Отговори
# 210
Здравейте! Hug
Аз пак с моите проблеми...Нати изкара проклетия летен вирус,а от днес и Ивето е с разстройство и повръщане. Sad
Дано да се оправи бързо и най-важното,молете се да не вдига температура! PraynigСлед гърчовете преди два месеца,сега се налага при такива състояния да я тъпча с Диазепам,пък така не ми се иска!И такива работи около нас. Sad
Чакам в края на седмицата да се уговорим с директорката на градината за Нати от кога ще я вземат,че сега тече ремонт.

Ерче,мила,не зная какво да ти кажа...прегръщам те! HugДано успееш да вземеш най-правилното решение за всички проблеми!
Но с т.нар. "мамини синчета" оправия май няма!
МИРИНДИЧКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ!
БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ ОБИЧАНА!

Така искам и аз на среща.Но сега не ми е до това!Само здраве да има!
След някои месец,ще може да се включа.
Весел ден!

# 211
  • София - Младост 1А
Бини на нас в спешното ни се падна доста свясна педиатърка. Изписа на Пепи едни капки Био Гая. Не са евтини - към 18 лева. Обаче на другия ден нищо му нямаше. Може и по леко да е карал вируса, но е факт, че предния път с ентеролите и смектата го добутахме до болница. Педито ми каза че в момента това е най-новото и хит на пазара. Консултирай се с лекарката ви за тях.

# 212
момичета Confused
да ви се оплача...Никола ни напуска и сега пред рекламна кампания трябва да обучавам и търся нов човек. Направо думи нямам-
Вярно е че човек като му се отвори парашута за чужбина - не може да не опита,обаче той подготвя нещата от 2 месеца и чак сега казва - това е некоректно откъдето и да го погледнеш...
като се замисля че миналата седмица идваха 3ма човека да питат за работа...

# 213
  • Варна, България
Здравейте, момичета!
Виновата, че оттолкова време не съм писала  Embarassed
Иначе чета, ама нещо музата ми я няма.
Честито на всички малки и големи рожденици!
Бъдете всички живи и от здраве да не се отървете!
   bouquet

Ние сме добре. Бяхме на почивката в Еленския балкан - много хубаво местенце. Изкарахме си чудесно, имаше басейн и огромна поляна с трева. Децата бяха или в детския басейн /следобед в големия/или тичаха голи по поляната. Много чисто, с вкус, абе направо си беше върхът.

Сега планирах малък ремонт вкъщи - исках да пребоядисам и да сложа в кухнята и коридора тапети с фриз. Уговорих се с един майстор, но той ме върза и много се ядосах. Така се отказах от пребоядисването и останаха само тапетите.
Ремонтирам и себе си - ходя на кални бани.
Подготвям се психически за завръщането ми в университета, другата седмица ще отида за няколко дни да навляза в работата, а на 15.09. барабар с учениците и аз почвам.
Ани, не знам какво да те посъветвам. Истината е, че нямам опит в подобна ситуация - не съм имала сериозни гаджета такъв тип. Но със сигурност не бих търпяла подобно отношение.
Ей, Джулка, изкара ми акъла! Като прочетох, че ви напуска Никола, почнах да мисля кой от близките ти се казва така... помислих си, че някой е починал  Embarassed
Чао засега
много  Heart Eyes

# 214

Среща - 04.09. - четвъртък, 19:00 часа... примерно О'Шипка (мястото подлежи на коментар и може да го решим и в движение)

1. първа писта... кака ви Дрина
2. втора писта... Миринда

Аз лично не съм претенциозна за мястото, предишната пицария в която ходихме (сега не се сещам за името й) много ми допадна, пък е и на по-централно място... Вие решете  Hug

# 215
Ох, не мога да се стърпя да не кажа. По време на отпуската се видяхме с Облачка... ама не във Варна, където бяхме 5 дни, а на Пампорово  Mr. Green Ние все така се разминаваме с нея, и вече трета поредна година се виждаме някъде насред България. Прекарахме един страхотен ден заедно, ходихме на Дяволското гърло, пускахме се по разни въжени линии (за съжаление на нашите мъже не успяхме да се загубим в пещерата, нито успяхме да паднем в ждрелото  Laughing), с две думи - изкарахме си страхотно. Имам снимки, но все още не съм ги свалила от апарата  Blush време не остава. Даже куфарът ни с багажа седи разтворен насред спалнята и на кой каквото му потрябва - рови и си намира...
На път за Варна минахме през Севлиево, но беше 8:10 сутринта и някакси не ми се видя редно да притеснявам Джулката, а така ми се искаше да се видим... Нищо, другия път... Мила Джули, дано си намерите най-подходящия кандидат. Обещавам другия път да мина покрай вас в по-нормално време и да се обадя  Hug
Иначе ние като пристигнахме във Варна веднага се обадих на Аля, но те пък тъкмо заминаваха на Пампорово. Боги, взех твоя телефон, но просто не ми стигна време да ти се обадя  Blush Много ме е срам, наистина. Ние все пак бяхме на гости на зълва ми, та не ни остана почти никакво свободно време за самостоятелни "изпълнения", почти през цялото време бяхме с тях. Но както разбирам, вие точно тогава сте били на почивка, което донякъде успокоява гузната ми съвест  Blush
Това беше от мен. До четвъртък!

