Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 882
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Татит, предположих,че знаеш,но ми напомни как  един приятел на дъщеря ми я беше попитал с по-особен тон "абе, майка ти кога ви е родила ?" и тя много засегната му беше обяснила  Grinning . Та разяснението го направих за тези които ме подозират в нерегламентирани контакти в тинейджърска възраст  Mr. Green  .

Карима, статията е много  странна.Омешана е теорията,че мазнините махат мазнини (ВМ диета) като е включен и шоколада за разкош  Grinning .

# 346
Здравейте момичета. Нямам време да ви пиша , все още не съм се записала в темата. Немога да се похваля много в момента съм 75.800.Имам малък напредък на кантар. Аз видомо не намирам разлика. Но вижте сами:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=222515
http://www.snimka.bg/profile.php
можеше и повече да сваля , но не съм сериозна.

# 347
La Fornarina страхотна си,моля те пусни някоя снимка на децата да ги видя.За разлика от тебе аз съм на 36 а сина ми на 6 и имам още по голямо задължение да изглеждам добре и да се преборя с килограмите, защото когато той ще стане на 20 аз ще съм ехеееее...

# 348
Зравейте,аз не пиша много често,просто защото нямам време Embarassed но за сметка на това ви чета от първото до последното мнение.На 31.05 започнах режима и днес вече съм -8 кг Mr. Green Бях 65 днес днес съм 57,много съм щастлива и 50% от това постижение се дължи и на вас Hug  bouquetБлагодаря ви

# 349
  • София
Здравейте момичета. Нямам време да ви пиша , все още не съм се записала в темата. Немога да се похваля много в момента съм 75.800.Имам малък напредък на кантар. Аз видомо не намирам разлика. Но вижте сами:
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=222515
http://www.snimka.bg/profile.php
можеше и повече да сваля , но не съм сериозна.
Заключила си снимките.

# 350

снимките на лени27 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222515

разликата ти е огромна   bouquet

# 351
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Честита месечинка на Вани - чудесно изглеждаш   bouquet
Карима, когато ти си започнала диетата, Вани е влязла в 3-та фаза, не се заблуждавай че сте почнали по едно и също време  Whistling А за да видиш снимките на Лени, трябва да влезеш през профила си в снимка.бг
Лени27, който не вижда разлика, да отиде на доктор  Mr. Green
Много момичета се похвалиха със свалени килограми - браво момичета, само така   bouquet

# 352
  • София
Майката на Хриси, пускам ги пак специално за теб.Наистина имаме и това задължение към децата си -  да се гордеят с нас

Лени27, има,има разлика и то очевадна ! Браво !

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 11:48 от La Fornarina

# 353
  • Варна
Момичета,здравейте отново от мен.Кажете вие във втора фаза по колко сваляхте.В книгата пише по 1 кг на седмица,а аз от три седмици съм в втора фаза и не мърдам почти-общо за трите седмици-1 кг

# 354
ВЪВ ВТОРА ФАЗА СЪМ ОТ МЕСЕЦ И ЕДНА СЕДМИЦА. Свалих за това време 8 кг

# 355
La Fornarina - момичетата ти са много хубави, ти си супер майка и съм сигурна че се гордеят с такава красива майка, плюс това са големи и вече можеш да го удряш на живот, а моят син тази есен е първи клас и зора сега ще започва.Да са живи и здрави и много да те радват.

# 356
Здравейте момичета от 10.06 съм на режим Дюкан,дотук -6кг общо(имам -2 кг от плодово гладуване),много ми допада този режим,по принцип си чета книгата и няма да досаждам с въпроси,евентуално от време на време ще моля за подкрепа   и ще се възползвам от рецепти,така че моля публикувайте какво успеете .Аз също мога да споделям рецепти с вас, ако искате.А забравих да пиша искам сваля до 60 кг,сега съм 74 кг,Дюкан почнах от 78,преди това 2 свалихс череши(бяха три ,ама като се захраних и станаха два ).Висока съм 165 см.

като чета това следва че днес ти е 18ден на Дюкан, а преди три дни си била свалила -4кг.
Е как тогава от три седмици си във втора фаза и въобще от началото на режима досега колко общо си свалила?

Момичета,здравейте отново от мен.Кажете вие във втора фаза по колко сваляхте.В книгата пише по 1 кг на седмица,а аз от три седмици съм в втора фаза и не мърдам почти-общо за трите седмици-1 кг

ако са 4кг общо въобще не е малко, а ти остават още 12 дни да направиш месец на режима.
Я първо обясни точно и ясно откога си започнала режима и колко общо си свалила

забравих и това от вчера
Момичета да ви се оплача,от три дена не мога да отида в тоалета.Пих сега зелен чай ама не действа Sad.Килограмите продължават да са -6 и не мърдат,сега почвам 5 дни ПЗ дано ,зеленчука подейства разхлабващо ,че ще умра направо.

струва ми се че си отслабваш много добре, но ти се събират обстоятелства и си се ошашкала.

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 11:50 от svetlat

# 357
  • Варна
Вани Ник, много си жизнерадостна , но аз и от постовете ти съм останала с такова впечатление newsm51 . Чудесно изглеждаш. Чакаме и по-нови снимки  Hug

Ла Форнарина, вече съвсем ме хвърли в джаза / с годинките/. Седя и ти гледам снимката, на която си седнала на стълбите и повече от 25 - 28 не мога да ти дам. Пък дъщеричките ти са просто прелест. След има няма 17 г. и моята ще е абитуриентка . Межд другото каква козметика ползваш за лицето ?

Лени 27, и при теб има голяма разлика преди-сега. Защо мислиш ,че не се забелязва  newsm78

Да попитам, имаше няколко момичета, които вземат Хуск- какво представлява - хапчета, прахчета или какво и  по-колко се взима на ден. Май ще ми притрябва.

Момичета и не забравяйте - днес е петък  Laughing

# 358
La Fornarina, вдъхновяващо присъствие имаш - а двете ти принцеси са просто прелестни!!!!!!!!! Нека ти пожелая щастие  bouquet, макар и да не се съмнявам, че си щастлива Simple Smile

barbyytoo, само така, момиче!!!!!!! Peace

leni27, определно имаш разлика - тук много момичета се оплакват от липса на подкрепа у околните /пуста завист и липса на възпитание/ - но сайта е и за това - да си споделим какво ни тежи - не само килцата в повечко ни свързват май...Успехи и усмивки!!! Simple Smile

Lo1, страхотен резултат - даваш ми надежда, че след бързото сваляне в началото и аз ще успея да си сваля излишните сланинки...бързо.  bouquet

Приси, преди време си бях купила Хуск - на прах в кръгла кутия - ама нещо не се "зарибих" - незнам дали има хапчета - може би другите момичета ще ти кажат - аз се справям с чай Сание при проблем /ако ще пиеш Хуск за това Embarassed/.

Поздрави и на тези, които не споменах!!!!! Simple Smile

# 359
leni27 , аз пък не намирам прилика Mr. Green . Страхотно постижение, браво. Само напред  bouquet

Тинтири-Минтири, ето моето меню:
- сутрин: кексче в MW евентуално с малко кис. мляко или прясно отгоре или извара за соления вариант
- обяд: 1 бутче или 1 чиния манджа (дробчета или воденички или мусака), която като количество да ме наяде наистина
- следобяд: 1 цяло кисело мляко със Степ
- вечеря: същото като обяда
- следвечерно (почти винаги ям и късно, защото късно си лягам и огладнявам докато легна): или си правя крем без карамел или кис. мляко. Ако съм на ПЗ си правя салата

Ако обичаш много сладко (а защо си мисля, че ти го нямаше тоя проблем newsm78 ) разпредели си киселото мляко на порции. Ако го нахвърляш на чашки примерно, може би ще ти е по- добре, защото ще хапваш по- начесто и може би по- ще ти засища ищаха така. Изварата я ползвам само за сос към яденето. В смисъл не си "гърмя" млечните, ядейки ей така изварата.
Но ако не ядеш много сладко, съвсем спокойно си слагай мляко/извара на яденето.
Ако ти липсва междинно ядене вземи си рулца от раци (ако обичаш, де). Шунка (филе) също е добър вариант. Риба-тон в консерва- също. Варени белтъци също са подходящи за похапванията.
Иначе те разбирам: и моя капацитет е сериозен и не мога току-така да се нахраня с нещо "нормално" като порция Tired . Което от своя страна почна много да ми тежи на джоба, ама няма как, хванала съм се- ще устисквам.

La Fornarina , еми и с панталон си хубава Sunglasses

Наирянка, от няколко дена се каня да те питам: как вървят танците Grinning ? Харесват ли ти (аз ги обожавам)?

Общи условия

Активация на акаунт