АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 784
  • 897
  •   1
Отговори
# 270
  • Перник
Имате и моята подкрепа.ДАНО ГО ЛЕГАЛИЗИРАТ!!!  Hug  Hug  HugЯвно много хора имат нужда от  него,но на тези отгоре пак не им пука! #Cussing out

# 271
Имате и моята подкрепа Praynig

# 272
Благодаря на всички, който подкрепят нашата кауза. Знам, че такава битка е много тежка, но си струвалАз самата загубих дете от рак(мозачен тумор), през 1999г., и не се премирих със факта, че лекарство има а погребах синът си на 13г.Много български майки имат моята съдба, но от това не ми става по леко....През годините от създаването на сдружението, ако не друго то успяхме да спасим не един живот, включително и на деца, и това за мен е най-голямата награда. Желанието ни обаче е да се регистрира лекарството, за да има пациента право на избор, да чуе от лекар "С химиотерапия може това..., а с Антималигноцит  това"....Искам да се обърна и към онези, който си позволяват, да клеветят лекарството " Моля Ви не го правете! Това е едно уникално българско откритие и всички ние, българските найки трябва да се обединим и да се борим за неговата регистрация, в името на децата си, длъжни сме да го направим.Бих казала, че това е откритието на всички времена, защото става вапрос за рак, за живот... Всички лекари знаят, вкл. и в ИАЛ, че АНТИМАЛИГНОЦИТ лекува, и именно това не им харесва. Ако беше поредния цитостатик за химиотерапия, то отдавна да беше регистриран...На мирния протест бяхме поканени от д-р Спасова, която каза, че МЗ отговаря в България да има качиествени лекарства и няма как да направят така, че антималигноцит, да бъде регистрирано. Аз обаче казах, че не познавам, лекарство за рака, което дае качествено, напротив, болния може да си отиде не от рака, а от "качествената" химиотерапия. Не едно дете си отиде от нея пред очите ми. Детето ми също направи алергичен шок при една от вливките, след което, лекаркатами каза"От това което направи се умира". Спряха му химиотерапията и тогава ми каза " Тя и без това при мозъка не помага"...А  защо беше нужна изобщо, беше със 60 хемоглобин 3 тромбоцита и 0,3 левкоцити, "идеални показатели", от който направи тромб в мозъка...Това са качествените лекарства, който осигурява МЗ за лечение на рака...Искам да знаете, че АНТИМАЛИГНОЦИТ лекува всички видове рак, като унищожава само раковата клетка без да вреди на здравата. Кръвната картина по време на лечение не се променя. Ако в организма на човек има някяакви други нарушения, то те се въстановяват .Ако МЗ наистина се грижи за качествени лекарства в България то АНТИМАЛИГНОЦИТ, отдавна трябваше да бъде регистрирано. Жалко, 4е със края на откривателя, ще дойде и края на лекарството...и тогава всички медии и лекари, ще говорят какво лекарство сме имали, но днес те мълчат. И медиите не ни подкрепят, служат на управляващите, а те не служат на хората... Битката е трудна, врагът е богат и няма интерес, но ние трябва спешно да действаме! КАТЯ ПОЧЕВА пр. на сдружение "АНТИМАЛИГНОЦИТ"

# 273
  • София
Правото на избор е свещенно!
Подкрепям и аз! Praynig

# 274
Пропуснах да отбележа, че единствено Меглена Чекракчиева "искрено и лично" ни подкрепя и направи две предавания, последното, което беше на 25.06.08г., за кое то сме и благодарни, защото ако не друго, то се излекуваха болни от рак, спаси живот...Предаването може да гледате в НЕТЕРА

# 275
....................................................... Жалко, 4е със края на откривателя, ще дойде и края на лекарството...и тогава всички медии и лекари, ще говорят какво лекарство сме имали, но днес те мълчат. И медиите не ни подкрепят, служат на управляващите, а те не служат на хората... Битката е трудна, врагът е богат и няма интерес, но ние трябва спешно да действаме! КАТЯ ПОЧЕВА пр. на сдружение "АНТИМАЛИГНОЦИТ"
Напълно съм съгласна с мнението. Просто в БГ някои хора пречат на регистрирането на лекарството, защото или имат сметка или не им се занимава #Cussing out. За жалост безхаберието е навсякъде из държавата ни и още по-лошото - в здравеопазването.
Продължавам да Ви подкрепям. И един човек да успее да оздравее, значи нищо от действията Ви не е било напразно Hug.

# 276
  • София
Момичета ,
Госпожа КАТЯ ПОЧЕВА е председател на сдружение
АНТИМАЛИГНОЦИТ .

# 277
ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ ОРГАНИЗИРАТ ПОДПИСКА ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И САМО ПЪРВИЯ ДЕН СЪБРАХА  40000 ПОДПИСА , АНИЕ ......    ДА НАПРАВИМ НАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА.....

# 278
  • София
Ами да направим, има кой да ни подкрепи  Peace

# 279
ЩЕ го обмислим.....Но трябва да е възможно най-скоро. Христов е много разочарован от пасивността на хората, аз също. НО майките сме много и ако искаме можем много. Дължим го на децата си...

# 280
  • София
Според мен трябваше вече да е обмислено.
Няма време и трябва да се организираме.
Дължим го на всички  Peace

# 281
Подкрепям  Hug
Ако може да се помогне и с още нещо съм винаги насреща  Hug

# 282
 Подкрепа и от мен.Дано да успеем.Всички знаем, че надеждата умира последна.За това трябва да имаме правото поне да опитаме.
 И в подписката на сайта се разписах.

# 283
  • София
Имате и моята подкрепа  bouquet В семейството ни не е имало случай на рак и дано така да остане, но за сметка на това в къщи се борим с друга много коварна болест, която, за съжаление е нелечима, а само може да се подтиска за определен период от време. Знам какво е да се надяваш да има лекарство, което лекува окончателно, така че искрено се надявам петицията да даде резултат и хората, болни от рак, да имат правото на избор.....

# 284
но за сметка на това в къщи се борим с друга много коварна болест, която, за съжаление е нелечима, а само може да се подтиска за определен период от време.

Незнам за коя болест говориш,но ще е интересно да се знае,че Антималигноцита е ефективен дори при Диабет,ето цитат от книгата на Атанас Гълъбов "Световната коспирация срещу здравето":
Впоследствие в процеса на изпитанията се оказва, че препаратът има много добър ефект при хора, болни от диабет, хепатит, дори цироза, хроничен гломеруло-нефрит, гъбички, екземи както и други заболявания. При няколко болни се нормализират показателите на кръвната захар и те спират напълно приема на инсулин.

Извадка от тук:
http://yosif.net/bg/med/index7.htm

Общи условия

Активация на акаунт