...
Плача за нея и за милото ангелче!
голямо съвпадение. За съжаление не можахме да запознаем Алек и Яни , защото ние от вчера сме с варицела...и нямаше как да ги срещнем. Но това не ни попречи да пийнем по една биричка в съседното заведенийце!
много се радвам на стечението на обстоятелствата!!!!!! Имам и снимки - нали съм на моя територия - не си забравих апарата!!!
милата майчица...
, не знам, но много ви моля за съвети! Досега винаги и е бил много редовен стомахът.
Аз тъкмо обмислях как да се обадя на Ади да ми даде телефона или поне да го издири, щото моя милост нямаше нет в петък и не можах да пиша на Джулс. Та вървя си аз и ми се струва че виждам позната физиономия. гледам как един мъж се възкачил на една стълба и шпаклова нещо, а една позната физиономийка седи отстрани и го гледа
гледам аз че пише - рекламно студио и т.н, и си спомних как Джулис беше писала че те са единствените в Севлиево за фолио, после се заглеждам аз- и гледам - пише Галев - и тогава си казах - това требе да е само тя
и се върнах и си питах - абе ти Джулс ли си??? отначало понайте каква физономия направи тя - ама после като казах че съм от форума и коя съм - елате да видите бъбрене. Е, Джули не можа много да се изкаже, пък Галин почти не взе думата - то от такова плямпало като мен може ли да вземеш думата???? и така, видяхме се на по биричка - много се радвам от което.
)
Много е тъжно когато нещо толкова мъничко и очаквано си отиде.

много ми е мъчно, много........ прегръщам те, не губете вяра, за съжаление знаеш колко много е мъката и колко много ЗАЩО има без отговор ...............
, а вече знае ли се какви са бебоците 
, ама само здраве да е!!!
дано нито една майка да не минава през този ад 
, а вече знае ли се какви са бебоците 
Меги бебоците са мъже, ще бъда сериозна свекърва да му мислят снахите след време 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Svetli! Да си много здрава и щастлива! 
, не знам, но много ви моля за съвети! Досега винаги и е бил много редовен стомахът.Препоръчани теми