Отговори
# 75
Тъжно и страшно е... Не знам какво да кажа...  Малкото ангелче  Flowers Rose...

# 76
  • София - Младост 1А
седя и рева и душата ме боли за тази майчица  Cry Cry Cry

# 77
  • Варна, България
Горката майчица!  Cry Плача за нея и за милото ангелче!
Не минава ден без да се сетя и за Злато!  Hug
И да си казвам, че наистина няма нищо, ама нищо по-важно от това децата ни да са живи и здрави!
Понякога се ядосвам за толкова дребни и незначителни неща... А имам най-голямото богатство на Земята!
Момичета, нека Бог да ни пази и закриля децата!  Praynig

# 78
Мандаринке - това наистина е ужасно. Надявам се да го преодолееш и да не изпадаш в страхове и безсъници. Но както беше казала Волтажчето - Ние предполагаме - Господ разполага! Това е живота - низ от хубави и трагични неща. Не знам защо - но явно има смисъл във всичко което ни се случва!
а сега да разведря малко темичката ни...
вчера.... седя си аз на тротоара... права компания на мъжо който шпаклова терасата ....и минават 2 семейства с деца.... едната майка обаче се позагледа в ателието...и се върна. Познайте какво!!!
ЗОРОТО с мъжът си Алек и Ивето!!!! представяте ли си. Да дойде в Севлиево и пътьом да ме срещне на тротоара Joy голямо съвпадение. За съжаление не можахме да запознаем Алек и Яни , защото ние от вчера сме с варицела...и нямаше как да ги срещнем. Но това не ни попречи да пийнем по една биричка в съседното заведенийце! Mr. Green И да ви обадя, тя ивето е голяма симпатяга. Със същите хубави очи като Алек. Големи и с извити мигли! много сладка бебка. А Алек така сладко бърбори... изобщо Hugмного се радвам на стечението на обстоятелствата!!!!!! Имам и снимки -  нали съм на моя територия - не си забравих апарата!!!
Сега ще ги кача и ще ви ги покажа!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265848&pid=6559545&lp=30

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 09:42 от JuliS

# 79
Здравейте,момичета!
Мандаринка,колко е тъжно... Cry милата майчица...
Боже,бди над децата ни! Praynig
Джулка,чудесни снимки!Радвам се,че сте се видяли със Зори и фемили!

Аз съм тъжна,но това е- живот,пълен както с хубави и щастливи мигове,така и с много мъка...
Племенницата вчера е изкървяла,сега е на преглед...но по всяка вероятност вече бебе нямаме... Cry

# 80
  • София
Здравейте, момичета! Аз се завърнах благополучно в сряда късно вечерта от командировка. Ами, какво да ви кажа, страшно много ми хареса Истанбул и хората! Бях тръгнала с нагласата, че там е оприент, абе, изостанала работа! Но хората са по-европейци и от нас. Чисто, спретнато, всичко се полива, красиво, цветно, няма задръствания като запушалки, макар и да са 14 - милионен град. Спокойни, вежливи, не като нас нацупени и готови веднага за скандал. Ходихме в много музеи и направо ми се напълни душата. Имам много снимки, но още не съм ги качила, че нещо сега с Николай нали сме младоженци, та не се свъртаме вкъщи.
Преслава е добре, в Шумен е, по скайпа си бърборим с нея. Голяма мацка е, сама си избира тоалетите, иска да и лакират ноктите, прически се правят и всякакви такива момичешки глезотийки. Вече без памперс, но имаме голям проблем с ходенето по голяма нужда. Ходи само със свещичка, никакви слабителни не и помагат, а хапва доста плодове и зеленчуци (праскови, кайсии, пъпеш, диня, домати, краставици, сини сливи, пюрета от тиква ...). Последната моя идея беше да и купуват "Активия". Имам чувството, че нарочно не иска да ходи по голяма нужда. Дали е заради това, че и липсваме, дали е заради махането на памперса  Thinking, не знам, но много ви моля за съвети! Досега винаги и е бил много редовен стомахът.
Бини, съжалявам за племенницата ти, дано , пък, бебчето е оцеляло!
Манди, много тъжна история, но ти си постъпила много човешки, което, уви, вече много рядко се среща!
За среща и аз съм за, кажете кога и ако нямам ангажименти, много ще се радвам да ви видя!

# 81
Здравейте момичета,

много тъжни новини пак са се събрали
Бини- дано все пак не е това коеот ти си мислиш - може пък да запазите бебето.

манди - и аз си поревах - н емога да издържам да чета и гледам за такива истории. даже напоследък се усещам как и филми - ако има нещо такова - дете да страда или пук да го малтретират - ами просто спирам да гледам , щото само рева. Дано са ни живи и здрави дечицата - да няма проблеми - да се помолим за всички малки душички около нас........

Джулис - ами добре че си ти, та да качиш малко снимки.
както е казала тя- голямо съвпадение беше срещата. Ама съм убедена ,че  защото много си мислех за тях и как искам да се видим - и ето на Simple Smile Аз тъкмо обмислях как да се обадя на Ади да ми даде телефона или поне да го издири, щото моя милост нямаше нет в петък и не можах да пиша на Джулс. Та вървя си аз и ми се струва че виждам позната физиономия. гледам как един мъж се възкачил на една стълба и шпаклова нещо, а една позната физиономийка седи отстрани и го гледа Simple Smile гледам аз че пише - рекламно студио и т.н, и си спомних как Джулис беше писала че те са единствените в Севлиево за фолио, после се заглеждам аз- и гледам - пише Галев - и тогава си казах - това требе да е само тя Simple Smile и се върнах и си питах - абе ти Джулс ли си??? отначало понайте каква физономия направи тя - ама после като казах че съм от форума и коя съм - елате да видите бъбрене. Е, Джули не можа много да се изкаже, пък Галин почти не взе думата - то от такова плямпало като  мен може ли да вземеш думата???? и така, видяхме се на по биричка - много се радвам от което.
На следващият ден си заминахме от Севлиево - посетихме Боженци, и после към в къщи. Изобщо момичета - онзи край е благодатен откъм природа и забежителности - ако някой се чуди къде да ходи. (Юлче- имаш да черпиш една биричка след тази реклама на вашия край Wink)

Та това е при нас - малко се посббъркахме от път - но пък беше хубаво и успях да видя и Джулс, и братовчеда на мъжа ми. А моят калпазанин как игра с братовчед си - то беше тичане , то беше викане - абе веселба.

За среща гореща- аз съм винаги за - само дайде дата и час.

Верче - много си сладка с това коремче - пу-пу, все така хубава и да растеш, и малчовци да се родят здрави и хубави Wink

ММЗ - за Истанбул - и аз съм очарована от този град -но ми се иска пак да го видя, че съм била там преди повече от 6 години - а е град който си заслужава да видиш.

Волтажче - ти ще се оправиш с работата - важно е че Сами е добре и му харесва да ходи на ДГ. Аз не знам как ще бъде с моят господин дето не ще и да чуе ДГ.

Иначе да ви кажа колко съм доволна от психоложката - тя направи и среща с логопед. Изобщо - както си му е реда- засега и двете казаха че няма проблем, но най вероятно при стресови ситуации пак ще се проявява, та да видим как ще бъде есента с ДГ.

хайде стига толкова - децата спят и аз се отплеснах да писателствам.

целувки от нас

# 82
За съжаление,изгубихме бебчето... Cry

# 83
Оо, Бини, много съжалявам!  Cry Много е тъжно когато нещо толкова мъничко и очаквано си отиде.
Моля се само да не губат вяра и много скоро пак да се похвалиш. Ми така де, няма да съм единствената баба на 30, я  Wink
Дано успях малко да те разведря...
Джули, хубави са ви снимките. Много даже. Това е защото са хубави позьорите  Heart Eyes
Толкова, друго не ми се пише, при тея тъжни вести нещо ми избяга музата...

# 84
Бини, миличка, съжалявам  Sad Cry много ми е мъчно, много........ прегръщам те, не губете вяра, за съжаление знаеш колко много е мъката и колко много ЗАЩО има без отговор ...............

Манди, направо изтръпнах, много тежко и тъжно това, милото майче.........

