Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 769
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 795
Veneras, бравос! newsm81 Супер секси бански и визия, твоя човек добре че ту пуска така.  smile3521

# 796
Добър ви ден. Hug

Наирянка,ЧРД и от мен.Всичко най-хубаво ти пожелавам и сбъдване на всичките ти мечти newsm59  party023  Gift

veneras, направо ме разби с тоя бански-страшна си,перфектна просто.Скачай в трета. newsm74 newsm10

Моя кантар най-после се размърда,след 2 седмици застой.Сега имам -1кг. и вече съм 69кг.Моля на пейката на шестичките малко да се посместите,да се наместя и аз. newsm44

Приятен ден от мен с много минуси smile3525 newsm10  love001

# 797
  • София
Влизам да се похваля. Вече твъдо напуснах пейката на седмичките! И моля шестичките да ме приемат на тяхната, като се надявам много да не се заседя там  Laughing. Вещи, като имаш време, моля те, поправи ме в табличката - вече съм 69 кг., или -6 кг.

Не съм ви чела, ще гледам до довечера да наваксам. Утре заминаваме с малкия в Плевен, та ще се "видим" след 1 седмица. Желая ви много свалени килограми!

# 798
Наирянка, newsm59!!!
Да си жива и здрава и много,много щастлива ти пожелавам!!!
Аз съм се закотвила на 68кг от около 10 дена и не мърдам Tired.Вещи,можеш да ме смениш в табличката,понеже си изместих малко желаните кг-сега реших да се боря до 62кг,въпреки,че калкулатора на Дюкан показа 64кг.
Елена_82,от къде ме позна?Да,от Габрово съм родом.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 13:25 от афродита

# 799
          ВЕНЕРАС,много положителни емоции с новия бански.Страхотна си! Hug Hug HugИ на мен ми остават 2-3 кг.да те стигна,ама искам и ощееееее #Crazy #Crazy
           НАЙРЯНКА nbirthday newsm38  party023МНООООООГО здраве,радост и късмет,мнооооого свалени кг и см. ти желая от сърце!!!

# 800
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Поздравления на патерица за Афродита - ЧРД, месечинки на  Цоци, Slave, Byrne, biborana, Goody, Slavito, lenny_pld, nush, Dorchester, Манна, Пухче, Мишле, valonte и всички имали поводи през почивните дни   bouquet
Честито и на днешните месечинки - Nelly82, Deata, Sisita82, Nino4ka, angeliclove, pussycat и на днешната рожденичка Наирянка    bouquet, както и на всички свалили по нещо  Wink през почивните дни  hahaha
Венерас, чудесен бански - готина визия  Wink, за съжаление никога няма да изглеждам като теб  Sick

# 801
Лелле , накарахте ме да се изчервя момичета newsm51.
Весито 5,
Калушка,
Рокипаган,
Скорпия,
К Савова
Дидии

Много много прегръдки и целувки за вас!

А за влизането в трета съм си казала на 20 юли. С старта на почивката и морето, а искам и още мъничко да сваля, от коремчо и паласките.

А за банския и аз много се радвам , затова го споделих с вас.
Горнището няма да влиза в употреба -пека се по монокини, поне тая година ще съм с по изрязано долнище, а няма да си крия големия задник в боксерки.
Моя човек и дума не дава да се пека с горнище-абе луда работа е .
На приятелки ако може с фередже на море, а моя не та не   smile3534
Ама това е положението.
Много ви обичкам newsm53

# 802
veneras - супер си с банският, нямам думи нали знаеш че ще си най красивата на плажа и естествено е да се печеш без горнище, преди да надебелея никога не слагах горнище, сега вече се налага.Най хубави емоции с банският и без него.

# 803
Венерас... ти ме остави с отворена уста... егати... (как да го кажа най-прилично) бюста... е не.. това не е справедливо... аз останах без цици направо ми се реве... аз преди колкото малки ми бяха и пораснаха малко то ясмина, сега след отслабването нищо нямам... а ти... ти ... направо имаш в изобилие, блазе ти...  smile3518

ПС: преди малко си правих тиквички на тефлон печени с кисело мляко, хубави са, предствях си че все едно са пържени, а и те доста си приличат де, само дето не тече от тях мазнотията, което е хубаво, пиленцето по-късно явно ще го ям, че още не е готово
в криза съм... Rage нямам ролца (рулца) от раци, незнам къде да си намеря вкусни, МОЛЯ КАЖЕТЕ в Кауфланд има ли хубави рулца от раци, защото аз си взех едни от 79ст. ама толкова сухи бяха, направо за боклука

# 804
Наирянка , ЧРД , желая ти  много здраве и късмет

Свидничка , ми той твоят сладур на мама се е метнал  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover smile3525

Приси , не се коси излишно , не е станало кой-знае какво (не се ослушвай , а минавай в трета) newsm51 smile3521

Росчо , този твой кантар много специален(щом му трябва и климатик) rotfImbo rotfImbo , браво за минусчето smile3501 newsm51

Венерас smile3521 newsm10 ,

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 14:00 от bermudez

# 805
  • в баира
Сладурка си ти, veneras!

Ауу, с такова гадже твоя човек да не си отвори работа по плажа.  jedi

# 806
  • Sofia
[Елена_82,от къде ме позна?Да,от Габрово съм родом.
Елена, Афродита, и аз съм родена в Габрово. Моите родители живеят там.
 А иначе видях, че Елена е във Варна. Там пък "изкарах" 15 години... Joy

VENERAS, страшно добре изглеждаш!!! Heart Eyes

# 807
Скорпи, сори , "О"-то незнам как е станало newsm78, не стига , че съм изкуфяла, ами и недовиждам. Както и да е, поправям се. Баницата значи е на Вещи, по мойто кексче.  За линка, незнам що не работи при теб, затова ти го копирам

Сладък кекс в микровълнова на Джини

Продукти:

2 с. л. овесени трици
1 с. л. пшенични трици
2 с. л. обезмаслено мляко на прах
2 яйца
2 к. л. мая (набухвател)
3 с. л. обезмаслено прясно сирене (подобие на кремата) за трета фаза. За първа и втора фаза - извара

Приготвяне:

Смесете триците, млякото на прах и маята.
Добавете 2-те яйца и изварата/прясното сирене.
Сложете сместа в подходящ съд, покрийте с готварско фолио (???).
Печете 5 мин в МФ, на максимална мощ.

Венерас, убийствен бански. Честно казано, аз не намирам  голяма разлика, само дето този бански ми се вижда доста оскъден, ама това ми е от годинките Wink

# 808
 smile3535
От толкова хубави думи направо ми поникнаха крила. Hug
Жана,
Фифундела,
Бермудез,
Майката на хриси.
Фоли
Лабело
lovekiss lovekiss kiss
Ми да ти дам малко мила от мойте.
Е и аз поизгубих от бюста, нормално е , и поувисна леко, което също е нормално, ама добре че имам накъде.
От обиколка 108- минах на 94 Wink

# 809

zozeto ...много момичета сме почнали от трицифрено число килограми ...и да ти кажа при нас е най ОЧЕИЗВАДНА разликата ...преди и след ...давай смело ..от мен съвет повече от 6-7 дни УДАРЕН не е необходим ..рядко някое момиче е продължило да сваля след 6-7 ден така че няма смисъл

Благодаря ти за съвета, още един ден ще изкарам на П и минавам на ПЗ, че така ми се хрупат ..... дълги сочни и зелени краставицииии  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт