АНТИМАЛИГНОЦИТ-ние болните от рак,молим за подкрепата Ви!!!

• 98 786
  • 897
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Благодаря за линка, погледнах го, не видях да се споменава...Борим се вече шеста година подред с параноидната шизофрения  Cry За съжаление и по този въпрос държавата нехае, да не оспамвам темата излишно, но в момента единственото отделение за по-леки случаи на психични разстройства в София е затворено, беше в Александровска болница и останаха отделенията на 4-ти километър,  Курило и в Банкя, но там наистина е страшно и по съвет на лекуващия психиатър се борим сами в домашна обстановка, като моментът на ремисия този път ми се струва безкрайно далечен...

# 286
Подписах и ви желая успех!  Hug

# 287
Битката е трудна, врагът е богат и няма интерес, но ние трябва спешно да действаме! КАТЯ ПОЧЕВА пр. на сдружение "АНТИМАЛИГНОЦИТ"

За съжаление е така
Плаче ми се, боли ме, чак ми се вие от болка

Толкова майки са загубили децата си и още колко ще ги загубят
Да не говорим, колко повече са децата загубили родител /и/ и още колко такива ще има

И защо ще ги има, защото богатите нехаят. Не че тях РАКА не ги засяга, те просто знаят къде е разковничето и намират начин да си го доставят. После живота продължава по старо му.

Толкова сме много и не 40 000 гласа, а 440 000 хиляди ще съберем, защото зад всеки от нас стоят поне още двама та дори 22-ма, които ще подкрепят.

Но сме стадо, страх ние да излезем, страх ни е да се борим за живота си.
Приемаме това с което ни наливат, защото до сега то е единственото утвърдено

# 288
И аз подкрепям! Имам нужда за баща си от това лекарство, но като чета форума явно не мога да се сдобия с него Sad((

# 289
  • София
Използвам момента да побутна темата.
Вчера бях на парада "От любов към живота". На моменти ми беше супер тъжно. Точно когато пуснаха балоните при статуята на София пред нас застана едно момиче, ученичка, с перука Sad
Спомних си, че и аз съм в рисковата група. Най-вероятно и Дияна. За 2рото хич не искам да мисля.

Хули ти сигурно си била. Трябваше по-рано да се усетя и да се разберем нещо, да се видим. На теб лично ти благодаря за подкрепата и успокоението покрай моите болежки   bouquet

# 290
mnogo me boliq 4e bolnite ot rak ne mogat da ce lekuvat s ANTIMALIGNOCYT i oshte po me boliq 4e Jenia Adarska, koiato e predsedatel na Asociaciata na raka na gardata znae za ANTIMALIGNOCYT, vijdala sam se s neia i sme razgovariali ne edin pat, no...Tia mi kaza; nAPRAVETE SI OTDELNO SDRUJENIE, niakoi ima li obiasnenie za tova, zastoto az imam -  Tazi asociacia raboti s MZ i niama kak da podkrepi ANTIMALIGNOCYT, a bi triabvalo, kogato se otdadesh na podobna kauza, da iskash izlekuvaneto na bolnia, nezavisimo sas kakvo lekarstvo i da go iskash i da se borish, edinstveno i samo za jivota...

# 291
Включих се!Успех!

# 292
Подкрепям ви!

# 293
Изпратих, подкрепям, желая късмет!  Hug

# 294
Днес от коварната болест си отиде още една млада жена - учителка в моя град. Тя нямаше шанс да опита с това лечение. Кой в нашата държава си позволява да се изживява като Господ и да определя на кого да се даде право да се бори за живота си?
Подкрепих !

# 295
Имам една идея:
какво мислите да се организира благотворителен концерт под наслов: "Регистрирайте Антималигносит - Българийо, спаси чедата си!"? Или нещо от сорта, дадох го само за пример.
Целта е да взривим обществеността по този начин, сигурна съм че ще се включат много известни певци, певици и групи.
Просто трябва някой, който е в София и е в тези среди да се свърже с тях и да се организира самото събитие: най-добре на открито, пред НДК или на централен площад.
Така ще гледа цяла България.Ще заинтригуваме телевизиите и медиите като цяло много повече отпреди. Звездите, които се навият за участие ще го вземат присърце.
И най-важното, това е едно добро начало, начин да изразим протест към безхаберието с песен, както и с песен да спечелим тази война. Защото за мен съзнателното изоставяне на болни хора в лапите на смъртта си е истинска и неподправена война срещу собствения народ.

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 23:21 от infinity

# 296
Тази идея ми е хрумвала доста пъти и найстина може да го направим. Така ще видим и истинските личности, в смисъл известни, който не им е безразличнен проблема с коварната болест и високата смъртнос. Подобно нещо се случи с кампанията "Не сте сами", която винаги съм я сравнявала, в смисъл, защо за пет живота се обединиха всички институций /да така трябва да се прави/ и медий, а лекарство, от което зависи живота на 5 деца ежедневно, не го правят...Медиите могат да направят много, но те служат на управляващите, който не служат на народа и така....Мисля да се свържа със медиците и да искам тяхната подкрепа, а дали биха казали истината публично за лекарството и да застанат зад него, така както зад тях застана почти света...

# 297
Дали няма да е по-удачно да се обърнете към журналисти чиито семейства са били засегнати от коварната болест.
В смисъл да има едно проучване към кой да се обърнете, преди да го направите.

Много точно сте написала, че
Медиите могат да направят много, но те служат на управляващите, който не служат на народа и така....

# 298
Не съм наясно със законите по оношение на регистрацията на лекарства, но ако този продукт е безвреден не виждам какъв е проблемът да се регистрира като хранителна добавка и така достъпът до него да е улеснен. И това ли е невъзможно?

# 299
Да, Почева, точно така. Ще се види кои от нашите така наречени звезди са също така и стойностни хора.
Имаш ли идея как да ги привикаш? Или да се говори с тях един по един? Може би е по-добре второто... Обръща им се персонално внимание. А иначе може и да си направят оглушки. Така обаче, като се обърнеш лично към всеки един от тях, ще са длъжни да дадат отговор.

Общи условия

Активация на акаунт