Отговори
# 105
Джулка - Честито РД на малката Голяма Мирелка. Да ти е жива и здрава , да е много умна и много красива. И да те слушка Simple Smile
Ти не разказа какво стана с връщането и как изглежда тя сега?(много ли е стресирана или се е успокоила)

Иначе на срещата беше чудесно - аз вече имам нет и мога да се отчета. само дето аз се наложи както късно отидох и рано да избягам че едно малко мишле отказало да заспи без мама. на всичкото отгоре колата взе че ми изгасна - по някаква причина губи токове и просто няма никой- тя понякога прави такъв проблем и нема мърдане - та по спешност дойдоха и ме взеха за да си я приспя. това е при мен - веселби -сега се надявам вече да ми я оправят - че за трети път ме оставя на пътя колата -сигурно се сърди, че на моменти бая бързо я шофирам......

айде толкоз от мен
целувки

П.С Светле - честито на патерички и от мен - мнго слънце в твоите очи да грее и да огрява всички около теб Wink

# 106
  • София - Младост 1А
Айде стига бе! Зори що не звънна. Ники щеше да слезе и да ти помогне или да те закара... тюх, че неприятна работа.

# 107
Добро утро, мили мами!

Ето ме и мен...как не пиша...на линия съм.
Довечера съм на стадиона и треска ме тресе, ще поседя в офиса до 2-3 и се измъквам. Имам си костум- металически и мноооо се кефя.
Целувки на всички мамета!

# 108
Най- после намерих малко време да кача някои снимки от морето, то мина един месец вече, ама нищо де  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=267396&pid=6626039&lp=30
Гея, весело изкарване довечера  Peace
Верче, супер си с коремчето  Hug
Джулка, да ти е жива и здрава рожденничката  Hug

# 109
дринка - споко, аз съм вече ветеран - това не мис е случва за първи път- избутах я настрана да не пречи и бегом да ме няма Simple Smile. после мъжо и братото са я оправили - има едно местенце дето не прави хубав контакт и чат пат решава и гасне.
ако беш емного назор - щях да звънна нали знаеш!!!

Бини - забравих да ви честитя месечинката на вас- малко остана до годинката. я кажи твоята хубавица ходи ли?

# 110
  • София - Младост 1А
  bouquetТанчето душа, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си ми много здрава и щастлива... и спокойна!
Да те слушат домашните!
Да имаш страхотни успехи в работата!
Да си все така усмихната и страхотна мацка!
Много те обичам и те прегръщам!
Пожелавам ти страхотен празник!
  bouquet

# 111
  • София
Мерси, Ади! Черпя по едно пиене за това, че ставам по-умна и по-красива  Mr. Green. Да ти се връща.
И да използвам да честитя на Къци на Джули. Да и е жив и здрав младия мъж, за радост на голямото фемили    bouquet

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ТАНЧЕ!
ДА СИ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА,НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВА!

ЧЕСТИТО И НА КЪЦИ!
ДЖУЛКА,ДА ТИ Е ВСЕ ТАКА ДОБРИЧЪК И УСПЕШЕН УЧЕНИК,ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Хайде едно подаръче за момчето!
Целувки от нас.

# 113

ТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

ДЖУЛКА, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕНИКА!  bouquet

Светли, разгледах снимките, много сте хубави, личи си че добре сте изкарали на моренцето.

Ние сега се връщаме от Смолян, много се радвам, че си видяхме буболечката, но сега ми е адски мъчно, че не си я взехме Sad, но няма как, ще поостане още 2-3 седмици.
Свеки имаше РД, стана на 60г. и Веско и сестра му й бяха подготвили голяма изненада, бяха събрали цялата рода /от всички краища на страната/ и приятелите й в едно заведение, без тя да подозира нищо. И в петък вечерта уж сестра му и зет му ще я водят на скромна вечеря и като влезнаха в ресторанта...изненада, жената щеше да получи удар като ни видя всички Wink

Аз от утре тръгвам с мойта приятелка на плуване преди работа, незнам до кога ще издържим, но засега сме оптимистки, в 7ч ще сме на басейна Laughing

# 114
Честит Рожден Ден, Танче! Много обич и щастие ти пожелавам!   bouquet

Джули, честито и на двамата рожденика! Много да те радват и да те слушат  Hug! Вашият батко да не би да е вече студент?

Светли, много хубави снимки! Светославчик  е голям сладур, пораснал е  Hug!

# 115
  • София - Младост 1А
Добро утро момичета.
Джулка пропуснала съм го твоя рожденник ама... нали съм заплес.
Да ти е жив и здрав и да има много успехи!

Момичета.... останаха 5 дни до моренцетоооо!!!!!!! Леле ще се пукна направо. А тази седмица ми се очертава някакъв ад, че трябва да приключа доста неща. Обаче ми е едно хубаво и лекичко... пък и временцето се пооправя.
Хубава седмица на всички!

# 116
Танче, честито, много щастие и късмет!!!!!!!  Hug

Джулс, честито със закъснение и на теб за Мирелка и Къци!!!!!!!  Hug  bouquet

Светли, много хубави снимки, много сте сладки Grinning!!!!

Ето малко снимки от половината ни море, в Равда и Несебър, във Варна ще кача другата седмица  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=267593

# 117
  • Варна, България
Здравейте, мили момичета!
Честито на всички малки и големи рожденици от изминалите дни!
На милите Светли и Танче - все така хубави, чаровни и обичани!
На госпожица Мирелка - успех, учение, усмивки!
На Къци - все така да радва мама и да помага!
Много целувки за всички вас!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Мишленце, страхотна изненада сте направили на свекито!  Hug Милата жена, сигурно е била на седмото небе от щастие!
Верич, страхотно тумбаче! Не личи, че са 2  Wink
Чудесни снимки, Меги и Светли!
За срамотите - нали обущаря ходи бос, та и ние -аз съм с 2 бани, Сами с 1  Embarassed
Такъв кеф му беше на детето в морето - с пояса не излезе от там. Надявам се от следващата седмица да наваксам.

Направих своя избор за агенцията - отказах се от участието си, ангажиментите ми дойдоха в повече - покрай Сами и предстоящото ми завръщане на работа. Това не е работа, за която да разчиташ на чужди хора, а и сме все още в началото. Приятелката ми продължава с начинанието, а аз живот и здраве на 15 септември се връщам в университета. Тази ми е последната седмица в агенцията и с нетъпрпение чакам да ходя на плаж, да спортувам, да се отдам на дребни житейски удоволствия...
Избрахме място за почивка през август - разбира се на планина. Харесахме си ето това
http://www.kompleks-elitca.com/bg/
и вече нямам търпение да идва 17 август. С две приятелки и един мъж + 3 деца отпрашваме натам.
Хайде засега чао  Laughing

# 118
  • Варна, България
Май само аз съм в темата!
Но.............оферта за Варненска среща

сряда, 6 август, Пицарела до АГ, 18 часа
1. Боги и Сами
2. Аля с дете/деца
......
Вие сте на ход

# 119
Да там съм, ако Коко е здрав, ако не съм сама, а Коко и да е здрав, си мисля, че няма да го доведа просто, защото не си представям виждане с вас, непрекъснато бягаща след детето(ох супер егоистично е, ама....)

Иначе казвам без Коко щото от 4 дена се борим с някаква инфекция и нещо не се справяме май успешно, уж всичко наред и пак някаква темп. сутринта в 5ч. вдигна, ама ....ще се оправи детето.
Спряли сме го от ясла, че на 7-8 август заминаваме за http://romantika-gm.com/na4alo.html и се моля да е здрав и да си починем добре.

Общи условия

Активация на акаунт