Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 784
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Афродита, честит Рожден ден! Щастие, късмет и любов!   

# 706
Здравейте момичета! Дълго ме нямаше, но все пак минавам да ви поздравя!  Hug Бях по чужбина, насам натам... Удържах режима и се чувствам чудесно. Ето че сега след 2 месеца съм само на 1 кг. от крайната цел. Simple Smile Благодаря много както на Дюкан, така и на всички вас. Исках да споделя с всички, че тези 13 кг. /малко или много са сами преценете/ наистина промениха много неща в живота ми. Чувствам се наистина чудесно. Подкрепям режима с две ръце и гарантирам резултатите. Остава ми третата фаза разбира се, но не мисля че ще имам проблеми.

# 707
ОХххх единствената ми "радост" днес е форума и хапването ( ПОДЧЕРТАВАМ РЕЖИМНО) ....

Пали ...и на мен Дюканския калкулатор ми показва 67кг но аз съм си поставила за цел 75 ...мисля да карам до 74кг ..и да мина в трета фаза ....все пак аз съм една жена на 22 евро ...и между варианта да добия тяло на 22 годишна ( облечено че иначе кожата и стрийте ще си кажат своето) и лице на бабишкер ...предпочитам тяло и лице на ГОТИНА ДАМА на 22 евро ..... затова целта ми е "по скромничка "...искам да кажа и на другите момичета които вече си мерят годинките в евро и имат да свалят "силни цифри" (20-30 и повече кг ) .... "НЕ СЕ УВЛИЧАЙТЕ В ЦЕЛИТЕ".... поставете си цели които ще ви направят "привлекателни жени"..... аз лично не смятам че
привлекателна = кльощава .... е едно знам че привлекателна е много различна от дебелана ...но не е и кльощава ...

Орелия ...не ти пада тефлона на тиганите ....защото готвиш ти ....я ми ги подай на мен ....след 'прегряване над допустимите градуси ...и усилено разбъркване с метална вилица на бърканите яйца ....ха познай 'непокътнат " ли е техлона .... моя мъж каза че най големите семейни поражения от моята диета ще са наложителната тотална подмяна на кухненската посуда и гардероба ми  ...и щял да бъде доволен ако докато съм на режима не подпалим блока .....

Mira(vatan1919) .....малееееееее миличка въобще не ме вземай за пример .... ще те изхвърлят от вкъщи .... аз мила винаги съм била "черната овца " на фамилията ...като се омъжих веднага завладях същата позиция и във фамилията на мъжа ми .... винаги съм била - луда непокорна глава ... неуправляема .... като майка и домакиня съм пълен крах ... и на 22 евро (години) ...не ми дойде ума в главата ...пия (като съм на купон всеки истински казак би ми завидял) пуша като комин ..... когато се ядосам псувам като каруцар ( наскоро на един обекта така ме бяха ядосали че пуснах пълния си речник в действие и после като ми мина единия от майсторите каза че щял на обучение да дойде щото съм владеела ругатни на няколко езика - български цигански турски и английски ) ....... като майка .... там най добре ме охарактеризира моята родна майка тя казва за мен ...че съм "чудесен пример каква НЕТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕДнА МАЙКА".... и досега е загадка как дъщеря ми оцеля 20 години - не си научих дъщерята да готви да шие плете и домакинства но за сметка на това от 12 годишна я водя по купони и дискотеки .... и забелязах понякога ругае по един много познат на мен начин ...и на купони пие без да се напива .... така че ..... не ме вземай за пример ....

малее пак се олях с писане .... а и както съм "добре хапнала " така ми се полягва нооооооооооо "тръстиката ме зове ".... май пак повтарям експеримента ....режима с ядене или с тъпчене се прави ....

# 708
  • Бургас
Ами Цоци аз какво да ти кажа,това което описваш май може да  направим конкурс за открийте разликите м/у Мира И Цоци,мисля че ще е една само,че дъщеря ти е на 20год а моите са малки. Embarassed
Така че продължаваш да ми ставаш все по приятна и забавна.

# 709
  • Пловдив

Фанси, мерси много за всичко   bouquet
А в неделя като се тръгне от там в 11 часа в Стара Загора ще се съберем ли на обяд? Въпросът ми е към всички, които ще сме там.

# 710
Жозефа, какво значи, че килограмите на бременността не се броят. Натрупаните и задържани след раждането ли? Понеже ме хвърли в размисли да ви разкажа за моето напълняване, резултат от 2 бременности. Бях 58 кг, станах 80 кг. СЛед първото раждане излязох от болницата 71 кг. Успях да ги смъкна до 65, но след спиране на кърмене и промяна на обстановката се увеличиха до 72. Забременях след 9 месеца на 70 кг, достигнах 96, след болницата бяха 85. Смъкнах с Ипократис до 77,7. Няколко месеца пауза и с почти  толкова влязох в Дюкан преди седмица. Кой килограми трябва да гледам??? При калкулатора смятах 77.  newsm78

Днес отчитам - 400 гр.  Peace А съм в МЦ и в ПЗ. Много съм доволна. Не очаквах, че и при ПЗ ще смъкна нещо. Довечера отиваме да грилваме при едни приятели и да гледаме мача. Стискайте палци и викайте за Германия , ей!  Laughing

# 711
  • Пловдив
Не се броят килограмите, с които сте били в 9-тия месец, когато сте отишли да раждате.

ПЛОВДИВ - СРЕЩА - 2 ЮЛИ - 19 ЧАСА - РЕСТОРАНТ "СТАРИТЕ БЪЛГАРИ" - НА ВТОРОТО КОЛЕЛО НА ПАНАИРА - 50 МЕТРА НАДОЛУ ПО "БРЕЗОВСКА" ОТДЯСНО

# 712
  • Стара Загора
Честит рожден ден Афродита за теб с най -добри пожелания.

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 16:18 от suzana63

# 713
Привет на всички!!!! newsm51
Ужасно много ми липсвате ,ама пусти задачи !?  ooooh! 1dishes clean clean
Нямам време да прочета нищо,инъче съм си режимна и резултатите не закъсняват ,което много ме вдъхновява . newsm10
Съжалявам ,че срещата съвпада с жътвата при нас ,инъче бих дошла  motor
Благодаря ви за новата тема и рецептите ,че ако не са те незнам . newsm78
Афродита,нека станеш ослепителна красавица с здраво тяло и непоклатим дух. bdbaloni happy bd  party023
На всички останали пожелавам много минусчета и месечинки с Дюкан . smile3525
А з ще гледам да открадвам време за да бъда тук с вас.  smile3518smile3506  newsm17smile3515
А утре ми пригответе местенце при вас с месечинките ,щото и аз идвам да си наместя поотслабналото дупе там. Rolling Eyes Sunglasses Peace

# 714
Хайде по едно следобедно кафе

# 715
Катя*   Hug Няма да е лошо сега събудилите се да се възползват от почерпката  smile3507 Аре побут де....днес неделя много малко сте писали...аз викам докато съм спала има поне 5стр за четене  smile3516 smile3506
Я по живо ...раз- два,раз-два,раз-два ...долу-горе,долу-горе...легни-стани,легни-стани иииииииииииииии.... newsm18  261uu newsm19 running jump

# 716
Вещи може ли да дадеш адреса на ресторанта? Много искам да дойда и да се запозная с вас. Hug

# 717
И все пак ходих на плаж, то се оправи времето Sunglasses
Мязам на забравена в тостера филия, то вече няма накъде да чернея.  Simple Smile

Mira(vatan1919), хареса ми, не е да не ми.  Wink Но ми е отегчително и скучно, да беше 2-3 дни - да. Но цяла седмица -  Tired Почивка е, да. Но на мен ми е бездействие. И знам, че звучи неблагодарно и едва ли не превзето, но така се чувствам и не намирам смисъл да се превъзнасям колко ми е супер и колко велико си прекарвам Grinning Аз, че нямам угода - е вярно. Но пък и за пръв път сме сами и за толкова дълго и явно това не е за нас. Поне ще си знаем Simple Smile

Цоци, изобщо да не страдаш, че уж не си добра майка - то не винаги зависи от теб. Мен майка ми се опита на всичко "женско" да ме научи, ама не би. Докато не си строших лично главата не мирнах. Нито я послушах за нещо, нито почерпих опит от нея. Да готвя се научих след като се ожених, като "научих" е много силна дума. Да въртя къща - все още нямам претенции да мога, макар че съм домошар страшен и много си обичам къщата, и всичко в нея да е под конец, изрядно.
А за псуването - можем състезание да спретнем, и моето обкръжение не пада по-долу от твоето и са много цветисти речниците на колегите, та доста съм попила. Grinning  А за пиенето... Ще си замълча, че кой знае как ще се изтълкуват, ако си споделя пиянските одисеи. Докато не видя дъното на чаша/бутилка не ставах...

Хубава вечер от мен, подрасках малко, после ще ходим някъде да гледаме мача.
И да идва утре, чеееееее Crazy

# 718
Честит рожден ден на Афродита и от мен!Здраве, любов, бляскави успехи и разбира се-умопомрачителна фигура!
Честит имен ден на всички празнуващи, както и ако имате близки с имената Петър ,Петра, Петя.Здраве и прослава на името.

поздравявам Цоци за успеха, впечатляващо е числото свалени килограми!
Браво на Беборана за стихотворението, много е истинско, аз по себе си чувствам, че освен килата си отиват като че ли и годините от мен!

Иви Бейби, аз слагам в палачинката малко водичка.Като я изсипя в тигана я дооформям с лопатката за торта да не се разпилява и да има по-естетичен вид.Изчаквам да се запече, след което разтръсквам тигана и ако се е опекла тя се движи свободно.После я обръщам.Тъй като също не съм от най- добрите домакини, надявам се да не ми се смеете на "технологията"ми, но така най-добре ми се запазва и оформя палачинката.

Утре имам среща с Кантарев, да видим.Тегля се само веднъж седмично, не от силна воля, а да не се ядосвам често, ако има за ядосване, ако пък има радост-да ми тръгне добре работната седмица.

Усмивки, слънце и минусчета на всички!И довечера да викате за Испания!!!

# 719
За кратка почивка е време ...като в онази детска пестничка за лека нощ ....

днес станах на 'на канцеларски плъх ".....

Светкавица ...впечатляващи са Кри Бачи Вещи .... те са ИСТИСНКИ ВЕТЕРАНКИ .... аз още съм в зоната на масовия резултат .... нооооооо понеже съм амбициозно същество .... и съм на принципа "като ще е гарга да е рошава ".... съм режимна като истински новобранец

Ори .... хич не се тормозя от факта че никога няма да ми присъдят приза "майка отличник"...то и моята майка жената като се стара толкова ...кво направи ... аз пак магаре си излязох ... а и като гледам щерка ми въобще не страда от факта че има 'лудичка майка "...а като гледам в форума сме все "мъжки момичета ".... можем да излезем насреща на един отбран "МЪЖКИ (мачо) " отбор ....и да ги напием ...и записки да си водят на псувни и ругатни ...че и в "техните мъжки професии " да ги "гътнем погръб " ....

Общи условия

Активация на акаунт