Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 798
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте и от мен, честито на рожденника и на всичси с минуси,а на останалите ---напред.В подписа си успях, ура за мен да кача някакви снимчици,ама нали сама се снимах та това се е получило,те са от преди месец,сега имама повече свалени кг от тогава Grinning, ама друг път като успея ще ви ги пусна......

# 826
  • София
Момичета , от днес смятам да се присъединя към вас - приемате нови членки, нали?
Сутринта се събудих в много диетично настроение - и ето ме кандидат "Дюканка"
Имам да свалям 12 кг (висока съм 168 и съм 66 кг - гоня 54 кг)
Пожелайте ми успех.
П.С. И един въпрос - достатъчни ли са 5 дни на ударен режим, за килограмите, които искам  да сваля и колко горе- долу ще бъде втората фаза?

# 827
  • Варна
Фенси, и аз мислех, че вече мога да устоя на всякакви нережимности, но уви. Оказа се, че не   Sad

Бермудез, Елена82, мерси за подкрепата  Hug

Така и след като попомислих малко разбрах защо се получи така. Ходих в събота на годишнина от завършването на училище . Като ме видяха казаха " На години не си мръднала, само си понадебеляла малко ". Мисля, че това ме изкара от релси. За съжаление тези хора не са ме виждали отдавна и не съм същата както бях тогава, но ми стана неприятно и си казах "Защо да отслабвам, като никога няма да бъда същата ?" Ами общо взето това е .

Реших да изкарам 5 П / 5ПЗ / 5 П и после да влезна в 3-та фаза около 15-ти юли. И да се надявам ,че няма да имам поражения от ГГЗ.

# 828
          Поничка,според мен 5 дни са достатъчни.Нямаш много за сваляне.Аз се полакомих и направих 10 дни ударни,но свалях само до 7-мия ден.Останалите 3 - нищо. Rolling Eyes

# 829
Така,вече ядох и се чувствам по-добре  newsm10
Тази шоколадова диета май нещо не ми вдъхва доверие

# 830
          Найрянка,ЧЕСТИТО и 20-то свалено кило. newsm10 newsm10 newsm10.Пожелавам ти бързо и лесно сваляне на /ако имаш/останалите кг и см.и дано НИИИИКОООГА не ги качваш повече!!! newsm17 newsm17 newsm17

# 831
Момичета, ще си повторя въпроса, понеже излезе най-отдолу на предишната страница и да речем, че нямам отговор, понеже не сте го видели. Веднъж да се престраша да пиша при вас и да ме прескачате. Confused

Здравейте и от мен Simple Smile
Чета ви отдавна и от 4 дена съм в ударната фаза, но нещо не се получава.
Храня се с пилешко и малко пуешко, пия мнооого вода и по малко Cola Light. 2 пъти вечерях с кепабчета от телешко месо, проверено и сигурно.
Единствено сутрин вместо овесени трици, ям по 2-3 с. л. пшеничени, понеже не можах да си намеря овесени.
Всеки ден или през ден спортувам, а всеки ден ходя пеш доста. Въпреки това за 4 ударни дена кантарът не показва разлика. Какво да правя?  newsm78

Благодаря.

# 832
# 833
Афродита, с малко закъснение, Честит рожден ден!
Наирянка, Честит рожден ден и на теб/навреме Grinning/.
Пожелавам ви здраве и самочувствие, много обич и нежност около вас!

Не съм ви изчела, нямаше ме 2-3 дена, поне искам да честитя хубавите поводи на празнуващите.
Желая на всички хубав и емоционален ден/демек, разбирайте и отслабващ Wink/.

Transalpine, понеже видях повторно въпроса ти, включваш ли млечни, яйца, риба , в менюто си? На мен ми се вижда малко ядене, не казваш като количество колко е,  може би още не си раздвижила метаболизма си, а може и да си наистина от хората, дето свалят в ПЗ.

# 834
Момичета, ще си повторя въпроса, понеже излезе най-отдолу на предишната страница и да речем, че нямам отговор, понеже не сте го видели. Веднъж да се престраша да пиша при вас и да ме прескачате. Confused

Здравейте и от мен Simple Smile
Чета ви отдавна и от 4 дена съм в ударната фаза, но нещо не се получава.
Храня се с пилешко и малко пуешко, пия мнооого вода и по малко Cola Light. 2 пъти вечерях с кепабчета от телешко месо, проверено и сигурно.
Единствено сутрин вместо овесени трици, ям по 2-3 с. л. пшеничени, понеже не можах да си намеря овесени.
Всеки ден или през ден спортувам, а всеки ден ходя пеш доста. Въпреки това за 4 ударни дена кантарът не показва разлика. Какво да правя?  newsm78

Благодаря.

Дай малко повече информация - кг , височина , цел , стари диети -и каквото още се сетиш

# 835
  • Варна
Transalpine, свалянето на килограми е индивидуално за всеки. Зависи от това колко имаш да сваляш и от много други неща. И аз в ударната си фаза от 8 дни свалих само 2 кг., като 1 беше "плаващ". Ту го имаше, ту го нямаше. После започнах да свалям равномерно по около 1 кг. на седмица. Така че не се отчайвай. Колко си висока и колко тежиш ? Каква ти е целта ?

# 836
  • София
Привет ви!
TransalpineДобре дошла  bouquet ,.. изчакай да ти отговорят и по-вещите дюканки, на въпроса.Няма да е лошо да кажеш каква цел гониш и от колко кг. започваш, на колко си години и т.н.А и колко ударна фаза смяташ да правиш.При всеки метаболизма е различен...За сравнение, ще ти кажа - аз свалих 1кг.за 5 дена ударна фаза.Но имах и много малко за сваляне.
Бъди режимна и резултатите няма да закъснеят Wink
Венерас, чудесно телце си заформила, дано никога повече не видиш уклон надясно на Кантарев/само ако влезеш в подклуба на клуба Wink
Наирянка, АфродитаЧестит ви рожден ден и бъдете здрави, обичани и с усмивка на уста Hug
СвидничкаОтслабнала си видимо от софийската ни среща, я какви скули си направилааа, малчо е много сладък, пу-пу Hug
Кхъъм, аз пък да ви кажа, нещо моя мъж се запали по примера на нашия кум/свалил 10кг, с протеинова диета Whistling/, та от вчера е на ударна 5вна фаза Simple Smile А има да сваля около 20кг. ooooh! Много се надявам да има силна мотивация, да издържи докрай, права е Свидничка, мъжете като чуят за диети и....Опитвам се да му приготвям разнообразни неща от Дюканските рецепти/ да илядите, момичета Heart Eyes /, пък каквото сабя покаже, нали се и храни здравословно, така че... и на това съм доволна.
Лек и режимен ден на всички, много Hug  Heart Eyes Успешна седмица!

# 837
Transalpine да не би случайно да си в МЦ което е най вероятното според мен

# 838
                 ТРАНСАЛПИН,не се отчайвай.При всеки организъм е различно-един по-бързо,друг по-бавно... Thinking newsm78КАз започнах,като се интересувах,не от диета,а от това как с начин на хранене да укрепя здравето си и сваля някой килограм.Имай търпение и вярвай!!! newsm10 newsm17 newsm10Но трябва да споделиш/ако искаш помощ/режимна ли си и всичко както трябва ли правиш???
                ВЕРОНИКА,разкошни снимки smile3501 newsm51 smile3501

# 839
Благодаря ви Hug Извинете ме за резкия тон, но... такава съм си.
Сега повече за мен. Висока съм 163 см, тегло 55 кг, на 28 г. Искам да сваля малко - 2-3 кг. Имам бебе на 14 месеца и я кърмя. По време на бременността не качих много и смея да твърдя, че кърменето ми помогна да си върна предишната форма бързо и безболезнено. Като цяло съм спортна натура, с повече мускули, отколкото сланинки, но ми се иска да отхвърля 2-3 кг, ако е възможно. Embarassed
Стари диети нямам. По принцип се храня здравословно - не пия газирано, с изключение на Колата Лайт тези дни, не обичам сладко и не ям. Карам на месо, млечни и зеленчуци, хляб и тестяни изделия също не ям. Общо взето начинът ми на хранене е като последната фаза на Дюкан. Wink

prysila, 8 дена в ударната фаза не са ли много? Мислех днес да ми е последен ударен ден и от утре да ям зеленчуци, но мога да удължа с още 1-2 дена.

Със сигурност не съм в МЦ! Mr. Green А наистина ли е възможно в ПЗ фаза да се сваля по-лесно, отколкото в чистата протеинова? Нали ударната фаза затова е ударна.

pilito, може би не свалям, понеже и аз като теб имам малко за сваляне. Дай Боже да е така.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 16:14 от Transalpine

Общи условия

Активация на акаунт