Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 732
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 480
Фоли инструктора ти е страшен Blush

# 481
Катя*    love001 Tatitt   love001 vani_nik   love001 radius  newsm51 без вас и това нямаше да постигна   love001

Абе момичета,квой туй бе ...баси снимките ,баси мъжете newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

НИдейтИ тъй бре,ше падна от кантара  Crazy Crazy Crazy

# 482
Абе момичета,квой туй бе ...баси снимките newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Тонито, слез от кантара, ей тоз ще ти вземе мерките, те са важни Joy
http://images04.snimka.bg/000202245.jpg
Весе, ей ти и на теб един, почвай тренировките  hahaha
http://images04.snimka.bg/000202130.jpg

# 483
  • София
Тонито, поздравявам те за минусчетата от линийката Hug
таковата, нема ме... Embarassed

# 484
на всички ви  Hug

аз днес пак имах невероятен вълчи глад, мисля че най-накрая на деня успях да го утоля, само дето не успях да си взема дозата от пакетче рулца от раци (6-7 броя) и сега ми е терсене, ама не съм гладна сякаш след вечерята и яденето като разпрана, откъде мми идва туй незнам... иначе се старая последното ми ядене да е 2-3 часа преди лягане...

приятна петък вечер, утре ако имам някой съществен минус рано рано ще ви информирам

като се гледам в огледалото виждам че съм отслабнала, но все ми се струва че дори и като достигна целта ще ми трябва още да сваля 1 кг или 2кг... все ми се струва че не е достатъчно, виждам сланини, а представяте ли си преди какво е било, ужас, да де вие ще видите скоро като пусна снимки каква съм била... покрай мен доста хора ми казаха че съм отслабнала, а аз искам още, между другото гледам си и BMI защото ако ми е под нормата, няма да имам сикъл, тъй че все пак няма да прекалявам ще е в рамките на нормалното

чаоооо, сори че се увлякох в поста, ама просто исках да ви споделя
  love001

# 485
Абе момичета,квой туй бе ...баси снимките newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Тонито, слез от кантара, ей тоз ще ти вземе мерките, те са важни Joy
http://images04.snimka.bg/000202245.jpg

Оооо на какааааааа  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508
той май ми е батко,ама карай  tooth tooth tooth tooth

foli  newsm51 накара ме да подскоча от столаа,тъкмо бях задрямала  newsm08 newsm08 newsm51

pilito   newsm51 smile3525 newsm51 Благодаря!

# 486
Ами аз да започна да Ви чета само в петък ли newsm78 Joy Joy Joy!
То много хубаво бе Mr. Green.
От мен една радост за мен де,видях и аз на кантара 67,800кг. Crazy,току виж взема и отслабна и аз като Вас Flutter.

# 487
  • Пловдив
Редактирам да кажа, че съвсем вече съм изкуфяла  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 22:54 от ЗлаВещица

# 488
Тонито, ще умра от любопитство. Колко кила си, че искаш 75 да свалиш?
Момичета, топя се, топя сееее. Моя кантар мери процент мазнини - падна под 30. доволна съм. Иначе килата са 73,5, а искам да бъда 57. Тази информация за Вещицата, като поправя таблицата да отметне и моите скромни 3,5 кила в името на общата победа  Heart Eyes

# 489
Тонито, целта ти е да зачезнеш ли? Че да свалиш още 70 кила ми се вижда доста далечна цел  Joy
Доколкото си спомням от представянето на Тонито, драстичното й напълняване е след бременността... Което не означава, че не й е време за още едно! Каквато и да е целта е достойна за уважение.

# 490
  • Пловдив
Ами предполагах, че е 70, а е била 75 и е объркала лентичката  Sunglasses

Ама това, което пиша само оправдава заглавието. Дали това, че денонощо от една седмица съм с три деца до 3 годишна възраст ме оправдава?  newsm78

# 491
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сладурчета-Дюканчета,  Blush кака ви се появи (пак)  Blush
Утре е ден за отчет, а аз не мърдам на никъде май  Confused то и мерките не мога да си взема  Blush

нощни смени съм и сутрин съм препълнена с кола, кафета и вода, след това поемам "втора" смяна с малчо, че е болничък и не може да ходи на градина  Sad
едно е сигурно, не свалям на килограми, но мерките продължават да шават надолу Laughing
по случай "годишнината" си купих къса дънкова поличка - още се бъзикат с мен в къщи  Crazy приличала съм на "подФъркаче"  Mr. Green
снимка ще има, ама друг път  Crazy

поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=9muzyOd4Lh8
използвайте с "материал"  по избор от петъчната изложба  Mr. Green Mr. Green

# 492
Вещи, погледни поста ми под твоя редактирания. Мерси  Mr. Green

# 493
Мимичета ............с тия петъчни "почерпки "....съвсем ме вкарахте в "депресия".... рекоха да понаваксам с четенето .... че то колко "чист протеин "поех само за последните няколко страници
АМА МОМИЧЕТА ....аз съм тази петъчна вечер на "ПОСТ И МОЛИТАВА " ...демек "МЦ и СОБСТВЕН СЪПРУГ В КЪЩИ "...имайте малко милост към старата ...Цоци

# 494
  • София
Моля ви не ме бийте за анти-режимния въпрос, отговорите може и на ЛС...
Какво правите като ви писне?
Знам, че всичко е в ума, но имам моменти, когато сверски ми идва да
зарежа всичко и да изям ...... или ...... или ....... и простооо...ми писва ми

Общи условия

Активация на акаунт