Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за багажа при раждане?
Какво представлява изследването на кръвната група при раждане?
Каква е целта на чая против колики и адаптираното мляко FrisoLac Premature?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за багажа при раждане?
Изискванията за багаж при раждане включват малък ръчен багаж, който се носи в чанта, тъй като няма място за повече в предродилната зала. След това, когато бъдете преместени в родилната стая, ще ви бъде разнесено останалото оборудване. Важно е да носите само най-необходимите предмети като кърпа, чехли и сапун. Вашият партньор ще донесе останалите неща по-късно. Това правило беше въведено след инцидент с починало бебе на родилка.
-
Какво представлява изследването на кръвната група при раждане?
Изследването на кръвната група при раждане е рутинна част от медицинския преглед. Ако не сте го направили преди, то ще се извърши в болницата. Обикновено се прави, за да се определи кръвната група на бебето и да се предприемат подходящи действия, ако има несъвместимост между кръвните групи на майката и бебето.
-
Каква е целта на чая против колики и адаптираното мляко FrisoLac Premature?
Чаят против колики и адаптираното мляко FrisoLac Premature са предназначени за бебета. Чаят против колики може да помогне при проблеми със стомашното неразположение на бебето, докато адаптираното мляко е предназначено за хранене на преждевременно родени бебета, които имат специални нужди и изискват по-специализирано хранене.
-
Какви са препоръките за оттоците по време на бременност?
-
Какво сподели една майка за раждането си?
мама mqrr - 30г., термин 08 юли, Лондон, първа бременност -
ПЛАНОВО СЕКЦИО
didi_mr - 30г., София, втора бременност
cocolino_82_ - София, втора бременност
aichuha - 27г., София/Виена, първа бременност

Колко пот се изля от мен, страшна работа
Вече ходя само по бикини вкъщи, то не се живее

Викам му да се стресна аз ,ако видя гол мъж,защото примерно би могъл да ме изнасили, ама мъж да се стресне от гола жена е това не го разбирам