# 216
  • Варна, България
Мириндичка, точно тогава бяхме в Елена. Аз прочетох поста ти, че ще идваш във Варна и със сигурност, ако си бях тук щях да ти се обадя. Нищо, другия път!
А лифта на Тарзан е готин, нали?!  Mr. Green

# 217

Среща - 04.09. - четвъртък, 19:00 часа... примерно О'Шипка (мястото подлежи на коментар и може да го решим и в движение)

3.трета писта....кака ви Зори Wink

Здравейте,

Ани - за кафенце - аз съм винаги готов Wink, само дето ще съм с децата и следобед баш не става - че тогава поне единият спи Wink иначе за твоя проблем- каквото и да решиш - то ще е шравилното за теб и Краско - пожелавам ти много сила- и ако решиш - знаеш че винаги можеш да звъннеш Simple Smileкакто се изрази - некои сме по "слободни" Simple Smile

Мириндичке- честито ти на патерички - както се казва  - Зло да те забрави! мног целувки от нас и много късмет с пътешествия! гледам - изпреварила си ме в списъка докато пиша Wink

Джули - ще анмерите човек, не се притеснявай - успех пожелавам.

Волтажче - къде в Еленският балкан бяхте?

Бини - дано всичко мине леко и бързо и малката не вдига температура. Аз като Облачка- пак ще кажа - честичко хомеопатията прави чудеса в такива положения Simple Smile

хайде стига толкоз от мен

# 218
  • Варна, България
Зори, ето тук бяхме:
http://www.kompleks-elitca.com/bg/
В селото има два комплекса - този и Еленски ритон. Ние се колебаехме, но сме направили правилния избор.
И другия комплекс е хубав, но все още се достроява, градинките не са направени, терасирано е и ще има да падат децата...

# 219
  • София

3.трета писта....кака ви Зори Wink
4.четвърта по пистата... запазена ма®ка

# 220
  • София - Младост 1А
Среща - 04.09. - четвъртък, 19:00 часа в пицария Класик зад ЦУМ!!!

3. трета писта....кака ви Зори Wink
4. четвърта по пистата... запазена ма®ка

Корегирах мястото. И на мен тази пицария ми хареса.

Джулкааааа идвам да работя при теб. Няма да се налага много да ме обучаваш... за съжаление ни пропада ходенето до Боженци и пусто пак няма да можем да се видим.  Sad

# 221
Зех та Ади, зех та душо! Hug
Жалко за Боженци...ама поканата не се губи да знаеш!
За съжаление и нашата почивка в Грецко се отменя....с този развой на събитията
Мириндичке - пропуснала съм ти рожденият ден Embarassed тая година май често ми се случва...
Да се жива и здрава! За срещата с Облачка - направо ти завидях. Ние с нея неможахме да се видим тази година и много съжалявам за което Confused Обаче....да знаеш че ние сме на работа от 8.30 и в 8.15 си пием кафето - можеше да дръннеш!!!!
Бини неприятно това с вирусите..ама явно много дечица се сдобиха с нея това лято.Бързода се възстановявате
На всички останали дечица и майки  Hug Heart Eyes
Лек и спорен ден!
Аз отивам да кача обява на вратата. Дано скоро се появи някой

# 222
Обаче....да знаеш че ние сме на работа от 8.30 и в 8.15 си пием кафето - можеше да дръннеш!!!!

ooooh!  ooooh!  ooooh! Ей, как ме хвана яд сега.... Ма много! Не знам защо съм останала с впечатлението, че си поспиваш и отиваш на работа по-късно... Нищо, установих, че от Гложене до вас пътят ни е по-малко от час, така че следващия път като идем на село ще дойдем и при теб  Hug

# 223
  • София - Младост 1А
хелоу народе... готови ли сте за довечера?
Пепи цяла нощ почти не спа, мрънка, запуши му се носа, сутринта подкашляше. Мама му стара все си мислех че като тръгне на градина ще се почне. Ще си тръгна по рано от работа и ще го заведа на лекар. После ще се домъкна на срещата.
Нещо Гея, Верчето и Меги ми се губят. Я да се мернете и да се запишете в списъка! И Танчето също!

# 224
Абсолютно готова! Даже от вчера тренирам с бира и чипс по приятелки  Mr. Green
Имаме ли резервация или направо който стигне пръв да си харесва място? Аз ще пусна едно смс-че на Верчето и на Манди, пък каквото излезе...
Нещо съм се замислила в последно време, губят ми се много майки... моля ви се, драснете по някой ред, че сте добре, поне да не ви мислим...
Сега качвам снимките от срещата ни с Облачка на Дяволското гърло, по-късно ще пусна линка да ни видите  Simple Smile
Айде, до довечера!

Общи условия

Активация на акаунт