Верче, много си сладка с това коремче Grinning, а вече знае ли се какви са бебоците  Hug

И аз съм За среща, дано нещо не ми се случи пак   Rolling Eyes

Ние се върнахме вчера от морето, починахме много добре, днес едва работя  Crazy, ама само здраве да е!!!

Целувки за всички!

# 85
Бини, много тъжно, аз като изпатила си представям как се чуства мамчето, прегърни я от мен  Hug

Мандаринка случката е потресамаща Praynig дано нито една майка да не минава през този ад  Praynig

Верче, много си сладка с това коремче Grinning, а вече знае ли се какви са бебоците  Hug

Мерси момичета за комплиментите   bouquet  Меги бебоците са мъже, ще бъда сериозна свекърва да му мислят снахите след време  Joy

За срещата :

Предлагам сряда 23.07.2008 г. от 19:00 часа в пицария Класик зад ЦУМ!!!

1. Veri4
2. Гея
3. Mirinda
4. zoroto

Има ли други желаещи??? Ако не ви устройва предложението, чакам идеи за промяна!!!

Лека вечер...  Hug

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СВЕТЛИ!
ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ТОЗИ СВЯТ,НО ПРЕДИ ВСИЧКО БЪДИ ЗДРАВА!

Благодаря ви,момичета! Hug
Верич,забравих да ти кажа, колко добре изглеждаш!Погали коремчето от мен! Grinning
Меги,добре сте си дошли! Hug

# 87
  • София - Младост 1А
Привет момичета,

Днес няма да пропусна рожденничката... писах, писах ама Бини ме превари.

bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Svetli! Да си много здрава и щастлива!    bouquet

Бини, съжалявам за бебчето. Много тъжно. И от мен прегръдки на момичето.

Имам чувството, че нарочно не иска да ходи по голяма нужда. Дали е заради това, че и липсваме, дали е заради махането на памперса  Thinking, не знам, но много ви моля за съвети! Досега винаги и е бил много редовен стомахът.

Ами да ти кажа аз вече се убедих че е нарочно. Когато махнахме памперса Пепи на ака 4 дни. А преди това всеки ден, че и по два пъти на ден си акаше Говорих с педито и му дадох Дуфалак. После пак нищо още 3 дни. Аз не исках пак да му давам и тогава открихме че нарочно се стиска. Просто иска да си намери най подходящото място където да си свърши работата човека. При нас това е ваната. И така вече няколко седмици ака на 2-3 дни. Не му е подут корема, но си личи че се стиска. Като му дойде "харашото" и почва да вика "не, не, нямам ако". Тогава го водя в банята, пускам му душа и излизам. След минутка вече е свършил работата. Сега вършим толямото Бонго почти всеки ден или през ден. У майка ми изобщо не пожелава да върши каквото и да е. А снощи, какво се случи... да да ви разправям. Каза че има пиш и както си пишка прав на тоалетната и на мен ми замириса... поглеждам надолу и какво да видя. Той човека си върши работата прав. Егати рефлекса извадих да подмушна гърнето. Сори за "миризливото" започване на деня, но явно това не е проблем само при нас.

За срещата аз принципно съм ЗА, въпреки че не съм го обсъдила с мъжо, не знам как му е програмата за утре и не знам дали ще има кой да гледа Пепино. Има и някои други... леко финансови пречки. Много ми се иска да ви видя. Ще направя всичко възможно.

Танчето къде се загуби бре... тя е без дечурля и сигурно само по купони джитка.

Хубав ден на всички, въпреки гадния дъжд навън.

# 88
  • София
Eto me, na rabota. bez deca.
Svetli, 4rd, da si jiva i zdrava.
To4no re6a da pi6a i ....ne6to pak se obyrka. vky6ti nqma gram vreme, vse sme po kry4mite. I az sym za sre6ta, samo kajete koga i kyde da dojda. A myje 6te vodim li?
Bini, syjalqvam za beb4eto. Mandi, mnogo lo6o tova s detence. Jivot.....

# 89
Ех, точих се аз за тая среща, точих се... и вчера се уговорихме с едни приятели да излезем утре вечер  Sad Много ме е яд така... Все още не сме уговорили час, та ако е по-късничко ще мина да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт