Отговори
# 60
Добро утро!
Влизам само да ви почерпя - по едно кафе/коняче/или кой какво си поиска (нещо не се оправям с хубавите картинки, от които потичат лигите  Sad) за днешния ми имен ден!
Ха да ми е честит! Mr. Green
До после...

# 61
  • София
Добро утро!
Влизам само да ви почерпя - по едно кафе/коняче/или кой какво си поиска (нещо не се оправям с хубавите картинки, от които потичат лигите  Sad) за днешния ми имен ден!
Ха да ми е честит! Mr. Green
До после...

Ха да ти е честит, та и на мене покрай теб!
Да сме живи и здрави... Да сме щастливи, да ни слушат чаветата и т.н.  Mr. Green

# 62
 ooooh! Верно, бе! Ти кат не пишеш и те пропускаме...  Ай честито и на теб!  Heart Eyes

# 63
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,МИЛИ МИ МАРИНКИ!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ВСЕ ТАКА ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Целувки от нас.

# 64
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МОМИЧЕТА. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!

# 65
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МАРИНКИ!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ВИ ПАЗИ И ЗАКРИЛЯ ИМЕТО...  bouquet

# 66
Хайде честито и от мене на "морските" ни момичета!!!!Да сте живи и здрави!
Аз съм жива.....и по подробно ще ви пиша следващата седмица!Днес следобеда пътуваме до неделя за морето- че не съм виждала терминатора от месец и половина.....сигурно ме е забравила вече.
Мнооооого целувки от мене и пожелания за хубав уикенд!!
Верче- ми то половината минало вече, бе душо!Кога стана така....май не разбрах!!!Пазете се много тримата.
хайде чао

# 67
  • София
Мерси за пожеланията!
Верче, искам да пуснеш актуална снимка в цял ръст, моля! Много искам да те видя бременна Simple Smile

# 68
  • София - Младост 1А
тюх пак съм ви пропуснала... голям съм заплес.
Да сте ми живи и здрави и много любов и късмет и пари и мъже... и от всичко хубаво... по МНОООООГООООО!!!!

# 69
  • Варна, България
Здравейте, съкровища!
И аз се позагубих тези дни, но ето ме пак на линия.

Първо, честито на двете ни чудесни Марини, да сте живи и здрави и Ви поздравявам с една позабравена песена "Марина, Марина, Марина".
Името Ви свято да е днес полято с руйно вино, веселба и така до сутринта!  newsm44
Сигурно от жегата съм се разлигавила .......
Благодаря на Мириндичка, че ни почерпи за ИД, че да се сетя, че и моя татко е именик - Марин.

Друго - Сами свикна с градината и ходи без проблем, дори сутрин влиза усмихнат. Голям камък ми падна. Бях ни жива, ни умряла, вярвайте ми!
Работата с агенцията върви, но възникна сложната ситуация, в която през септември трябва да се върна на работа в Университета. Както гласи една мъдрост "Човек предполага, господ разполага!" та и аз се надявах бебето да стане, че да изляза в болнични и да не се връщам на работа, т.е. да движа агенцията, но Уви! Сега се чудим как да я накъдрим  newsm78 Съдружничката ми и тя е в неплатен отпуск 6 м., който изтича през октомври...
С няколко приятелски семейства гласим още една почивка на Балкан. И сега се чудим къде да отидем - хем да е Балкан, хем да не е далеч от Варна. Хем боли, хем сърби... Умуваме, ама ако знаете как ми се ходи - 2 не виждам, само 1,3,1,3...

Аз както виждате вече съм в настроение за срещи (преди с проблемите в градината не бях много за виждане) и предлагам да чукнем една среща в Пицарела
Казвайте, варненки, коя кога???!!!

Мишленце, много сладки снимки! Много сте хубави цялото семейство!
Мириндичка, и Вашите снимки много яки. Обаче сестра ти каква Секс бомба е с тези гърди, не е истина!  Wink
Верич,  и аз искам актуални снимки  Hug
Хайде, цунки
 Heart Eyes

# 70
Мириндичка, и Вашите снимки много яки. Обаче сестра ти каква Секс бомба е с тези гърди, не е истина!  Wink
Mr. Green Това ни е семейното богатство  Joy Аз щото съм с гащеризон, та не ми ли, но и аз съм "богата"  Blush
Иначе сестра ми беше много фина, сега там е качила около 10 кила и доста се е поосвинила, не я харесахме. Има коремче и паласки, бузи... обеща да се поправи, дано да успее.
Хехе, днес е петък, последен работен ден... а аз съм до 20.30ч... ще мине, и два дни като се тръшна у нас... еха... мечти...
Намислила съм да раздигам всички килими вкъщи утре и да ги изпратя на някоя мивка да ми ги изперат, пердетата също да смъкна, да разчистя всички играчки и да изпера плюшените... абе големи планове, ще види утре в какво настроение ще се събудя.
Вчера ме водиха на кино, гледахме Хрониките на Нарния - Принц Каспиян. Да ви кажа, хубаво беше, ама на места доста сцени копираха Властелинът на пръстените  Thinking А пък после Илия взе да мрънка колко пари излизало едно ходене на кино, с екстрите - пуканки, пица, водичка... Час му се ядосах. За малко да го пратя да си ходи и аз да си остана самичка. Вика, че било по-добре да ме бил завел на ресторант - щяло да му излезе същите пари  Laughing Затова отсега нататък на кино ще си ходя самичка, да няма недоволни  Crossing Arms
Ох, бавно ми върви времето, няма край тая седмица...
Верче, сигурно си много хубава с коремче, моля те покажи се   bouquet
Айде, ако ми остане време после пак ще пиша.
Ако искате може да си спретнем едно кафенце през поч. дни, може и през деня, или късния следобяд...

# 71
Ето снимки от преди един месец...  Shocked Без да се смеете ей... Защото сега съм още по-смешна с един голям корем...  Crazy  Ама колко съм изпълнителна а?  newsm78

И МИСЛЯ, ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА АПЕЛИРАМ ЗА ЕДНА СОФИЙСКА СРЕЩА!!!

За сега сме аз и Гея, за другата седмица например...  Thinking

# 72
За сега сме аз и Гея, за другата седмица например...  Thinking

И аз, и аз!!!  Peace Само кажете кога и къде. Аз във вторник и четвъртък съм втора смяна, но това не ми пречи, просто ще се видим за по-кратко.

Верче, супер са ти снимките! Много си хубава, лъчезарна и секси Simple Smile !!

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 17:23 от Mirinda

# 73
  • София - Младост 1А
и мене ме пишете за среща. Много ми е натоварено в работата преди отпуската ама дори да не пиша минавам да прочета. Така че свиркайте кога и къде.

Верче, напълниха ми душата снимките... пу, пу... просто си прелест!

# 74
  • София
Оххх момичета... Sad
Ужасно нещо ми се случи днес, още не мога да се опомня.
Отидох да си взема резултатите от едни изследвания в медицински център Лора на Ботев. Като вървях натам, пред мен изхвърча една линейка и спря пред Центъра. Влезнах вътре и чувам ужасни писъци... "детенцето ми, детенцето ми..." На входа виждам една бебешка количка пред един отворен кабинет и вътре майката реве и пищи. Не знам и аз защо, но влезнах при нея, нещо ме накара да влезна там. Опитах се да я успокоя, че всичко ще е наред, че детенцето ще се оправи... Тя каза през сълзо "няма да се оправи, той е на диализа" и в този момент влезна педиатърката. Майката попита "умря ли". Докторката потвърди. Ужас просто. Като ревнах и аз заедно с майката. Прегръщам я и рева. Тя стиска едни сандалки и ги целува. Държи си показалеца, стиска го.. "той ме държеше за пръста..." Извади си телефона и се обади на педиатърката на детето, защото тази там явно не беше неговата. През сълзи й обясняваше "...умря.. умря ми детенцето, единственото..." Другата лекарка взе телефона и каза на педиатърката на детето "Дойдоха д аму чуя сърцето, преслушах го, всичко беше наред, обърнах се да взема нещо и той се отпусна... обдишвахме, направихме всичко възможно.." Не мога да ви опиша картинката... Толкова ужасно. Детенцето беше колкото нашите - на 3 годинки. Направо се съсипах. Докторката каза на майката "Той се отърва от мъките. Сега е по-добре. Ти си майка героиня, гледа го 3 години, измъчи се..." а майката: "Аз исках да си го гледам... Щях да си го гледам и болен.."
Момичета... Да са ни живи и здрави дечицата... Отидох после в близката църква, запалих свещичка и се помолих...
Съжалявам, ако съм ви разстроила. Имах нужда да споделя. Това сигурно е най-страшното нещо, което може да се случи на някого - да загуби детенцето си...
Сигурно дълго няма да мога да забравя гледката на стискащата сандалките майка...

Общи условия

Активация на акаунт