Все повече щастливи ЮЛСКИ мами гушкат свойте беборани (тема 71)

• 13 333
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Аз ще замъкна детето в зоопарка, докато не е жега, че ми е под носа, но в колко ли отварят newsm78

# 166
  • София
Колко е хубаво да започва деня с ново бебче Grinning Маймунка, честита ти дъщеричка, да е жива и здрава и много послушна!

Кетито, силно стиснати палци и от мен!

Тони, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана, леко раждане и здраво бебче ти желая!

На лекцията няма да успея да дойда:(

# 167
Кетито, стискам ти палци и аз  Praynig Не се страхувай, всичко ще е наред!!!
Честита дъщеричка на Маймунка 2 newsm51
Честит рожден ден на Тони Барабони! Много щастие, а скоро и най-хубавото подаръче на света  Hug

Аз се наспах страхотно на тая прохлада, която настъпи през нощта  Crazy Много свеж стана въздуха снощи и ухае на липи. Супер. Сега се запътвам към Тина Киркова на тонове. Някой друг ако ходи може да се засечем  Simple Smile

Дуци, мисля че рано отварят. Минавали сме там в 9 и вече родителите започваха да водят децата.

# 168
Видях в сайта им, от 9 са наистина.
Днес изписват Ивона, можеш да я засечеш Simple Smile

# 169
Добро утро!
Тони, честит рожден ден и скоро да ви радва още едно раче!
Кетито леко и безпроблемно раждане!
Честита дъщеричка на маймунка!

Справихме се със сглобяването на кошарата снощи по метода на Агата   bouquet

# 170
Днес изписват Ивона, можеш да я засечеш Simple Smile
Ще се оглеждам и ако я видя непременно ще се обадя Wink

# 171
Кети, стискам палци Simple Smile

Честито бебче, Маймунка!!!
  baby_neutral

И честит рожден ден, Тони!   bouquet

Не ми се ходи на лекция. Едва се събудих, при условие, че вкъщи вече е зверска жега. Как ще изкарам и днес, не знам. Дните до термин са малко, а контракции - никакви. С какво друго да се "похваля", не знам  ooooh!

# 172
Честити Бебчовци на новите мами- да са им живи и здрави и много да ги слушкат
Дано с Кетито всичко е наред и да мине бързо и безпроблемно, че милата много я беше страх. Дато скоро имаме новини от нея  Praynig
На мен нещо ми изтича, когато нещо вдигна или почна да чистя, ама не мога да определя бяло течение ли е или води  newsm78 Утре май ще ходя при доки  Thinking

Тони   nbirthday newsm67

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 09:10 от simpatiuh4e

# 173
  • София
Доборо утро и от мен,голями сте раннобудници ей Grinning Аз всеки ден се будя към 8,20-като 4асовник съм.Ето и сега мъж ми хърка тука,а аз се 4удя какво да правя.Днес ми се налага то4но в най-голямата жега да излизам,трябва да си взема резултатите и да посетя за послядно докторката.Дано не изпукаме.

Сискам палци на Кетито,незнам защо но винаги като 4ета такива неща и ме побиват тръпки.То с кнтракций през 3 мин.,тя вярно да не роди в колата..

Маймунка,4естито беб4е  bouquet  bouquet

И  newsm59 newsm59 на Тони Барабони.

Отивам да правя закуска на мъника.

# 174
# 175
  • София
белинда - аз не съвсем буквално се изразих - а като се сетих, че много майки виждат онзи рефлекс на крачетата на едномесечното си бебе и заявяват "иска да ходи"; после на 4 месеца бебето се надига и те казват "иска да седи"; и по-нататък също "още на 7 месеца искаше да ходи"; също така бебето гледало и "искало" от манджата на големите ,затова му се дава още на 5 месеца пържола.........изобщо това "искане" от страна на бебето често се преплита здраво с фантазиите на майките и чак смешно се получава...
Не съм отглеждала дете, но подкрепям. Имам подобни наблюдения. Например виждала съм 5 месечно бебе да смуче луканка (пълна с какво ли не), щото много обичало месо  Shocked Shocked Shocked

Дано с Кетито всичко е наред, дано роди леко и стигнат бързо до болницата!  Praynig

Честита рожба на Маймунката! Да ви носи много радост у дома малката АНА!   Hug

Дуци
, не можах да ида на лекцията. Събудих се в ранни зори от болки в крака и изобщо място не можех да си намеря, въпреки че много ми се спеше. Болеше ме всякак и май само права като стоях по-малко. В крайна сметка не знам как съм заспала на дивана в хола и мъжът ми се събуди сега като тръгваше за работа, но то няма време да ходя на лекцията, пък и с тоя крак не смея.
Не се притеснявай за снимките, може и във вторник преди лекцията да се дадат. Те казаха. Иначе в събота и неделя ние обикаляме из Сф по задачки и може да се разберем нещо да минем някъде, където си ти да ти си ги дам. Забравих къде живееш.  Blush

# 176
Честито бебче на Маймунка!Да сте живи и здрави,много щастие и късмет!
 newsm51 newsm59 Тони!Много здраве,щастие и любов!Леко раждане!
Кетито, fingerscrossed fingerscrossed

# 177
Честита принцеска на Маймунка! Много се радвам, че всичко е минало добре и звучиш така свежо!   bouquet

Тониnewsm59

Успех на Кетито!

Еее, Дуци, ти вярно, че замина при свекърва ти! Аз сега като съм в Надежда и мислех тези дни да ти предлагам да пием кафе навън...Макар че то сега не е ни за кафе, ни за навън в тези жеги  Tired

Аелиа, няма да се видим на тоновете, аз едва от вчера съм в 9ти месец и още ходя по 1 път седмично Simple Smile

# 178
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА MQRR И НА MAIMUNKA!!!ЩАСТИЕ И РАДОСТ!!И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!  bouquet

nbirthday ТОНИ БАРБАРОНИ!!!Успешно раждане!!!

КЕТИТО fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedС теб сме, мила!!!!

И мен тая жега ме мъчи,но няма как!Краката ми са неузнаваеми.Доки каза ,че е нормално в тия жеги,килограми и т. н.....
Ох,Сакси,и мен ме боли ,дори и да съм седнала.Успокоява ме мисълта,че най-късно да 2-ри ще съм ок вече!

Колкото до маникюра-само ще го подкъся и с безцветен лак,а педикюра ще си е с лак.... Whistling,а и не виждам що ще им пречи

# 179
Добро утро!
Аз тази вечер спах като пън. Но бях така уморена, че явно нямаше как. Срещахме се с едни приятели от София, дошли до морето и заради тях обходих маршрута спортна зала- централен вход-морска алея-спортна зала. #Crazy Докато се качвах нагоре към паметника имах чувството че просто с магнит ме дърпат назад, а дрехите ми лепнеха по мене през цялото време. Направо не знам за какви разходки говорим в морската? Аз снощи бях твърдо решила, че вече никъде няма да мръдна, освен ако не е в радиус сто метра от колата.
За отоците - при мене отичат само глезените, ама брутално, особено десния крак, имам и албумин и високо кръвно и въобщееее... чета си аз изследванията (нали съм все много проучвателна) и гледам "съмнение за преекламсия". Бях се стреснала доста, но вчера говорих с кръстника ни, който е лекар и той ми обясни съвсем подробно всичко, което го попитах, та сега съм спокойна, че "съмнението за преекламсия" е много повече "съмнение", отколкото "прееклампсия".
Накрая да честитя на Астарта, Маймунка и Мкрр!
Тони-барбарони, Честит рожден ден!
А Веси, ако още веднъж използваш думи от рода на кит и слон, ще информирам модератора! Весито е една висока мацка и нейните двайсет кила хич не й личат. Аз даже й завиждам, че все "маа" тестени закуски, а пък си остава такава стегната. Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 10:21 от donka

Общи условия

Активация на акаунт