Отговори
# 120
  • Варна, България
Нади, в Пицарела е чудно място за деца. Вече са големи и бягат организирано. Аз там въобще Сами не го мисля.
Само трябва да сме моторизирани с джипа да обикаля.

Хареса ми това, което сте избрали. После ще разказваш и ще чакаме снимки. Сигурно сте си избрали стаята за влюбени, а?!  Mr. Green Wink

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДЖЪМПЕРЧЕ!

ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА!

Хубав ден на всички!

# 122
  • София
Роси, честит рожден ден! Нека твоите желания бъдат мои пожелания!

# 123
Честит Рожден Ден, Джъмп! Бъди щастлива и обичана  Hug!

# 124
Честит Рожден Ден, Джъмпрече!Желая много любов и щастие!
Както и честито на всички пропуснати (а те са адски много..) от мене напоследък празнуващи!
Ама пусто като не остава никакво време,,,,Та само пиша за да кажа, че съм все още жива, ама до кога?...Та и среща е имало, ама нали съм мн редовна напоследък, та пропуснах.
Танче- пак прощавай, и мнооого целувки и прегръдки по случай отминалия голям ден!
Джулка- да ти е жива и здрава рожденничката!
Верче- все така супер да изглеждаш!
Ох, мноооого пропуснати има.
И малко снимки да не ме забравите съвсем - на който му се гледат:
http://picasaweb.google.bg/gergana.kirkova/Chervenka072008
Лека нощ

# 125
  • София - Младост 1А
Привет момичета...

Роси ЧРД и от мен! Желая ти много здраве, щастие и късмет.
Не си писала от много време. Вземи драсни някой ред.

Момичета... вече ми замирисва на море. Още три дни зор и паля тротинетката. Вече почнах да събирам катуна, че то не са плавници, басейни... половината покъщнина ще влача.

Гери, душа аз съвсем се отнесох за срещата. Трябваше да ти звънна... ама то с тая руса глава...
Снимките ви са страхотни. Али е просто прекрасна. С тия сини очи... ще има да гоните момците. На тате пушка ще му трябва...  Joy

Надина дано Коко бързо да оздравява. Мястото, което сте избрали за почивка изглежда страхотно.

Боги, сигурна съм че си направила правилен избор. Мъчно е когато започваш нещо и го правиш с голяма любов, а след това трябва да се откажеш. Аз съм го преживяла. За съжаление има и други предпоставки, които правят избора ни. Дори да не ни е най-на сърце. Пожелавам ти при следващото идване на таткото, да имате успех в бебеправенето.  Hug
Пък работата няма да избяга.

Хайде аз ще се заемам със задачите. То се видя че няма да успея да свърша всичко и ще трябва да подработя малко и на морето... но няма как.
Хубав ден на всички!

# 126
Здравейте, момичета Simple Smile
Съвсем се загубих, но множко са дините под мишницата... Включвам се да честитя на групата рожденички-октомврийки! Да сте живи и здрави, много много щастливи!
Снимките на Йони и Али са чудесни (други не съм разглеждала, да не ме биете сега) - толкова са пораснали и красиви!

За срещата - аз непременно ще дойда! Мястото наистина е прекрасно, децата играят безопасно, тичат навсякъде и общо взето може да ги наглеждаш във всеки момент. Там наистина няма нужда да тичаш след детето, затова - вземайте лапетата и идвайте! Хем и Дринка може би ще намине? А и същата вечер има мач, мъжа ми и без това няма да си е вкъщи, та съм мома с две деца Simple Smile

Друго друго.... ходим на палатка през седмица за уикенда. Всички сме черни, децата плуват като рибки, Катето е усвоила няколко стила на плуване, най-вече - като русалка  Grinning най-ме кефи това, че Ели се забавлява на плиткото сама и е достатъчно да има някой голям наблизо, за да не се притесняваме. Той и аз още малко ще се превърна в рибка - плувам по няколко часа на ден и като се върна у дома имам мускулна треска Simple Smile Освен това с Катето сме на карате 3 вечери в седмицата, което ни се отразява чудесно - сваляме натрупаните зимни (или родилни) килца с бясна скорост, и се забавляваме заедно. Резултата обаче за домакинството е потресаващ - не мога да сваря ни да изчистя, ни да изпера като хората... обаче ни е весело Simple Smile

И накрая - не мога да не ви покажа снимката, с която участваме в последния си (надявам се!) конкурс за кърмаческа снимка:

Ако си харесате нещо, гласувайте Simple Smile
Нови снимки смятам да кача, като се задържа у дома  Grinning

# 127
Пропуснах да попитам - имате ли лични впечатления от местата, избрани за почивка?
Много ми хареса "Романтика"та, избрана от Надина, но не видях снимки нито на басейн, нито на детски кът, нито на фитнес.
А вече изпратих детето си на занималня с английски, руски и плуване БЕЗ тези екстри. Не ми се иска да ми се случи пак.

# 128
  • Варна, България
Привет,
страхотна снимка, Аля!
На въпроса ти за място за почивка - ние се колебаехме между това http://elenaholiday.com/ и това http://www.kompleks-elitca.com/
Най-близо до Варна е, на около 240 км в Еленския балкан.
Избрахме второто, понеже ни се стори по-тихо и по-спокойно, а пък и в по-малки хотели, обслужването е по-задушевно (мое мнение).
Това не пречи да прескочим и до големия басейн на Еленски ритон.

Дринка, мерси за пожеланията!
Сега се мятам с разни хомеопатии, билкови илачи, кални бани,  нова цветна снимка, нови стимулации (като се върне мъжо) да подготвям "терена". Освен това съм решила най-после да отслабна поне 5-6-7 кг и от утре съм на диета, а от следващата седмица и на спорт.
По повод агенцията - много ми беше трудно да направя избора, първите няколко дни ми беше много криво, но сега след като взех решението и се успокоих, съм решила да се наслаждавам на почивката и лятото.
Чао засега

# 129
Аз за Романтика и друг път съм разказвала, но като се върна ще имам и друга по-актуална информациика.

Има фитенс, сауна, закрит басейн(незнам дали функционира) и открит, но не е за плуване, а по скоро за разхлаждане в смисъл, че размерите му не са в никакъв случай големи. Има детски кът, малко е псевдо с една пързалка и люлки, но пък има чудесно обурудвана детска стая с доста различни играчки в случай на лошо време.

А гледката е единственото нещо, което ме кара да се връщам там всяка година отново и отново, заради подобни гледки съм на мнение, че нашто си е най-красиво.

# 130
  • София - Младост 1А
Хем и Дринка може би ще намине?

Дринка трудно ще намине щото отива мноооого на юг. Ние ще сме на Арапя и няма да минем покрай вас. Пък и тогава ще съм рожденничка и сигурно ще лежа под някое чадърче с чаша мохито в ръка... ееех мечти. По вероятно е да съм заровена до уши в пясъка и Пецата да ми скача по главата...

А снимката ви е страхотна. Просто убиец. Моя глас е за теб!

# 131
Здравейте!
Да се разпиша,преди да заминем за Добринище!Ще ви липсваме само седмица. Laughing
Гериии,къде се изпокри?Недей така!Алекс е много красива! Simple Smile
Облачка,ще ме сбъркате с тези акробатични номера! Joy
Та по този повод,вижте нещо наистина красиво! http://www.youtube.com/watch?v=ttAvhsckqe4 Форумски мами са! Simple Smile
Дринка,весело изкарване на морето!
Целувки от нас.

# 132
Весело изкарване Бини, Дринка!!!  Hug
А това на клипчето е Бу, нали  Mr. Green

# 133
КЛипа е зашеметяващ, толкова красив и естествен, всички майки са невероятни   bouquet

# 134
дааа, и не само Simple Smile чак се зачудих да не е и някой от нашите млади мами Simple Smile че токлкова отдавна не съм гледала снимки...
Благодаря ви, че гласувахте за нашата снимка, май доста гласове събрахме Simple Smile
Айде усмихнат ден!

Момичета, аз продължавам да търся място за почивка - в планината, с топъл басеин, за предпочитане и с плитка част за децата. За другото нямаме особени претенции, освен да не е скъпо и да няма хлебарки Simple Smile Моля за помощ, че сме се сетили прекалено късно!

Общи условия

Активация на акаунт