вашите снимки сте ВДЪХНОВЯВАЩИ. 
Признавам, че покрай Дюки, ми хареса отново да редя рими. Вторият им опит е тъй да се каже по поръчка (може да стане поддържаща реклама на един бебешки продукт), но това не е интересно.

После мислех да пиша за надебеляването - нещо от сорта "колко трудно се живее, дупето когато напълнее" или по-филосовско "да качиш един килограм - удоволствие, угризения, срам", но се отказах, защото:

1. Тъпо е да се възпяват отрицателни емоции
2. "При нас е весело" - добро, настроение, усмивки, подкрепа и прекрасни снимки, на които се виждат отслабнали и подмладени жени, с весел пламък в очите. И реших, че не е прав Недялко Йорданов, когато казва "Младостта си отива", поне не и за нас.
За всички, които споделиха снимките си и за тези, които ще издържат, и ще споделят в бъдеще...

Младостта се завръща
след стопените с труд килограми.
Огнена, страстна, могъща
появява се пак същността ми.

Беше просто прикрита
с наметало от малко сланини
и заедно със целулита
изчезнаха много години.

Младостта се завръща
зряла, отнета, красива.
Аз отново съм същата
дива, игрива, щастлива.

# 652
# 653
Поци, нали знаеш, че тук се следи строго, играят тигани и няма таквизи "от 40 грама нищо няма да ви стане"  hahaha

Знам Mr. Green

# 654
Добро утро 

Афродита , ЧРД ,ждраве и късмет в живота ти желая newsm59  cook

Гуди , полата ти стои чудесно , никакво носене само в къщи  smile3521 smile3525

Стоя си с кафето пред компютъра и чета среднощните ви писания и Joy Joy Joy

Нещо Кантарев се мъчи да ме зарадва днес , но ще видя със сигурност по-късно след 00.

Поздрави на ранобудното балконче Тонито 26 , Свидничка , Илейни + 1 скрит и 1гост  bouquet
Приятен неделен ден момичета  umbrella  Nature Partly Sunny

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 07:21 от bermudez

# 655
Добро утро съкровища мои   newsm51

bermudez Добро утро...прекрасно кафенце  newsm51  love001

Афродита ЧРД   bigdance2 Tada nbirthday

Днес нямам килца за отчет,ама съм доволна от свалените до тук  smile3521  love001
Снощи на работа един колега се бъзика с мен,че щели да ми паднат панталоните като съм ходела  smile3532 newsm62 Ма те верно ми стоят като торба.В ханша,талията и бедрата доста стопих. Whistling

Прекрасен почивен ден от мен.Много слънчев и много усмихнат. Обичам ви  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 656
  • София
Добро утро, момичета!
Бермудез Hug, мерси за кафето!
Гуди Hug, страхотна си с ттази пола,  как ще я носиш само вкъщи  #Crazy И какви краченца си изваяла, само за показване!  bouquet
Афродита, честит рожден ден!  newsm38  Gift baloni
Свидничка  Hug видях те на балкона! Честито дипломиране!  bouquet И аз имам пациент за теб  Laughing Тя не е на Дюкан, но също е на режим на хранене  Laughing
Когато Поци пусна диетата със сланината, беше пуснал и една друга, но не мога да се сетя каква  newsm78 Така не съм се хилила през живота си  Joy И в тоя линк обаче има страхотни попадения  Joy
Лени Hug, забравих да те поздравя за постигането на целта!  bouquet Нека трета фаза е уютна за теб, че ще е успешна, нямам съмнение!  bouquet И браво за цигарите!  bouquet
Кв08  Hug добре дошла с тази амбициозна цел!  bouquet Понеже явно ще сме доста време заедно, измисли някакъв по-човешки ник, да ти викаме някак  newsm78 например Кева или нещо такова  newsm78
Ако има други нови - добре дошли и на тях!  bouquet
Тонито  Hug знам колко е стимулиращо да имаш всеки ден минус, но не става (пък не е и полезно за организма, освен ако всекидневния минус не е 100 гр) Твоята цел е повече от амбициозна, така че ще трябва да се подготвиш и за задържане, и за плюсове, и за дъъъълго дъъъълго сваляне. Успех!  bouquet

# 657
Добро утро, красавици!
Одзверила съм се от 6-нула-нула в неделя - е, човешко ли е това? Не мога да се позная! Барем по кафе да бях направила... ех, bermudez, бързак такъв! Мерси   bouquet!
Рожденичка сме си имали - Афродита, много здраве, любов и късмет!
Цоци - разконспирирах те във форума на Розали - само дето там не ги мяташ тези валчески образувания...  bombs дето при мен вече липсват  Sad. Цветистият си стил няма как да скриеш.
Тонито -  Wink
Кри Heart Eyes
Не ми стигаше вчера одисеята около зеления фасул, ами след обяд благодарни съседи домъкнаха кофа и половина (!!!) сливи. Наложи се да варя и сладко! Казвам ви аз, че не мога да се позная...
Затова днес ме награждават с плаж!  sun
Кантарчето се опитва да се отклони леко у лево, но ще чакам да се реши твърдо накъде ще я кара, и тогаз ще отчитам. Все пак е кеф newsm26 !
Спокойна и мързелива неделя от мен! Ще ми липсвате, а и как ще наваксам с четенето?

# 658
 nbirthday на Афродита! Много здраве и любов!  bouquet

Днес е Петров ден! Честит имен ден на всички именици!  bouquet

Събудих се и аз рано-рано. Направих кафенце и кексче в MW и след малко ще закусвам.

Гуди полата ти стои страхотно. Разходи я спокойно навън и ще видиш как мъжът ти ще почне да те пази от чуждите погледи. Wink

# 659
Момичета, с ужас установих че имам новопоявяващи се стрии от вътрешната страна на бедрата, което ме изпрати в небитието от ужас как да се справя с тях. Сега ползвам крема на Дева слим ефект, май ще трябва да си купя и този за стрии, кажете така ли да направя, изобщо незнам? Аз си имам едни стрии по задника, ама те са старички, ама кой да ми каже на мене на 14 години, че като си правя експерименти с разни тъпи диетки ще си навлека стрии, дето после нямат изчезване....
ДАЙТЕ СЪВЕТ, моля!

Приятен ден на всички, ама сме си ранобудни а?  Joy

аз днес минус нямам, но и плюс нямам, което напълно ме задоволява, сега съм си 57кг., другото което ме тормози е корема, имам чувството че си е големичък и да ви кажа, май ще трябва коремни преси да почвам Sad ама няма как ще почна, искам да го стегна, макар и да стане бавно

Общи условия

Активация на акаунт